⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 54 672
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 1 260
Други родители също са подали оплаквания срещу Герова, което ми дава още повече надежда, че ще има справедливост.

И аз на това се надявам, след като има и други, да не ги игнорират. Дано да не й се размине.

# 1 261
Не можах да догледам третата част, наистина не разбирам това дете къде е живяло и каква градина е посещавало- седмична, като някога с преспиване ли?
Душино, стискано за врата, връзвано за стол, удряно с юмрук в лицето, с разбит нос- нищо ли от това не се е виждало като се прибере? Драскотина, синина, кръв все нещо трябва да е имало? Всичко това в продължение на месеци звучи като сценарии на филм. Хубаво ще е заплашено и ще мълчи, ама чак нищо да не се вижда? Колко време така?
Детето казва, че е заплашвано от Герова с думите: "Нали няма да казваш на мама и тати". Удряла я е или настъпвала, докато обядват/закусват. Детето казва, че е започвало да му се гади от ударите в гърлото, докато е яло......
Казва също, че я е слагала на някакъв стол в тоалетната и там я е удряла в носа, по устата и къде ли не.. Теквало ѝ кръв от носа, леля Иринка я бършела, тя пак я удряла.

Няма да преразказвам, гледайте репортажа и слушайте какво говори детето.

От този също става ясно, защо всичко е записвано в банята. Та ви отговаря на въпроса "Защо майката го снима голо в банята"

# 1 262
  • Някъде там
А на колко години е сега Герова някой знае ли ?
Над 40 е започнала да учи и вече е сменила две детски градини, като на едната е била и директор.
Твърде скоростно ми се струва "развитието" й.

Според мен е на около 57-58 години.
Направо не ми го побира ума за 10-15 години каква кариера е реализирала госпожата..не се учудвам вече на думите на другата госпожа за пример, в чиято градина децата много от децата не са там да се обучават и играят а други неща да правят.
Същата пък и отишла в полицията и там й обяснявали, че семейството са наркомани. В закрила на детето, пък че му имало нещо на това семейство.
Ще кажеш, че местата са разменени и не госпожата е на разпит, а полицаите и служителите на закрила на детето и за разлика от госпожа директорката те всичко си изпели. Смешници..

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 15:54 от daviz

# 1 263
Това дете никакви белези ли не е имало от тези гаври? Синини, одрасквания, засъхнала кръв? Как се прибирали вкъщи и никой не е забелязал? Какви обяснения са давали?
Синът ми беше ухапан в ДГ веднъж от друго дете, не от възрастен. Имаше синина и отпечатък от зъби, хем беше през пуловери.
А тук нищо видимо от никой. За да се задейства системата.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 20:02 от Moderator3

# 1 264
Колкото повече мисля по този случай, толкова повече ме хваща яд на лелята Иринка. Да гледаш какво прави с детето една луда, да му бършеш кръвта и переш бельото и да си мълчиш като риба. Не се ли страхува, че с нейните деца и внуци някой може така да постъпи? Що за бездушие? И Афродита се бие в гърдите колко много персонал имало в групата, то щяло да се чуе. Щеше, ако има свестни хора.

# 1 265
Опитните учители знаят как да не оставят следи.
Това дете никакви белези ли не е имало от тези гаври? Синини, одрасквания, засъхнала кръв? Как се прибирали вкъщи и никой не е забелязал? Какви обяснения са давали?
Синът ми беше ухапан в ДГ веднъж от друго дете, не от възрастен. Имаше синина и отпечатък от зъби, хем беше през пуловери.
А тук нищо видимо от никой. За да се задейства системата.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 20:02 от Moderator3

# 1 266
Опитните учители знаят как да не оставят следи

И не само.... Майката казва, че е намирала някои неща за странни, но като е питала детето, то е казвало "няма нищо, нищо не е станало"... Конкретно това за нослето, казва: "видях я един ден, и ми се стори че носът ѝ е леко подпухнал" , но като питала дали се е случило нещо, детето казало "НЕ" ..
Сега, че някои неща е пропуснала е ясно, дори си признава и казва, че съжалява, че не е разчела сигналите на детето навреме.

Но кой родител би си представил, че точно такива неща му се случват на детето в ДГ. Кой?!

