Лазерна епилация и електроепилация – 13

• 483
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Здравейте, записвам се и аз да следя 😃 от лазерната епилация доста са намалели, но евентуално ако останат някои прекалено упорити, мисля да ги изпържа 😂

# 16
Здравейте, дами.
Интимната област ми е най - терсене за бръснене и се чудя за лазерна епилация. Никога не съм била на такова нещо и нищо не знам.

Има ли дами които ходят на такъв тип епилация за тази зона?
През колко време се ходи? Колко големи трябва да са космите като ида? По колко време държи? Колко долу - горе струва? Къде във Варна да ида? Боли ли по време и след това? Как са сексуалните отношения след епилация (може ли да ги има или трябва да се изчака някакъв период)? Струва ли си изобщо? Как се оправяте със срама да се разкрачите пред някой? Ако нещо пропускам, коетл трябва да знам, ще се радвам да ме посъветвате.

# 17
  • Orihuela Costa,Spain
На трета сесия с лазер на интим,нямам почти никакви косми.Чувствам се буквално преродена,яд ме е че не съм отишла много по-рано😅.

# 18
Здравейте, дами.
Интимната област ми е най - терсене за бръснене и се чудя за лазерна епилация. Никога не съм била на такова нещо и нищо не знам.

Има ли дами които ходят на такъв тип епилация за тази зона?
През колко време се ходи? Колко големи трябва да са космите като ида? По колко време държи? Колко долу - горе струва? Къде във Варна да ида? Боли ли по време и след това? Как са сексуалните отношения след епилация (може ли да ги има или трябва да се изчака някакъв период)? Струва ли си изобщо? Как се оправяте със срама да се разкрачите пред някой? Ако нещо пропускам, коетл трябва да знам, ще се радвам да ме посъветвате.

Ще се чудите как сте се мъчили преди лазерната епилация, космите изтъняват и дразненето и червените точки след бръснене остават в историята.
Съветвам Ви да си направите регистрация в Gpoint с код Summer, той дава безплатно целия курс подмишници+ за нови клиенти може да изберете и подарък интим.
Интервалът е 45-60 дни.
Избръсвате гладко 24ч преди процедурата.
Цената е според студиото и лазера.
Мен ме боля само първия път, когато космите бяха плътни и по-гъсти.
Няма отношение към секса, стига да се чувствате комфортно.
Определено си струва.
Оперирана съм от срам в ранна детска възраст, когато ме заведоха на Минералните бани 😃

# 19
Добре де, никакво ли уважение нямате към хората създали дадена тема? Защо не прочетете първо първия пост и после ако имате още въпроси питайте!

# 20
Добре де, никакво ли уважение нямате към хората създали дадена тема? Защо не прочетете първо първия пост и после ако имате още въпроси питайте!

В интерес на истината аз го бях създала като нова тема, ама някак се озова тук без да разбера.

Общи условия

Активация на акаунт