Кралски работи и клюки - октомври 2025

• 30 342
  • 460
  •   7
Отговори
# 450
Нормална жена.

# 451
Палтото Маккуин през годините

Голяма красавица е Катрин. Много ми харесва дължината на косата й на първата снимка.

# 452
Само обувките на Меган ми харесват, но пък тези са точно нейния номер, що така? Иначе отново изглежда много напрегната и изкуствена, както се изрази един потребител под неин клип, проблема й е, че прекалено се старае да бъде перфектна.

# 453
  • Някъде там
Кристиян става на 20 години.
Снимките са направени в Амалиенборг и около него.

Чаровна усмивка Grinning

# 454
Честит да е Кристиян. Много е силна приликата с Мери. Само очите май са на баща му.

# 455
  • Някъде там
Очите са сини като на баща му .
Нямах възможност да следя темата, но лелеее л. Каква жена Heart Eyes

Прекрасна Меган. Красива и приятно усмихната. Тоалета много ми напомни тези в костюмари. Много й отива, свежа и стилна. Забелязах, че за пореден път  носи украинската марка бижута. И преди два дни беше с други техни обици. Много хубаво, че не е останала само с подаръка, ами си е напазарувала още красоти.
Дай още снимки, Tiramisu29.

Абдула и Рания с Джорджия Мелони.

# 456
  • София
Ехаа, Мегън грее. И много добре облечена, семпло, модерно, шик.

В шок съм 😂 - харесвам втори тоалет на Рания, особено втората рокля е много хубава. Но обувките вчера бяха убиец, с тази каишка отпред - много елегантни.

Костюмът на Раджва в движение е още по-хубав. Единствено не ми допада изборът и на обувки и чанти - по принцип, не само в конкретния случай.

Прекрасен рожденик, да е честит!
Тази снимка е много хубава

# 457
  • София
Йорданците какво са се разшетали из европата? Бащата в Италия, сина във Франция и Великобритания.

# 458
Малко красиви моменти от вчера. Греят тия двамата като са заедно.
Да видим днес ще има ли среща с йорданците или само ангажимента на Уилям и Хюсеин.

# 459
Търсят подкрепа, според мен. Те са в размирен район и са нужни пари, войски, гаранции от западните им партньори. Често отскачат и до Щатите.
Рания в последно време хич не ми допада, вкл.последните два дни.

# 460
  • Някъде там

В шок съм 😂 - харесвам втори тоалет на Рания, особено втората рокля е много хубава. Но обувките вчера бяха убиец, с тази каишка отпред - много елегантни.

Костюмът на Раджва в движение е още по-хубав. Единствено не ми допада изборът и на обувки и чанти - по принцип, не само в конкретния случай.

О да и зелената рокля е много хубава. Изчанчени им са като цяло обувките и чантите на йорданките и не само техните, забелязала съм, че извън Европа, кралските дами носят странни модели, повечето.
И аз така с Виктория, обикновено й харесвам само рокли и поли и то не всички, но сега в почти всички тоалети ми хареса. Изглеждаше много приятно, стилно и най вече подходящо за всяко едно събитие
Днес също. По принцип не харесвам двуредни сака и палта, но тук добре стои.
Вече са в Южна Корея.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 14:06 от daviz

Общи условия

Активация на акаунт