⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 54 672
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 1 245
Аз за съжаление съм убедена, че нещото ще се измъкне.

# 1 246
  • Bayern
Чета ви за урината и ме е страх да изгледам третата част. Що за извращения?!
Аз си го оставих за утре, ако гледам сега после сън няма да ме хване... Направо ми се къса сърцето ...

# 1 247
Изгледах третата част сега. Заседна ми буца в гърлото. Тази жена е завършен садист. Дано поне един път в шибаната ни държава има справедливост, това е дете за бога...

# 1 248
Знаех си, че им нещо недоизказано. Тази на 42-43 г е започнала да дава зор да става ДЕТСКА учителка. Споделя нейна приятелка, която завлечена с пари, които Герова харчи по казина.

Според мен тази клета женица има още информация за Герова, но си личеше че се притеснява да говори.

Аз и преди не се съмнявах, но вече съм на 100% че Герова е педофил, насилник и е виновна. Остава и съда да го види.

# 1 249
  • Някъде там
Аз за съжаление съм убедена, че нещото ще се измъкне.
Току що го изгледах. Силно се надявам да има наказание.
 Но и аз вече имам съмнения че може да се измъкне.Твърде дълго забавиха нещата, заради треперенето и "приоритетното" разследване в Бургас.
Понеже не съм в детайли запозната има ли шанс разследващите полицаи да принудят лелята да мине през полиграф ?

# 1 250
Аз не мисля, че ще се измъкне, но, и не очаквам кой знае каква присъда. Все пак, има обстоятелства, които определят една присъда. В Германия също не са кой знае колко високи присъдите. Но,  по-високи от България. Във Великобритания при определени обстоятелства може да се стигне и до доживотна. В Русия и Щатите присъдите са доживотни, но, не знам точно в Русия дали няма разминаване между закон и изпълнение. Все пак се изисква събиране на доказателства, а и не съм наясно как действа в момента бюрократичната им машина.

# 1 251
Направи ми впечатление..бившата и приятелка казва...имаше голям зор да "стане " детска учителка...но не чух да разказва...на стари години,кандидатства,учи...все пак това е дълъг процес...
Споделям го ,защото ..преди няколко години,моя роднина,сподели,че се чуди ..дали да не вземе да стане детска учителка...питах,то вярно ,че имаш две висши,но нямат нищо общо...
Оказа се ,че се кани да си купи диплома,намерила човек...много добре плаща ли,работа до обяд...и т.н.
Слава богу,отказа се..
Но ако мотивацията е друга...има начин

# 1 252
Изгледах клипа, едвам прегръщам...бучка застана в гърлото, не мога да асимилирам....как, как за Бога има такива изроди, Sob

# 1 253
  • София
На времето, педагогическа правоспособност се взимаше лесно с всяко почти висше. Аз съм доволна, че все пак се води следствие и, че и други родители са подали сигнал.

# 1 254
На времето, педагогическа правоспособност се взимаше лесно с всяко почти висше. Аз съм доволна, че все пак се води следствие и, че и други родители са подали сигнал.
И сега не е много трудно. По мое време един семестър педагогика + малко практика и имаш правосподобност.
По време на ковид само който не поиска, той не завърши някаква педагогическа специалност онлайн.

Не съм изгледала третата част.
Само се надявам всички по веригата да си свършат работата както трябва, за да има максимално наказание за извършителя. Хубаво би било и всички, които са знаели, а са си мълчали, също да бъдат подведени под някаква отговорност.

# 1 255
  • Някъде там
А на колко години е сега Герова някой знае ли ?
Над 40 е започнала да учи и вече е сменила две детски градини, като на едната е била и директор.
Твърде скоростно ми се струва "развитието" й.

# 1 256
Геров агент и съден за побой, Герова педофил, направо чудно семейство. Е, не са ли мърши?

# 1 257
А на колко години е сега Герова някой знае ли ?
Над 40 е започнала да учи и вече е сменила две детски градини, като на едната е била и директор.
Твърде скоростно ми се струва "развитието" й.

Според мен е на около 57-58 години.

# 1 258
Не можах да догледам третата част, наистина не разбирам това дете къде е живяло и каква градина е посещавало- седмична, като някога с преспиване ли?
Душино, стискано за врата, връзвано за стол, удряно с юмрук в лицето, с разбит нос- нищо ли от това не се е виждало като се прибере? Драскотина, синина, кръв все нещо трябва да е имало? Всичко това в продължение на месеци звучи като сценарии на филм. Хубаво ще е заплашено и ще мълчи, ама чак нищо да не се вижда? Колко време така?

# 1 259
Нормална детска градина, в която прибират децата следобед. Първоначално е посеаващо само до обяд, в периода октомври 2024 до декември (или януари 2025) е оставало да спи. Майката казва, че е имало индикации и сигнали, но не е очаквала чак такова нещо.

Само да добавя за съфорумката, която се чудеше защо майката не е завела детето на лекар по инициатива на леля Иринка. Лелята е казала на детето да каже на майка си да го заведе на лекар, но момиченцето не е казало нищо първоначално. Споделило е чак след като си е казало за насилието. Струва ми се, че лелята ще бъде натисната от разследващите да сподели всичко, което е знаела и това ще се окажа ключово за разследването. Други родители също са подали оплаквания срещу Герова, което ми дава още повече надежда, че ще има справедливост.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 12:34 от Solaris

Общи условия

Активация на акаунт