⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 54 680
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 1 230
С всяка част, все повече извращения научаваме. Урина в шишенца, препикана тревичка.... 🤯
Събличала се гола пред сина си. И това го казва не дете, а възрастна жена. Нейна бивша приятелка. Самата тя казва, че е на 200% сигурна в разказите на детето...

А какво ще кажете за "Генерала" ?.. Човекът с връзките в семейството, както си и мислех де.

И излиза, че е уволнявана по думите на приятелката ѝ. Просто г-н КМЕТ се е погрижил за "бумащината"

# 1 231
Брей, не знаех че това правели децата в детските. Седят и се барат по интимните части.
Да плача ли да се смея ли....

По-добре потърсете информация по темата.
Това е естествен етап от самоопознаването.

Казвам гонозвън контекста на пошлия оттенък в думите на директорката.

# 1 232
Всичко казано от приятелката на Герова ми затвърди изцяло мнението, че тази е педофилка. Влезнала да се къпе в банята и излезнала чисто гола пред 20-годишния си син. Другите извратении, които този път не ни спестиха, даже не знам как да ги коментирам - уринирала в шише и карала детето да пие урината ѝ. Фетишистка и педофилка...Осем години зад решетките ще ѝ бъдат малко.

# 1 233
Аз съм до 18-та минута.
Майката разказва още подробности, ужасяващи.
Нямам съмнение.
Да, тук пак ще има хора, които ще продължават да мрънкат как може да е някой друг.
Нищо че детето си казва, че е Герова.
Адвокат по медицинско право също обясни за тоя химен, ако на някой не му стана ясно.

# 1 234
  • София
И защо си държат ръцете там?
Казвам, защото съм питала детски гинеколог. Децата след определена възраст започват да се “опознават”. Но чак рани да си правят и да имат такива наранявания по химена -не!

# 1 235
Брей, не знаех че това правели децата в детските. Седят и се барат по интимните части.
Да плача ли да се смея ли....

По-добре потърсете информация по темата.
Това е естествен етап от самоопознаването.

Казвам гонозвън контекста на пошлия оттенък в думите на директорката.

Нямам нужда от информация по темата Joy
Явно вие не схванахте какво искам да кажа.

# 1 236
Аз продължавам да тая надежда, че леля Иринка в някакъв момент ще си отвори устата.. И направили го, ще закопае Герова.
А Афродитка.. направо нямам думи. Каква защита, какво чудо.Нямало как.Е, очевидно има.По-добре да мълчи и да не се излага 😡

Смешни присъди има в нашето законодателство.. Сетих се за Иванчева. Дадоха ѝ 6 г за подкуп и корупция 🤔 И сега ако на педофил дадат 8 макс, за всички извращения и гаври с детето, направоооооооо не знам...

# 1 237
Дано тази Ирина проговори, дано.
Тя е наясно.
Но може онова нещо да я заплашва.
На онова нещо мога само да и желая бавна и мъчителна смърт.

# 1 238
  • Другата България
За мен в тази част най-гнусното нещо /без извинение, и АКО е вярно - защото акъла ми не го побира/, е поведението на леля Иринка. Излиза, че тя е виждала и знаела всичко, била е пряк свидетел, дори е защитавала клетото дете. И въпреки това, си е мълчала, сега пред Тина Ивайлова отново се направи на “умряла лисица“.
Това за мен категорично не е нормално поведение, колкото и да те е страх, колкото и да си зависим, това е дете!
Излиза, че затова е напуснала, предпочела е личното си бездушие пред това да защити невинно малко момиче.
Посъветвала майката да заведе детето на лекар.....това също ме остави безмълвна, кажи защо, тя вметнала нещо и това е, изпълнила е “лелинския“ си дълг. А човешкия?
И как майката не се е усъмнила още тогава, и това се чудя, казва ти някой да си заведеш детето на лекар, и ти не разнищваш случая откъде идва тази “препоръка“.....аз ако съм няма да си тръгна, докато не се обоснове въпросната леля. Не знам могат ли да я призоват като свидетел, изобщо не съм наясно с юридическите стъпки и кой кога и какво, но ако има начин, като свидетел да я разпитат, много неща ще станат ясни.

Що се отнася до /за мен/ извращенията, които това дете разказва - това, което е правила въпросната Герова, също не мога да си го представя. То звучи по-зловещо от филм на ужасите, нереално ми е да се е случвало в детска градина, и защо точно и само с това дете? Да, чух, че има и други родители, които са подали сигнали, но не искат да застават пред камера, това е обнадеждаващо, дано, ама да му се не види, извратени са тези неща, които чух!

# 1 239
Защо това дете? Само съществото може да каже.
Това си харесала, избрала. Не може всички да води в тоалетната.
Все трябва да избере дете, нали е имала зор да работи с деца.

# 1 240
Елора, възможно е дс не съм те разбрала правилно - извинявай, ако е така!

Според мен скоро ще има още разкрития: "другите деца не казват на майките си".

Детенцето споделя и за издевателства над други деца, споменаваше имена, които в репортажа бяха заглушени. Много е възможно да са се свързали с родителите им.

# 1 241
Дали е имало предвид детето, че и с други е правило така.
Дано да не е имало предвид това.

# 1 242
Чета ви за урината и ме е страх да изгледам третата част. Що за извращения?!

# 1 243
Чета ви за урината и ме е страх да изгледам третата част. Що за извращения?!
Много е тежко за гледане. Освен леко клюкарските интервюта с познати на Герова, в тази част има брутални разкази на майката и детето за неща, които са се случвали в градината.

# 1 244
Аз съм потресена колко много брутални неща са се случвали на това дете. Във всеки момент от видеото се молех майката да няма какво повече да изброи, но все имаше още.
За щастие има надежда, че Г този път няма да се измъкне. Казвам "този път", защото вече няма и грам съмнение, че тази жена е системен насилник.

Общи условия

Активация на акаунт