Кралски работи и клюки - октомври 2025

• 8 183
  • 146
  •   12
Отговори
# 75
Адмирации за Софи, неуморна е. Това е пример за активна жена.

# 76
Адмирации за Софи, неуморна е. Това е пример за активна жена.
И посещенията ѝ обикновено са свързани с тежка тематика.

# 77
Програмата е пълна с малки подробности за принца – много от които не знаехме преди.“ „Той кара електрическа тротинетка из территорията на замъка Уиндзор, но все още се описва като „закъснял човек“ „Любима напитка е халба сладък сайдер“ „Никое от децата му в момента няма собствен телефон – нещо, за което той и принцесата са били строги“ „Той обичаше да тича по дървените подове на замъка Уиндзор с братовчедите си, когато беше по-малък, опитвайки се да избегне трески. Сега децата му правят същото, но подът е с мокет, така че е по-малко опасен“ „Най-големият му син, принц Джордж, сега знае повече за историята от баща си.“ „И той описва любимите занимания на децата си – това са футбол и хокей за Джордж, нетбол за Шарлот, докато Шарлот и Луи обичат да скачат на батут. "Те скачат на батута и се бият“, казва баща им“.

В днешно време е голяма рядкост един почти тийнейджър да е без телефон, но много правилно са преценили да не им позволяват към момента. Хем ги предпазват от прочитане на лоши коментари, хем пазят личното им пространство и не ги виждаме в тикток или инстаграм. Да не говорим за ползите за зрението, концентрацията и т.н.

Цялото интервю е много интересно. Семейство, трудни моменти, бъдещето на монархията и бъдещите промени в нея и т.н.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 09:40 от Tinо

# 78
Херцогинята на Единбург присъства на среща в кафене „Вирунга“ в Бени, за да се запознае с работата на националния парк, подкрепящ мира в източната част на Демократична република Конго чрез устойчивост и опазване на природата.

По време на посещението си, херцогинята на Единбург получи подарък играчка горила по време на среща с директора на фондация „Вирунга“, Еманюел дьо Мерод, на 29 септември 2025 г.

# 79
Много тежко пътуване и много тежка и тъжна тема. Хубаво, че Софи се е заела с този проблем, извеждането му под прожекторите и усилия за борбата с него.
Херцогинята на Единбург посети отново Демократична република Конго
от 29 септември до 2 октомври. Тя се срещна с жени, участнички в изграждането на мир, работещи в подкрепа на мирни инициативи, и стана свидетел на опустошителното въздействие на продължаващия конфликт върху жените и момичетата.

Софи прекара четири дни в африканската страна по време на тайно пътуване с висока степен на сигурност, за да „хвърли светлина“ върху „превръщането на изнасилването в оръжие“ и да признае работата, която се извършва в подкрепа на онези, които са преживели ужасяващо сексуално насилие, свързано с войната.

Софи получи чанти като подаръци, изработени от жени в безопасно пространство за жени в Бени, Демократична република Конго, където във вторник тя общува с жени, засегнати от конфликти и разселване в източна ДРК.

Херцогинята на Единбург разговаря със силите на MONUSCO по време на мироопазваща операция в Jungle Ground.

Херцогинята на Единбург с министъра на външните работи на Демократична република Конго Тереза Кайиквамба Вагнер във вторник

Херцогинята на Единбург наблюдава как д-р Денис Муквеге извършва операция на дете, преживяло изнасилване, в клиниката Панзи в Киншаса.

Херцогинята на Единбург разговаря с хора в безопасната къща на затвора Макала в Киншаса.
Останалото от посещението ще е в следващ пост.

# 80
  • София
Страхотна Матилде! Heart
Натан ли е това?

Хич не ми бледнеят на мен 🙂 Много хубави, атрактивни и активни жени са.
И на мен не ми бледнеят, екстра са ми - атрактивни, усмихнати жени над 50, които изглеждат прекрасно за годините си и имат чудесен стил с щипка индивидуалност.

# 81
  • Някъде там
Първи погледи. Чуднесни тоалети в есенни цветове са подбрали.
Анри ми е любимец и все още смятам, че избърза. Трябваше още малко да пораснат децата, но пък така ще виждаме по често сладурите Шарл и Франсоа.

Елизабет каква талийка извади.

Определено има синхрон в цветовете.

Тук може да се гледа.
https://www.trounwiessel.lu/en.html

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 11:23 от daviz

# 82
  • София
Всички ми харесват, на първо четене Максима най-много. Елизабет и Амалия след това. Елизабет дано не ѝ е много студено, поне е един шал да беше взела.
Максима и Матилде са се наговорили за перчемите Simple Smile

Първи поглед към новата велика херцогиня

Красив цвят, но самата рокля не ми допада.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 11:31 от Lana

# 83
Максима е добре днес, и прическа и рокля.
На Амалия роклята ѝ е малка в горната част и се очертава сутиена и бюста ѝ, иначе хубави цветове.
Елизабет не ми харесва с тази рокля.
Жените на Люксембург, Мария Тереса е с хубав цвят, но до там, роклята не е за нейното тяло. На Стефани роклята ми е много ретро в горната част.

# 84
  • София
Красиви бижута

# 85
  • Някъде там
На мен и роклята ми хареса, добре й стои. Цвета е разкош.

Александра милата май всеки момент ще роди.

Много мил клип. Разчувстваха се всички.
https://x.com/ChristinsQueens/status/1974025266289615278?t=lBV6t … NZT6hrVMqqCA&s=19
Роклята на Максима е страхотна.

# 86
Максима е много шик днес, браво -

# 87
  • Пловдив

Направи ми впечатление как Анри седна първи, после останалите, а Гийом настани Стефани и чак тогава седна последен.
Анри не ми изглежда толкова възрастен, младее. Ама дето има една дума не е копал на нивата Grinning

# 88
  • Някъде там
ЗлаВещица, на 70 е, но много младее да.  Не е стар и имаше още "хляб" в него. Можеше още 10-тина години да изчака, но щом е решил.
Той е бил горе-долу на същата възраст като Гийом, когато се е възкачил на трона.
Днес се навършват 25 години от възкачването на трона и днес абдикира.
Бъдещият велик херцог ми е най-хубав от всички. Heart
Толкова време не сме го виждали.
https://x.com/ChristinsQueens/status/1974035954676408709?t=1rp9T … LbEhjIrDeOgA&s=19

# 89
Максима днес обира точките, а след нея е Матилде. Елизабет отново в кофти за възрастта и рокля.
Дамите от Люксембург никога не са показвали стил. И сега е така.

Общи условия

Активация на акаунт