Кралски работи и клюки - октомври 2025

• 21 469
  • 355
  •   26
Отговори
# 330
  • София
Хари и Мегън от вчера - събитието за менталното здраве в Ню Йорк:

Как се гледат 🥰

# 331
Стандартен костюм на Меган, твърде черно е всичко и  веригата е малко в повече, но най-странна ми е прическата, не мога да разбера защо в 80% от случаите залага на този тип раздърпана прическа, сякаш набързо се е вързала и е излязла в градината, в Париж косата й беше добре направена.

# 332
.....
Не знам дали забелязвате, но Уелс рядко уведомяват медиите за ангажименти, отдавна не пращат снимки до медиите, а просто публикуват в канала си. Няма как журналистите от кралската рота да не са бесни. Затова и се скъсват да пишат измислици и да притискат Уилям да свали поне малко стената около себе си.
Разбира се, че забелязваме. Уилям се обиди много след като обвиниха болната му от рак жена във всички смъртни грехове за някакви пиксели по пуловер, а сега реват, че не им дават нищо.

# 333
На мен ми се наби на очи дълбокото деколте и то на голо, изключително неподходящо за случая. Това не е модно ревю, а коментарите за тази награда са изключително отрицателни.

Уилям за първи път го виждам толкова емоционален, личи си колко тежко понася историята.
https://x.com/kensingtonroyal/status/1976513444393148651?s=46

# 334
  • Някъде там
Хари и Мегън от вчера - събитието за менталното здраве в Ню Йорк:

Как се гледат 🥰
Много стилни и двамата. Харесват ми.
Меган носеше костюма и  на откриването на нов тренировъчен център за ветерани на фондация „Тюлени“ през 2023-та.

Много ми хареса и инциативата за мъжкото здраве в която се е включил Хари. Не съм чела други от мъжете да говорят по темата.

# 335

Уилям за първи път го виждам толкова емоционален, личи си колко тежко понася историята.
https://x.com/kensingtonroyal/status/1976513444393148651?s=46
Уилям почти се разплака. Наложи се жената да го пита с блага усмивка дали е добре. Наистина каузата и историята са в сърцето му, преживява ги.

# 336
.....
Не знам дали забелязвате, но Уелс рядко уведомяват медиите за ангажименти, отдавна не пращат снимки до медиите, а просто публикуват в канала си. Няма как журналистите от кралската рота да не са бесни. Затова и се скъсват да пишат измислици и да притискат Уилям да свали поне малко стената около себе си.
Разбира се, че забелязваме. Уилям се обиди много след като обвиниха болната му от рак жена във всички смъртни грехове за някакви пиксели по пуловер, а сега реват, че не им дават нищо.
Харесва ми зрелия подход на Уилям, нямаше обвинения и нападки към медиите, просто той се концентрира върху това да запази семейството си, тихо, културно ограничи информацията,  промениха стратегията си на комуникация, прецениха как да поднасят деликатните новини около здравословното състояние, благодариха на всички, които ги подкрепиха в тази тежка ситуация и не обвиниха никого за липсата на емпатия.
Дори и сега, когато имат сили да говорят за това, през което са минали, показват колко тежко е било, но наблягат на положителните аспекти, как това е променило мирогледа им, как са се сплотили като семейството, без негативи и изисквания към другите.

# 337
По холивудски, поне от едната страна.

Как се гледат 🥰
[/quote]

# 338
  • Някъде там
Летисия председателства институционалното събитие, организирано от Consaludmental по повод Световния ден на психичното здраве 2025.
Под мотото „Споделяме уязвимостта, защитаваме психичното си здраве“ се цели да се привлече вниманието към психичното здраве при извънредни ситуации и катастрофи.
Добре изглежда Летисия като изключим дължината на роклята.

# 339
  • София
Прекрасна е Летисия! Купих си точно същата рокля на Adolfo Dominguez, много красива и като кройка, и като материя.
И голямо браво, че подкрепя испанските модни брандове.

# 340
Харесва ми зрелия подход на Уилям, нямаше обвинения и нападки към медиите, просто той се концентрира върху това да запази семейството си, тихо, културно ограничи информацията,  промениха стратегията си на комуникация, прецениха как да поднасят деликатните новини около здравословното състояние, благодариха на всички, които ги подкрепиха в тази тежка ситуация и не обвиниха никого за липсата на емпатия.
Дори и сега, когато имат сили да говорят за това, през което са минали, показват колко тежко е било, но наблягат на положителните аспекти, как това е променило мирогледа им, как са се сплотили като семейството, без негативи и изисквания към другите.
Абсолютно на същото мнение съм. С достойнство из.изат от всяко ситуация, независимо колко им е било трудно или са били афектирани. Възпитано, внимателно.
Аплодират го за решението да затвори устните на хейтърите и още веднъж да докаже, че семейството е на първо място.
Харесва ми как устройват новия си дом, далеч от погледите.

# 341
  • София
Не съм твърде навътре в модата, но ми се струва, че Кейт носи основно британски марки. Максима и Матилде носят Натан, Летисия подкрепя испански брандове понякога. Има ли други роялки, които го правят?

# 342
  • Някъде там
„В разговор с кралица Максима за тема, която ми е близка: психичното здраве сред младите хора. Знам какво е да се бориш с това. Сега има място, към което можем да се обърнем – injebol, платформа, към която можеш да се обърнеш, когато главата ти е препълнена.“

# 343
  • София
Летисия в червено е прекрасна гледка.

Кралят и кралицата на Нидерландия ще бъдат на държавно посещение в Суринам през декември

Чакам с нетърпение Максима на родния континент.

# 344
Пак хубава Меган:

Четох, че обиците са донесени от Хари от Украйна. Подарък от украинците за жена му.

Страхотни са двамата!

Общи условия

Активация на акаунт