Кралски работи и клюки - октомври 2025

• 69 678
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 960
  • Някъде там
Птичко Joy  датчаните са на държавно посещение в Латвия, от къде измисли Норвегия?

Роклята е носена и 2018-та за новогодишния прием.

# 961
  • София
Мери ми хареса с червената рокля, отива ѝ, отваря я.  И с едно черно палто през деня много ми хареса, нищо, че е просто черно палто.

Шарлийн е с покъртителен костюм- цвят, кройка... нищо не става.

Максима ми хареса с гащеризона, добре ѝ стои и прическата ѝ е елегантна, но Амалия почти на нейна връстница са я докарали. Грозновата рокля, състаряващ грим и прическа. Не, не, не.

# 962
За мен е много странен изборът на ярко розово червило при тази червена рокля.

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 21:44 от FreesiaR

# 963
Какво да го мислят - тя точно повтаря съседното знаме,  снимката е страхотна.

# 964
Неподходящ избор на червило наистина.
Но и при предното носене на роклята 2018 година пак е с такова.

# 965
  • София
Нищо му няма на червилото. Все пак не е отишла на кабаре.

# 966
Птичко Joy датчаните са на държавно посещение в Латвия, от къде измисли Норвегия?

Роклята е носена и 2018-та за новогодишния прием.

Миии 😳 Така е то, глупости се пишат като бързаш да разкритикуваш нещо 🤣

Чудна е роклята! На новите снимки се вижда в целия ѝ блясък.
Права е Артемис. Червено червило не е подходящо за статута на жената и събитието.

# 967
Можеше да не е толкова ярко момичешко розово. Доста кралски дами носят червени рокли, никоя не слага наситено розово червило. Далеч не изглежда добре. Можеше да подбере  по-стилно и изискано червило, което да подхожда на иначе елегантната рокля.

Ето визии с червени официални рокли на кралски дами, където червилото не е ярко розово, не е и пошло като за кабаре, а просто стилно и елегантно в бежовата гама. https://www.hellomagazine.com/fashion/royal-style/20220214133126 … d-dresses-photos/ Рания, Летисия, много червени рокли на Меган, Виктория, Йорките, Кейт и тн Нито една не е в ярко розово червило, не им подхожда на положението.

# 968
Не е като да не е носила червено червило.

# 969
Тоалета наистина копира датското знаме с бялата лента😁. Не ми допада деколтето твърдо. Силуета като цяло е хубав, но тя е имала далеч по-хубави визии. И аз.я.харесах с черното палто на дневните снимки.

# 970
Червените червила и отиват. Розовото е, любезно казано, недоразумение.

# 971
  • София
Роклята на някои снимки има розов оттенък, така че изобщо не е странен изборът на червило. Много хубав цвят е даже.
Бих предпочела вдигната коса, а тиарата е много красива! Както и обеците.
Кралицата отново е образец на елегантност.

# 972
  • Бургас
Не разбрах тази рокля, с която са пременили Амалия каква точно стойност има - някаква супер скъпа марка ли е, върха на модното изкуство ли, или ни показват колко големи дрешници имат в дворците си и могат по сто години да държат рокли....

# 973
Всички рояли го правят. Те си знаят защо - за да демонстрират приемственост, за да умилят поданиците, за да дадат още живот на еднократно носена дреха.
Предполагам, че само след 5-6 години ще видим и Шарлот в някоя мамина дреха. И ще се умиляваме от това.

# 974
Само си представих нещо на Елизабет 2 на някой млад.

Общи условия

Активация на акаунт