⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 39 632
  • 1 185
  •   12
Отговори
# 1 170
  • София
Друго, което много ме смущава е, огромното разминаване между извода на младата гинеколожка и написаното в документа, който майката дава от МБАЛ "Бургас".
Аз предложих обяснение - възможно е майката, както нерядко се случва, да е разбрала и запомнила думите на лекарката като нещо различно от действително казаното. Оказа се, че обвинявам майката и детето, но все още с бездушността и моралната си нечистоплътност смятам, че това е най-вероятното обяснение.
Това е единият вариант. Другият е лекарката да е направила изключително абсурдна грешка.

# 1 171
От всичко най - интересно ми е , че Тодор Тодоров не се съмнява , че е имало блудство с детето , но компетентната бг мама го прави.

# 1 172
  • Варна
Не знаех, че насилието, сексуално или не, се съобразява с точни часове, че да нищим кога и колко пъти детето е оставало да спи там.

# 1 173
От всичко най - интересно ми е , че Тодор Тодоров не се съмнява , че е имало блудство с детето , но компетентната бг мама го прави.

Тодоров го уважавам много.
И не се съмнявам в преценката му.
Тук сме драскачи все пак.

# 1 174
И още нещо. Учудваме, че педагогът участва в хигиенизирането на децата. Не знам от коя група ги оставяха сами да се бършат след тоалетна, но дори и да не го правят сами, все си мисля, че това е работата на лелките, а не на учителките.

Това, че при вас дадено нещо е по един начин, не означава, че при всички е така. При нас и двете учителки бършат дупетата на деца, които не могат сами. Това в III група. В IV вече ги подканят да са по-самостоятелни и да се оправят сами.

# 1 175
  • София
Точно той във втората част казва "Ако Герова е извършителят..." Цитирам по памет, но за "ако"-то съм сигурна.

Имаме ли право на разсъждения и собствено мнение или имаме право да козируваме в общия хор?

# 1 176
  • София

Тодор Тодоров каза: "АКО се докаже блудство".
Тук разследващи органи няма, просто всеки си изказва мислите, каквото е целта на темата.
Или ако не се дерем просташки "мършааааааа", значи не сме наред.

# 1 177
Ще повторя: като дете в градината бях заплашвана от една от учителките ни, че ще залепи очите ми, защото не спя. Стоеше над леглото ми и ми казваше: Мигай, Мигай. Ще ти залепя очите". На 30+ съм и все още го помня. Не казвах на нашите дълго време. Не мога да обясня защо.
Имам дъщеря на 4г, която от малка е гръмогласна и страхлива. Беше ударена в областта на окото преди сън. Дойде вкъщи със синьо око. Познайте дали е плакала в спалното помещение? Не, не е. Както тя се изрази: Плаках тихичко, госпожата не ме чу.
Не знаете какво възприема или не едно малко дете. Не всички деца са като вашите.
Магдана - не бъдете така тънкообиден, повтаряте се във всеки пост какво казват другите. Един двама потребител прекалиха малко в квалификациите, но на мен ми харесват изказванията Ви, без значение дали се препокриват с моето мнение. Имат смисъл и логика.
За Тодорово не се знае много, но при положение, че е търсен консултант от полицията. Достатъчно ми е.

# 1 178
  • София
Точно той във втората част казва "Ако Герова е извършителят..." Цитирам по памет, но за "ако"-то съм сигурна.

Имаме ли право на разсъждения и собствено мнение или имаме право да козируваме в общия хор?

Прегледах отново втората част. В 21-вата минута той казва "Ако госпожа Герова има нездрави влечения..." За това говорех.

# 1 179
  • София
Ще повторя: като дете в градината бях заплашвана от една от учителките ни, че ще залепи очите ми, защото не спя. Стоеше над леглото ми и ми казваше: Мигай, Мигай. Ще ти залепя очите". На 30+ съм и все още го помня. Не казвах на нашите дълго време. Не мога да обясня защо.
Имам дъщеря на 4г, която от малка е гръмогласна и страхлива. Беше ударена в областта на окото преди сън. Дойде вкъщи със синьо око. Познайте дали е плакала в спалното помещение? Не, не е. Както тя се изрази: Плаках тихичко, госпожата не ме чу.
Не знаете какво възприема или не едно малко дете. Не всички деца са като вашите.
Магдана - не бъдете така тънкообиден, повтаряте се във всеки пост какво казват другите. Един двама потребител прекалиха малко в квалификациите, но на мен ми харесват изказванията Ви, без значение дали се препокриват с моето мнение. Имат смисъл и логика.
За Тодорово не се знае много, но при положение, че е търсен консултант от полицията. Достатъчно ми е.

Е, то и аз помня как ме преместиха в друга детска градина тъй като нашата беше в ремонт. Госпожата там (не знам педагог ли е била) удари с някаква книга по главата дете, което не искаше да легне да спи. Аз казах на нашите ама нали съм дете кой ли ми обърна внимание Simple Smile Това го припомних на майка ми преди може би 1-2 години и тя беше изумена. Тя ако знаела щяла да го повдигне на въпрос... Ми знаеше всъщност ама нали децата си измиляли...

# 1 180
Друго, което много ме смущава е, огромното разминаване между извода на младата гинеколожка и написаното в документа, който майката дава от МБАЛ "Бургас".
Аз предложих обяснение - възможно е майката, както нерядко се случва, да е разбрала и запомнила думите на лекарката като нещо различно от действително казаното. Оказа се, че обвинявам майката и детето, но все още с бездушността и моралната си нечистоплътност смятам, че това е най-вероятното обяснение.
Това е единият вариант. Другият е лекарката да е направила изключително абсурдна грешка.
Никак не ме учудва. Редовно двама различни лекари виждат различни неща при преглед на един и същ човек. Случвало ми се е и един и същи лекар да направи две противоречиви изказвания и да не може да повярва сам на първата диагноза, която ми е поставил.

# 1 181
  • София
Конкретно в този случай не считам, че това е възможно обяснение. Все едно зъболекар да се обърка дали конкретен зъб го има или го няма.

# 1 182
  • Другата България
Разбира се, че всеки има право на собствено мнение.
Но когато го повтаря на ден по безброй пъти /което за мен освен, че е безсмислено, вероятно е и досадно за останалите/, не следва да иронизира постоянно хората, които са на различно такова, и са си позволили да коментират кое им е направило впечатление.
Въпреки, че за мен са безсмислени /вече/ и всякакви коментари, останаха 5-6 потребителки, които въртят едно и също, “страните“ са ясни, лично аз за себе си чакам третата част на Тина Ивайлова, тогава бих коментирала каквото и да е.

# 1 183
  • София
Всички повтаряме едно и също, защото няма нищо ново. Ако някой не иска да чете това може да се отпише временно, докато се появи третата част или други новини.

# 1 184
  • Другата България
Blush
Това казвам - всички 5-6 човека, които останахте с повтарянето, останалите преустановиха писането именно защото няма нищо ново.
А иначе не е задължително да се отпишеш от тема, за да не четеш определени постове, това съм сигурна, че на всеки, не само на някой е ясно.

Използвам този пост да помоля авторката, когато се появи третата част да помоли модератор да я качи в първия пост на темата, за да е по-лесно, че иначе може да се пропусне.
Аз уж следя и в мрежата, ама....

Общи условия

Активация на акаунт