Кралски работи и клюки - октомври 2025

• 18 069
  • 303
  •   2
Отговори
# 270
Принцът на Уелс проведе церомония по връчване на ордени в замъка Уиндзор тази сутрин.
Стивън Ламбърт, телевизионен продуцент и изпълнителен директор, е направен офицер от Ордена на Британската империя от принца на Уелс в замъка Уиндзор.
Джорджия Харисън от Loughton, кампания, стана член на Ордена на Британската империя от принца на Уелс в замъка Уиндзор.
Честта признава услугите за справяне с онлайн поверителността и информираността за киберпрестъпността.

Хюсеин и Раджва започват официалното си посещение във Франция.

# 271
Уилям се е срещал с Алар Карис, президент на Естония.
Президентът пише: "Чест е да се срещна с Негово Кралско Височество принц Уилям в замъка Уиндзор.
90-годишнината от рождението на Арво Перт ни напомня как културата ни свързва — взаимното доверие и креативността са това, което наистина движи народите напред.
Говорихме и за силните връзки между Великобритания и Естония в областта на културата, цифровите иновации и сигурността. Британските войски са много добре дошли и необходими в Естония. Получих уверение, че присъствието на войските ще продължи."

# 272
  • София
Чела съм, че май не са се обичали много. Даяна я е наричала "моето второ аз" или "моето копие".

За Даяна не знам, но медиите така я наричаха. Все търсеха прилики между двете.

Еманюел остарява, но Брижит не се дава. Имат същата разлика като Тръмп и Мелания, но при американците разликата в годините е очебийна.

# 273
Раджва е симпатична млада дама, нооо облеклото й е потресаващо. Защо се е облякла в черно и с тази бабешка рокля, може малко да пооправи и косата. Сега е без Рания и дано я видим най-сетне облечена елегантно и красиво.
Бриджит може да й е баба, а жената е изпъната като струна, стилно и елегантно облечена, без да е крещящо.

# 274
  • София
Раджва също има стойка. Сигурно свекървата одобрява предварително тоалетите на снахата. Simple Smile

# 275
Скрит текст:
Принцът на Уелс проведе церомония по връчване на ордени в замъка Уиндзор тази сутрин.
Стивън Ламбърт, телевизионен продуцент и изпълнителен директор, е направен офицер от Ордена на Британската империя от принца на Уелс в замъка Уиндзор.
Джорджия Харисън от Loughton, кампания, стана член на Ордена на Британската империя от принца на Уелс в замъка Уиндзор.
Честта признава услугите за справяне с онлайн поверителността и информираността за киберпрестъпността.

Хюсеин и Раджва започват официалното си посещение във Франция.

Със съжаление трабва да кажа, че Макронова ми изглежда по-добре от Раджва. Последната е хубава млада жена,  но май досега не съм я видяла по официален повод в нещо младежко, което да и отива.

# 276
  • София
Със съжаление трабва да кажа, че Макронова ми изглежда по-добре от Раджва. Последната е хубава млада жена,  но май досега не съм я видяла по официален повод в нещо младежко, което да и отива.

Смее ли?

# 277
Отново са я забили да не се набива на очи за жалост. Роклята като модел не е лоша, ако малко се подкъси дължината, но ако беше в друг цвят щеше да е в пъти по-добре.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 15:28 от Chonsi

# 278
  • Някъде там
Раджва ми харесва, но щеше да е по хубава, ако беше избрала роклята в червения цвят.
В движение много елегантно изглежда.
https://x.com/DesertCrowns/status/1975881789387489667?t=L-A__Gjg … JgXrxwG62cEQ&s=19

https://monaalshebil.com/products/crepe-collar-caped-buttoned-dress-1

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 17:02 от daviz

# 279
  • София
Даже не е и смешно. Рания отиде да види внучката си облечена в прилепнал анцуг. Но 20 годишната снаха се носи като баба.

# 280
Ау, да, в червено е много красива роклята.

Излизат ми разни стати, че Чарлз бил си влошил отношенията с Уилям заради така нареченото откровено интервю, което даде наскоро. Аз не виждам да е казал нещо, което е толкова  обидно, просто потвърди писаното многократно от Хари за дисфункционалното семейство в което двамата са израсли. Нищо чудно няма, че акцентира на нежелеанието си Джордж да прекара детството си по подобен начин.

Не слагам линк, защото са много, нашенски и руски, вероятно препечатани от английски таблоиди. Не знам дали е вярно и откъде знаят, но се говори за серизно прекъсване на комуникацията между баща и син.

# 281
Трябва да има клюки.

# 282
  • София
Ау, да, в червено е много красива роклята.

Излизат ми разни стати, че Чарлз бил си влошил отношенията с Уилям заради така нареченото откровено интервю, което даде наскоро. ...
Затова Уилям го отменя в повечето му задължения, включително и приемане на държавни делегации. Уилям е с по-голямо одобрение от обществото от това на Чарлз и последния няма сметка публично да си влошава отношенията.

# 283
За мен това са само спекулации. Това интервю е дадено още преди месеци и не мисля, че Уилям е казал нещо, което Чарлз не знае. Уилям отдавна е заявил, че семейството му е приоритет и не иска децата му да имат живота, който той е имал. Не виждам за какво има да се сърди Чарлз.

# 284
Йорданците са като за погребение. Не ми харесва, няма френски шик.....

Общи условия

Активация на акаунт