⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 52 890
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 1 335
Хайде да се четем, ако може. Никой не е твърдял, че нослето на детето е счупено. Единствено Елора пише подобни глупости и се опитва да ги вкарва в устата на други потребители, които не са казвали нищо подобно. Повтори ги няколко пъти и очевидно успява да прокара тези лъжи и внушения. Никой никъде не е твърдял, че носът е счупен.

Коментираше се тук разбито носле. Самият разказ на детето, предаден от майката, оставя у мнозина, включително и у мен, точно такава асоциация - удряно многократно с юмрук по носа, тече кръв, лелята бърше, Герова удря. Снощи написах точните думи на майката. Направило ми е впечатление, изкоментирала съм го. Вие каква картина си представяте при подобен разказ? И пак да повторя, потретя, подесетя - този коментар не означава, че не вярвам или обвинявам майката. Просто ми е странно и го отбелязвам.

Неда, конкретно към теб се обръщам с молба да ми разясниш хронологично кога се е случило това с нослето - преди нараняванията на ноктите или след това? Ако ти е станало ясно, разбира се.

Продължавате да се захващате за конкретни въпроси и мнения, без да обръщате внимание на нищо друго. Ловът на вещици, който организате срещу хора, дръзнали да коментарат, е просто отвратителен.

# 1 336
Хронологията и логиката в трите части тотално се изгуби. Леля Иринка хем кара детето да каже на майка си да го заведе на лекар, хем бърше кръвта на детето докато го бият и пере гащички, след като са го изнасилили. Целият персонал в градината прикрива зверствата уж, а пък после се обяснява как насилника знае как да си заличи следите. Е, какво да заличава? Нали всички я пазят?
 Значи майката не видяла следи от ударите по носа, не видяла следи от изнасилванията, не усетила нищо, после разбрала за физическо насилие, а три месеца след това за сексуално...
Както вече казах, за мен майката в желанието си да помогне на детето го е тласнала към тези истории с насочващите си въпроси.

Леля Иринка се е опитвала да помогне на детето, но не е била достатъчно смела, за да се изправи срещу Герова. Позицията на лелка в детската градина е на по-ниско ниво от учител, който също така е бил и директор на учебно заведение в миналото. Това е малко населено място и сигурно лелята е знаела за връзките на мъжа на Герова с кмета, а може би и за други неща, които на нас няма как да ни бъдат известни.
Майката е видяла подпухване, както и наранените нокти. Точно второто я е накарало да задълбае в случая. Пък и коя майка ще тръгне да оглежда вагината на 3-годишното си дете за следи от изнасилване?! Това нещо се прави от специалист, а и както вече обяснихме хиляди пъти, пенетрацията може да не остави следи, защото има момичета с много гъвкав химен. Тоест може да има насилие, без да има разкъсвания.
И майката не е разбрала месеци след това за сексуалното насилие. В края на януари разбира се физическото насилие и подава оплакване, 4-5 седмици по-късно, тоест в началото на март разбира и за сексуалното насилие.
Интересно как майката сама ще тласне детето да разказва извращения, с фетишистка насоченост? В смисъл, майката е предположила, че учителката е уринирала в бебешко шише и е накарала детето да пие от нея? Тази майка трябва да има доста голяма и развинтена фантазия.

# 1 337
Наистина ли няма да се поинтересувате защо това дете е днес с отекло носле, утре връзва около шията на  Панчо връзка. Казва че е от градината и няма да му обърнете внимание? Сериозно ли.
А допълнително мисля че това дете е променило нещо в режима си при този тормоз- в хранене, спане, да се стряска като посегнат към него.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 18:20 от ~Боряна~

# 1 338
Хайде да се четем, ако може. Никой не е твърдял, че нослето на детето е счупено. Единствено Елора пише подобни глупости и се опитва да ги вкарва в устата на други потребители, които не са казвали нищо подобно. Повтори ги няколко пъти и очевидно успява да прокара тези лъжи и внушения. Никой никъде не е твърдял, че носът е счупен.

Коментираше се тук разбито носле. Самият разказ на детето, предаден от майката, оставя у мнозина, включително и у мен, точно такава асоциация - удряно многократно с юмрук по носа, тече кръв, лелята бърше, Герова удря. Снощи написах точните думи на майката. Направило ми е впечатление, изкоментирала съм го. Вие каква картина си представяте при подобен разказ? И пак да повторя, потретя, подесетя - този коментар не означава, че не вярвам или обвинявам майката. Просто ми е странно и го отбелязвам.

