Кралски работи и клюки - октомври 2025

• 34 039
  • 516
  •   6
Отговори
# 495
Хе-хе, малкият Луи е получил предложение за първата си официална роля - като почетен патрон на Световното първенство по кестени.
(Луи има интерес към кестените, напълнил е шкафове, камиончетата си за игра, дори и в леглото си има според Катрин и от първенството са отправили предложение към него чрез официално писмо.)
Но родителите му са отказали от негово име, защото трябва да се съсредоточи върху образованието си.
https://www.telegraph.co.uk/royal-family/2025/10/15/prince-louis … tronage-declined/

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 00:52 от Tinо

# 496
  • в сърцето на един мъж...
Не знам кой кого е инспирирал тук🧐 По-скоро е обратното на намекнатото.
Жестока Мегън - много стилна и изящна.
Кристианчо и той голям сладур - възмъжа. На колко става,  на 21?

Е трудна работа Вики да се е инспирирала от Мегън, все пак тя е дизайнера на тоалета Simple Smile

За поредна година принцесата на Уелс отбелязва седмица на осведомеността за загубата на бебе. Всяка година на 15ти октомври в 19 часа в цял свят се палят свещички, в знак на “Вълна на светлината” в памет на загубените бебета.

От такива моменти, съпричастни, ти става малко по-светло на душата Heart

Раджуа много ми харесва с този тоалет. А четиримата заедно са прекрасни. И тези червени обувки, много са закачливи Simple Smile

# 497
  • София
Скрит текст:

Е трудна работа Вики да се е инспирирала от Мегън, все пак тя е дизайнера на тоалета Simple Smile
Е, как не знаете, че сетът на Мегън не е с марката на Бекъм. Ето инфо:

А и определено може да се каже, че тя носи този тоалет в пъти по-добре от Вики Бекъм. 😇

# 498
Пропусна да кажеш от кога е снимката на Виктория Бекъм с този тоалет.

# 499
  • София
Изкопирани бяла пола и блуза, добре. Хиляди жени, носещи такива ансамбли копират Вики Бекъм, сигурно.
Габриела Хърст и тя прочут дизайнер, но ето, принудила се да копира. Joy
Забавни твърдения.
За това на кого как му стои нещо - има си снимки, вижда се добре, няма нужда да си поправяме личните впечатления.

# 500
Скрит текст:

Е, как не знаете, че сетът на Мегън не е с марката на Бекъм. Ето инфо:

А и определено може да се каже, че тя носи този тоалет в пъти по-добре от Вики Бекъм. 😇
А, това е субективно - Виктория има талия.

# 501
  • Някъде там

# 502
Да вадим ли снимки и на Виктория с пола и риза/блуза от преди?

Whitethree, факт, има страхотна талия и много поддържано от спорт тяло.

Но да се върнем на истинските работещи рояли.
„PAPYRUS Prevention of Young Suicide ще използва финансирането от Кралската фондация, за да стартира национална кампания за повишаване на осведомеността, насочена специално към момичета и млади жени, които са изправени пред „уникални рискове“.

Благотворителната организация има за цел да подчертае два различни етапа на повишен риск от самоубийство, менструацията и перинаталния период – бременност и следродилен период.“

Негово Кралско Височество, принцът на Уелс, каза: „Невероятните партньори, които формират тази мрежа, достигат до тези, които са изложени на риск или са засегнати от самоубийство, с вдъхновяващата си работа.

„Техните усилия потвърждават неотложната мисия на Националната мрежа за превенция на самоубийствата: да изгради смел, единен национален отговор на сърцераздирателната – и предотвратима – трагедия на самоубийството.“

# 503
Цялата идея с копирането в тези  среди, независимо кой от кой, никога не съм я разбирала. Популяризиране на някои марки - да ги извадиш в полезрението на широката публика, разбирам, но копиране-не го разбирам. Копирането за мен е да искаш да приличаш на някой. Тези жени са със самочувствие. Може да се повлияват от някакви тенденции, визии, но просто копиране според мен е малко вероятно, или много рядко.

# 504
  • София
На мен и двете ми харесват, всъщност Виктория за първи път от много време насам ми хареса как е облечена.

Но едва ли са се инспирирали една друга, още по-малко копирали. Подобни кожени поли носи и Летисия и то не от вчера.

# 505
Всъщност пише, че полата на Мегън е от веган кожа. Но е отлична имитация.

# 506
Ежедневно работят по темата за психичното здраве.
Да вадим ли снимки и на Виктория с пола и риза/блуза от преди?

Whitethree, факт, има страхотна талия и много поддържано от спорт тяло.

Но да се върнем на истинските работещи рояли.
„PAPYRUS Prevention of Young Suicide ще използва финансирането от Кралската фондация, за да стартира национална кампания за повишаване на осведомеността, насочена специално към момичета и млади жени, които са изправени пред „уникални рискове“.

Благотворителната организация има за цел да подчертае два различни етапа на повишен риск от самоубийство, менструацията и перинаталния период – бременност и следродилен период.“

Негово Кралско Височество, принцът на Уелс, каза: „Невероятните партньори, които формират тази мрежа, достигат до тези, които са изложени на риск или са засегнати от самоубийство, с вдъхновяващата си работа.

„Техните усилия потвърждават неотложната мисия на Националната мрежа за превенция на самоубийствата: да изгради смел, единен национален отговор на сърцераздирателната – и предотвратима – трагедия на самоубийството.“

# 507
  • Някъде там
На мен и двете ми харесват, всъщност Виктория за първи път от много време насам ми хареса как е облечена.

Но едва ли са се инспирирали една друга, още по-малко копирали. Подобни кожени поли носи и Летисия и то не от вчера.
Както и много други от кралските дами, носят риза и подобна кожена пола. На Виктория полата май даже не е кожена.

Максима  вчера е открила в Амстердам изложбата „Герои – да изкореним детския рак“ на Центъра „Принцеса Максима“. Деца с рак нарисуваха своите герои със суперсили, които са превърнати в цветни филмови плакати, изпълнени с надежда и сила.

Много приятенен вид.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 12:10 от daviz

# 508
  • София
Всъщност пише, че полата на Мегън е от веган кожа. Но е отлична имитация.
Да, изглежда като истинска. Много ми харесва.
Червената и зелената май бяха от истинска, като на Летисия, ако не се лъжа Hugo Boss.
Страхотни са всичките.

Но пък в точно тази комбинация на права кожена пола и по-свободна извадена риза на кръста няма никаъв шанс да се види кой има талия и кой не. Самият колан на полата не предполага плътно прилягане по талията, че да се види хубаво.

# 509
Тя Мегън, че няма талия, няма. Виктория пък е прекалено слаба и с голяма глава.  Подредих ги и двете... Simple Smile

Абсолютно се съмнявам, обаче, която и да е от тях да копира другата и просто не виждам смисъл в това. Така че инспирациите, най вероятно, са обичайните инсинуации.

Общи условия

Активация на акаунт