Лазерна епилация и електроепилация – 13

• 4 178
  • 82
  •   1
Отговори
# 75
При мен започна забавен растеж след 7ми ден и опадали косъмчета след 10ти

# 76
  • Варна
Снощи си обръснах краката до коляното и интима, защото си бяха поникнали, на другите зони по принцип си ми е по-бавен растежа, но като си гледам ръцете след два, три дни и те ще са за махане . Всички зони, които изброих, ги направи за 90мин. По време на процедурата усещах повече боцкане, отколкото парене.

# 77
Тъкмо записах час за лазер на брадичка (заради няколко косъма) и щерката почна да ме разубеждава. Гледала клипчета, че после окосмяването се увеличава. Някой може ли да сподели мнение от личен опит?
П.п. в града ни и близо до него няма електроепилация, иначе бих избрала нея.

# 78
  • София
При девойката 9 дни след процедурата започнаха да падат косъмчетата под мишниците. Не наведнъж -постепенно. Посъветваха ни първото бръснене да не бъде по-рано от 2 седмици след процедурата. И сега се чудя -като падат космите, защо е нужно да се бръснат изобщо? Или се очаква едни да паднат, а други паралелно да си поникнат “здрави и прави” и нехванати от лазера. И друго - между две епилации не трябвало да има повече от две бръснения (едното да в деня преди следващата процедура). Не ми стана ясно защо, но ако растат едва ли ще ги изтърпи на плуването.Sad
Mariat, и на мен ми попадна някъде подобна информация, но мисля, че зависи от настройките на лазера и ставаше дума за премахване на мъх по лицето.

# 79
  • Варна
При девойката 9 дни след процедурата започнаха да падат косъмчетата под мишниците. Не наведнъж -постепенно. Посъветваха ни първото бръснене да не бъде по-рано от 2 седмици след процедурата. И сега се чудя -като падат космите, защо е нужно да се бръснат изобщо? Или се очаква едни да паднат, а други паралелно да си поникнат “здрави и прави” и нехванати от лазера. И друго - между две епилации не трябвало да има повече от две бръснения (едното да в деня преди следващата процедура). Не ми стана ясно защо, но ако растат едва ли ще ги изтърпи на плуването.Sad
Mariat, и на мен ми попадна някъде подобна информация, но мисля, че зависи от настройките на лазера и ставаше дума за премахване на мъх по лицето.
Ами при мен на втория ден като излязоха, нямаше как да не ги обръсна, и със сигурност до следващата процедура ще ги обръсна повече от два пъти.

# 80
Тъкмо записах час за лазер на брадичка (заради няколко косъма) и щерката почна да ме разубеждава. Гледала клипчета, че после окосмяването се увеличава. Някой може ли да сподели мнение от личен опит?
П.п. в града ни и близо до него няма електроепилация, иначе бих избрала нея.

А коалиция космите са дебели и черни, може да помогне лазерът. Ако са мъх - има значителен риск да станат големи и черни

# 81
А коалиция космите са дебели и черни, може да помогне лазерът. Ако са мъх - има значителен риск да станат големи и черни
А на какво се дължи тази опасност?

# 82
А на какво се дължи тази опасност?
На това че лъчите могат да “активират” неактивни досега космени фоликули.

Относно бръсненето 2 седмици след процедурата - да, растат други. Космите са на различни “цикли”, не растат всички едновременно, а по статистика - около 20%.  Затова и се прави епилация на определен период - “унищожават” се 20%, после следващите 20 порастват, третират се те, след това следващи и тн, и тн

Общи условия

Активация на акаунт