Неда, конкретно към теб се обръщам с молба да ми разясниш хронологично кога се е случило това с нослето - преди нараняванията на ноктите или след това? Ако ти е станало ясно, разбира се.

Продължавате да се захващате за конкретни въпроси и мнения, без да обръщате внимание на нищо друго. Ловът на вещици, който организате срещу хора, дръзнали да коментарат, е просто отвратителен.

На мен не ми е нужно да си го изяснявам,но и не очаквам детето да го изясни..
Затова и попитах,как би променила хронологията фактите?Как би помогнало ,ако имате дати и часове...
Съмнявам се,че и Герова си е водила дневник...и ако все пак,един ден си признае ..дано не паднат в съда признанията и,поради липса на хронология..
Както се е случило в Синята стая..
Единственото,в което съм убедена,че събитията са се случвали,по времето, в което леля Иринка,все още е работела,в ДГ....

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 13:14 от неда2

# 1 339
Ще изчакаме и ще разберем какво ще докаже разследването и какво не. В момента се води сериозно разследване, със сигурност ще бъдат разпитани повторно всички споменати участващи.  Хронологията там ще бъде проследена.
Герова не вярвам да е пазена на ниво "държава", пък да е с дългове от хазарт към бившите си приятелки.

# 1 340
Наистина ли няма да се поинтересувате защо това дете е днес с отикло носле, утре връзва около шията на  Панчо връзка. Казва че е от градината и няма да му обърнете внимание? Сериозно ли.
А допълнително мисля че това дете е променило нещо в режима си при този тормоз- в хранене, спане, да се стряска като посегнат към него.
Майката казва, че е забелязвала промените, но не е знаела какво се е случвало, а и детето не е споделяло още от самото начало. Подпитвала я, но тя казвала, че няма нищо. Чак след разпитите в синя стая се е отприщила да споделя на майката, но реално разпитите там са били доста по-късно. Затова и майката се губи в хронологията и разчита на бележките си.
Аз поне така разбирам нещата от разказите ѝ..

# 1 341
  • София
Скрит текст:

Затова и попитах,как би променила хронологията фактите?Как би помогнало ,ако имате дати и часове...
Скрит текст:
Съмнявам се,че и Герова си е водила грешка...и ако все пак,един ден си признае ..дано не паднат в съда признанията и,поради липса на хронология..
Както се е случило в Синята стая...
За мен е важно, когато някой ми разказва история, в която иска да повярвам, историята да няма неясноти. Тук има. "Сляпата вяра" според мен е много опасна концепция и гледам да я избягвам. В този случай разследващ журналист разчита основно на нея и за мен това говори зле за журналиста.

П.П Нямам предвид абсолютно всяка подробност да е изяснена. Не. Имам предвид да няма неясноти относно основните моменти. Тук не е така – неясноти има.

# 1 342
Скрит текст:

Съмнявам се,че и Герова си е водила грешка...и ако все пак,един ден си признае ..дано не паднат в съда признанията и,поради липса на хронология..
Изобщо не питам за дати и часове. Мисля, че доста ясно се изразих, но пак ще се повторя. Конкретно попитах нещо, което мен ме впечатли и провокира моите въпроси: ударите по нослето преди или след нараняванията по ноктите са? В какъв етап са се случвали? Снощи с Ре коментирахме, че подпухване по лицето може да има вследствие на много неща - падане и удар при игра, спречкване между деца, блъскане и т.н. И че ако няма други сигнали и поводи за притеснение, родител най-вероятно няма да обърне особено внимание. Но ако преди това си видял наранени нокти на детето ти, всичко оттам насетне би следвало да е аларма, дори и леко подпухнало лице. Системен тормоз, дори и без външни белези от наранявания, води до промяна и в поведението. В такъв смисъл питам за хронология. Не знам важно ли е за разследването, мен ме заинтригува и ме води към някакви мисли. Което не намалява вината на насилника, разбира се.

# 1 343
На ниво държава едва ли е пазена, по-скоро на местно ниво. Начинът по който кметът се пенеше, е подозрителен. Понякога в такива ситуации е по-разумно да замълчиш, отколкото да се държиш неуместно. Същото важи и за директорката. На мен ми направи изключително неприятно впечатление как каза на журналистката, че ръцете на децата били долу и как може да я заведе да ѝ покаже. Аз самата още нямам деца, но знам, че всички специалисти съветват родителите да предупреждават децата си, че това себеопознаване не бива да се случва пред очите на другите. Шокиращо е директор да направи такова изказване и се чудя как не ѝ светва лампичката в главата.