# 1 267
Това пък твърдение що за тъпотия беше? В университета ли го учат?
Детето е било с разбит нос. Кръвта в нослето как се маха? Няма да е само подпухнал.
Ами и да не са такива мислите, насочени към учител, няма ли да си помислите че е тормозено от друго дете?

# 1 268
За съжаление го учат от колегите си.
Никой никъде не твърди, че носът  е бил разбит. [/b]/b]quote author=~Боряна~ link=topic=1819224.msg50375976#msg50375976 date=1761391095]
Това пък твърдение що за тъпотия беше? В университета ли го учат?
Детето е било с разбит нос. Кръвта в нослето как се маха? Няма да е само подпухнал.
Ами и да не са такива мислите, насочени към учител, няма ли да си помислите че е тормозено от друго дете?
[/quote]

# 1 269
На 20тата минута майката разказва, че Герова е умряла детето с юмрук в носа и и е теквало кръв. Лелята го е бъркала, а тази пак е удряла. На това не се ли казва разбиване на носа?

# 1 270
На 20тата минута майката разказва, че Герова е умряла детето с юмрук в носа и и е теквало кръв. Лелята го е бъркала, а тази пак е удряла. На това не се ли казва разбиване на носа?
Това няма как да се скрие. При удар с юмрук, даже и да няма кръв има видими отоци. И майката нещо шикалкави, явно е неглижирала детето.

# 1 271
Сериозно ли приемате въпросите на Боряна за заяждане? С кого? С каква цел?
Наистина ли не се замисляте как може дете да е тормозено физически по описаните начини (не съм гледала все още, от коментарите тук се информирам) и това да не бъде забелязано в къщи? Ако наистина нещата стоят по този начин, възмущение трябва да има не само към градината и нейния персонал, но и в другата посока към семейството. Както не е нормално да се отнасят така с деца в градината, не е нормално и в къщи да не забележат нищо толкова време. За мен лично това не означава, че детето не е тормозено, не оневинявам нито учителката, нито лелката, нито директорката, но ми свети още една огромна червена лампа.
Вие не си ли задавате въпроса как е възможно, та скачате така на Боряна?

# 1 272
Сериозно ли приемате въпросите на Боряна за заяждане? С кого? С каква цел?
Наистина ли не се замисляте как може дете да е тормозено физически по описаните начини (не съм гледала все още, от коментарите тук се информирам) и това да не бъде забелязано в къщи? Ако наистина нещата стоят по този начин, възмущение трябва да има не само към градината и нейния персонал, но и в другата посока към семейството. Както не е нормално да се отнасят така с деца в градината, не е нормално и в къщи да не забележат нищо толкова време. За мен лично това не означава, че детето не е тормозено, не оневинявам нито учителката, нито лелката, нито директорката, но ми свети още една огромна червена лампа.
Вие не си ли задавате въпроса как е възможно, та скачате така на Боряна?
Ако приемем твоите съмнения и обърнем погледа към семейството - сериозно ли мислиш, че едни млади хора ще подложат себе си и децата си на този тормоз заради.....не се сещам какви ползи биха имали? Каква е версията на хората, които не вярват на майката? Самата тя се обвинява, че късно е забелязала, че не е обърнала внимание на знаците, които дава детето. В какво друго я обвинявате? Семейство, в което държавата  е позволила да отиде едно дете без родители и да стане тяхно, знаете ли през какви проверки минават за да се случи това? И после лелките от Закрила на детето шушукат с директорката селски клюки. Ако въобще е вярно де. За мен директорката категорично не си е на мястото там. При една чистка от нея трябва да се започне. Егати педагожката се извъди, направо съм в потрес какви неща говори.

# 1 273
Опитните насилници знаят как да нараняват без да оставят синини.

# 1 274
Може да влезете във фейсбук страницата на детската градина има безброй снимки на родителите с децата им.
Силно впечатление ми направи това.
В повечето детски градини в България родителите дори не припарваме вътре — нямаме такъв достъп.
А във въпросната градина дори семейството от случая е било там през декември, изработвайки заедно сурвакници.
Това, за което се говори, звучи като филм на ужасите, продължил месеци наред.
Та се питам как никой не е забелязал нищо толкова време.
Как е пребивано това детенце до кръв… и после се е прибирало вкъщи!

Общи условия

Активация на акаунт