Кралски работи и клюки - октомври 2025

• 17 942
  • 302
  •   13
Отговори
# 285
Йорданците са като за погребение. Не ми харесва, няма френски шик.....
Той Принца Хюсеин си е добре, но Раджуа наистина е много далеч от френския шик . Роклята и изглежда много по арабски , само арабската забрадка и липсва. А е толкова красива млада дама  .

# 286
Според мен Уилям прекалено много разказва какво ще направи и промени по монархията, след като баща му си отиде. При още жив човек да обсъждаш толкова често тази тема (или позволяваш на медиите да го правят в захлас) не е много етично. А непрекъснатото подчертаване как избира семейството пред работата и дълга си е индиректна критика на избора на Чарлз. Никой не би се радвал на подобна реторика. Още повече при налични съмнения в нейната истинност.

За Раджуа, не вярвам тоалетите ѝ да са избор на двореца, мисля, че са неин личен избор. Тя все пак идва от по-консервативна страна.

# 287
  • София
Според мен Уилям прекалено много разказва какво ще направи и промени по монархията, след като баща му си отиде. При още жив човек да обсъждаш толкова често тази тема (или позволяваш на медиите да го правят в захлас) не е много етично. А непрекъснатото подчертаване как избира семейството пред работата и дълга си е индиректна критика на избора на Чарлз. Никой не би се радвал на подобна реторика. Още повече при налични съмнения в нейната истинност.

За кое лъже Уилям?

При още жива кралица и Чарлз обсъждаше напоително какво ще промени, та, явно е семейна черта.

# 288
Изглежда не си попадала на снимки на Раджуа от преди да е принцеса. Далеч е била от консервативността. Обличала се е доста модерно и дори провокативно спрямо държавата, от която произлиза. И гаджета е имала, едва ли Хюсеин ѝ е първи.
Имала е и туитър акаунт, където е публикувала неща, които предизвикаха полемика, след като стана принцеса. Но отдавна всичко е заметено и евентуално по форумите, ако се намери нещо.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 17:26 от Tinо

# 289
Този път съм доста съгласна с Птица. Не е нужно да се акцентира толкова на бъдещите промени. Някак не изглежда много коректно спрямо Чарлз. Не изключвам обаче и той на младини, бидейки активно работещ Принц на Уелс също е имал много идеи за промени и да ги е излежал публично пред пресата.
Раджуа се чудя как избрала тази рокля. Вярно, че идва от консервативен свят, ама все сме я виждали в по-подходящи, а за свекърва и да не говорим. Добре, че не е червената - щеше да изглежда като в Историята на прислужницата.  Хюсеин е модерен и симпатичен в този костюм.

# 290
Раджуа и сега в неформална обстановка се облича модерно и младежки. За официални появи явно предпочита друг стил. Който не мисля, че е под натиск на Рания.
Няма как да знаем какви идеи се въртят в главата ѝ. И дали един ден като стане кралица няма да сложи забрадка!

# 291
  • София
На мен и в червено не ми харесва роклята. Някаква много недомислена и безформена изглежда. Ама и Макронката също не ми харесва. С този колан чак нелепо изглежда, все едно го е сложила да ѝ подпира бюста. Ако е имала идея да "създаде" талия - не е успяла. Имала е и по-добри попадения. Но ми харесва дължина и разкрояването на полата.

# 292
# 293
Модернистичната "картина" е като муха на стена...

# 294
  • Някъде там
Раджва си ги има подходящите за 30 годишна жена тоалети. Лично аз забелязах, че започна да се облича по честно в тъмни цветове, основно бежово-кафяво и черно след смъртта на баща си и раждането на Иман..
Тези например никак не ми се виждат бабешки

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 18:00 от daviz

# 295
Така де, къде отиде това хубаво момиче ,модерно,  със самочувствие. Свекървата по-модерно и свежо се облича.

# 296
Раджва си ги има подходящите за 30 годишна жена тоалети. Лично аз забелязах, че започна да се облича по честно втъмни цветове, основно вежово-кафяво и черно след смъртта на баща си и раждането на Иман..
Тези например никак не ми се виждат бабешки

Скрит текст:

Много е красиво това момиче!

# 297
Точно ризата с полата е доста лелешка.
Единствено жълтата рокля и бялата с златен колан ми харесва, останалото е зле. Рания залага само на скъпи дизайнерски дрехи, свежи и с нормални дължини, а младото момиче редовно е в широки и дълги поли, високи яки и т.н., доста странно.

# 298
  • София
София и Фврнандо, не разбрах къде, преди няколко дни.

# 299
  • Някъде там
София и Фврнандо, не разбрах къде, преди няколко дни.

Страхотна Heart Eyes
На сватбата на херцога на Arjona. Този с младата булка от поста на dPova19.
https://bg-mam.ma/p/1819276/50287177

Харесва ми и булката.

Общи условия

Активация на акаунт