# 1 344
Никъде не съм твърдяла, че има синини и счупване. Пак доукрасяваш.
Но майката, подчертавам майката разказа, че е текло кръв от носа и лелята го е бърсала.  И пак никакви улики. Тия двете са по добри от мафията бе. Нищо не остава. Няма засъхнала кръв в нослето, устата му е залепяна с никой нищо не е проличало, настъпвано по крачетата, натискат по шията. Пак никъде нищо. Да не говорим как е мълчало с месеци и с нищо не се е издало. 3 до 4 годишно дете.
Или Тина не умее да го подреди хронологично за да разберем, или разчита само на емоции.
Добре де, допускаме. Ама вие като майки все в нещо нямаше ли да се усъмните? И леля Иринка и подхвърлила за лекар така през вратата и коридора и майката пак перде. Що не се е върнала да поразпита? В едно село са-до тях ще отиде и ще изкопчи информация.
Оф, ти все нищо не твърдиш Grinning

Да, децата мълчат Боряна, не знаеш ли? Особено тия дето са жертва на насилници.
Не се редят на опашка в полицията и не си пишат жалбите самички.
И да, аз съм била такова дете, че и леко да ме пернеш, ще тече и няма да спре скоро.
После не си е личало, ама какво да ти обяснявам. Едно си баба знае....
Майката често разказва какво е чуло от детето, майката не е присъствала.

# 1 345
Не е пазена на ниво държава. Няколко пъти вече казвам, че според мен отдавна вече не пазят нея, а себе си.
Така са се овъртяли в зависимости и некомпетентност, че в момента стигат до абсурдно поведение и приказки в желанието да измъкнат самите себе си.

# 1 346
Продължаваш с нападателни тон, но всеки се излага според възможностите си.
И като мълчи, защото е заплашено- на 3-4 годишно възраст, никакви промени в поведението ли няма. Колко деца си отгледала на тази възраст?
При най-малкия проблем им се нарушава и режима вкъщи. Не искат да се хранят, затварят се в себе си, сънуват кошмари. Пък това дете чинно си ходи на градина, влиза като стоик и на никой не му прави впечатление.

# 1 347
Ти не вярваш ли, че детето е насилвано от Герова?

# 1 348
Скрит текст:

Изобщо не питам за дати и часове. Мисля, че доста ясно се изразих, но пак ще се повторя. Конкретно попитах нещо, което мен ме впечатли и провокира моите въпроси: ударите по нослето преди или след нараняванията по ноктите са? В какъв етап са се случвали? Снощи с Ре коментирахме, че подпухване по лицето може да има вследствие на много неща - падане и удар при игра, спречкване между деца, блъскане и т.н. И че ако няма други сигнали и поводи за притеснение, родител най-вероятно няма да обърне особено внимание. Но ако преди това си видял наранени нокти на детето ти, всичко оттам насетне би следвало да е аларма, дори и леко подпухнало лице. Системен тормоз, дори и без външни белези от наранявания, води до промяна и в поведението. В такъв смисъл питам за хронология. Не знам важно ли е за разследването, мен ме заинтригува и ме води към някакви мисли. Което не намалява вината на насилника, разбира се.
Да,сигурно е важно за теб,но не споделяш какви мисли се въртят в главата ти..
Ето,аз споделям...вероятно са минали,ден-два..седмица ,и в моята глава няма други мисли ..единия ден детето е с намачкани нокти,след седмица с подуто носле..
И не,нямам усещането ,че някой ме манипулира...
Някой изнася факти,такива каквито ги има...защото ако се опита да ги подреди и украси,за да са приемливи,с хронология....това ще е манипулация и спекулация..
Да,майката чистосърдечно си казва,и тя не е наясно...

# 1 349
Вярата е хубаво нещо, но в съда и правото не върви.
Както излезе от последното видео, според адвокатката детето е със запазена девствета ципа, така че това с камиончето от първата серия ми е трудно да го повярвам. По скоро е блудствала, тормозила и насилвала детето.
Но за себе си искам да изясня само това дете ли е попаднало в ръцете и, какъв е бил периода, защо никой не е забелязал.

Общи условия

Активация на акаунт