Кралски работи и клюки - октомври 2025

• 7 231
  • 138
  •   13
Отговори
# 120
# 121
Амалия е великолепна, и определено отслабването ѝ не е (само) дело на медикаменти. Такива рамене с медикаменти не стават.

# 122
за мен Елизабет е най-красивата и на дневните събития, и на вечерния прием. Отделно от момичетата на нейната възраст има най-естественото и непринудено излъчване.

Амалия е малко студена и резервирана, има клипче от днес как изисква от помощницата си да й постави палтото, подканя я с ръка. Няма такъв финес и изтънченост, както в Елизабет.
https://x.com/christinsqueens/status/1974055793520423234?s=46

# 123
Амалия е като северна богиня от скандинавската митология,валкирия,спускаща се от Валхала. Белгийското момиче направо се губи до нея,но разгледана самостоятелно също е прекрасна. В бижутата на Максима ми останаха очите. Дамите - домакини от любезност няма да коментирам.

# 124
Амалия е свалила едно 15-20кг, нормално е й раменете й да изглеждат по-слаби. Всяка част от тялото й е много по-вталена. Всъщност като изключим многото излишни килограми, които имаше до съвсем скоро, Амалия няма лоша структура на фигурата. Сестрите й също. Родителите й и те. 

Лоша структура има ниската дама с лошия характер от Люксембург. Много трудно с такава структура могат да се подберат правилните дрехи.

# 125
Амалия е свалила, но напоследък ми прави впечатление,  че е почнала да връща. А може да е просто впечатление от дрехите, че в повечето случаи не са особено сполучливи.

# 126
Daviz мисля, че постна нейна снимка с Анри на яхта от младите им години. Щях да падна.

# 127
https://x.com/ChristinsQueens/status/1974154306472514008

Клипче на Елизабет и Амалия как вървят една до друга. Едната върви нежно, грациозно, усмихва се и е приветлива, а другата сериозна и намусена, сякаш с нежелание е там.

# 128
Впечатлена съм, Джени Пекъм имала и красиви лъскави рокли и без подплънки.
Изглежда не си следила внимателно Джени Пекъм. В последно време е много популярна сред почти всички роялки. Но е имало времена, когато другите дори не са знаели за нея. Дори тогава са съществували роклите без подплънки.

# 129
  • Някъде там
Daviz мисля, че постна нейна снимка с Анри на яхта от младите им години. Щях да падна.
Птица беше. Мария-Тереза като млада е страхотна, много фина и красива но 5 бременности все пак са оказали влияние.

# 130
  • София
Освен двете принцеси и кралицата изглежда ослепително, много красива рокля.

Откраднаха "шоуто"
https://www.instagram.com/share/reel/BAKNokZoTY

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 22:59 от Lana

# 131
Всички рокли на Джени Пакъм, с които е  Катрин по-горе са прелестни. Много и отива този стил.
Много е хубава и Максима, елегантна и ефектна, без да минава границата на добрия вкус. Този път цвета на подплатена под дантелата е много умело подбран. Нищо общо с грозтана целена пола с бяла подплата, която носи два пъти наскоро.

# 132
  • Някъде там
Освен двете принцеси и кралицата изглежда ослепително, много красива рокля.

Ослепителна е. Много красива. Писах още одеве, но все пак девойките са девойки затова и тях гледаме повече..

Забеляза ли, че Амалия отново е с нова тиара ? Браво на Максима, че не се скъпи да й дава различни тиари.
До тук са  пет.

Днешната ми е фаворит.

# 133
Ми тя си е на мама детето, какво има да се стиска за нея 🤣

# 134
  • Някъде там
Ми тя си е на мама детето, какво има да се стиска за нея 🤣
Да вземем да кажем и на Матилде, да не се стиска,мисля.Grinning

Общи условия

Активация на акаунт