Звездни Компромати - Октомври'25

• 74 751
  • 1 140
  •   80
Отговори
# 1 050
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Харесвам Никол Кидман като актриса, но в лице ми е вече зловеща. Всичко е замръзнало, не може една естествена мимика да покаже, много жалко. За Пенелопе не очаквах, че ще поддаде и тя, дано спре дотук. Тейлър Суифт ми се вижда същата, изобщо не я виждам променена, може би с четири, пет килограма да е отгоре (констатирам, не хейтя), но аз си я харесвам.

# 1 051
Никол Кидман я стилизират за ревюто на CHANEL на който е и посланик, много свежа визия има.
https://www.instagram.com/p/DPhmKOnFW9w/

Валерия не ми изглежда бременна.
Скрит текст:

# 1 052
От българските богаташи единствен Ваньо ми е симпатичен. Мисля, че са много хубава двойка с това момиче Валерия. А Радина е направо…😏 Не мога да я харесам тази жена, а гласът й като го чуя, просто непоносим.

# 1 053
Какъв ли е стимула на жени с черна коса да я боядисват руса?! И остават едни черни вежди и визия на квартален чичка...

Ромина Тасевска е това:

# 1 054
  • Пловдив
Освен безплатно паркиране зоните, мисля, че хората с ТЕЛК не плащат данъци за автомобилите си и винетки.
За винетки (една винетка за лека кола, за парк автобуси няма да стане, да уточня Wink) е така, за данъка не знам. Но това са дребни суми, които не си струват, особено ако си едър бизнесмен, да се напъваш за фалшив или пресилен процент инвалидност.
Може и майтап със стойките и предполагаемите "протези" (импланти върху мускулите) на вуйчо да е било.

_____

Тасевска прилича на тризначките на тая снимка.

# 1 055
  • София
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Лиан Раймс и Еди Сибриан
Скрит текст:
Крис О'Донъл
Скрит текст:
Рита Уилсън
Скрит текст:
Дуейн Джонсън
Скрит текст:
София Буш
Скрит текст:

с приятелката ѝ

# 1 056
С повдигнати стъпала и тези напрегнати “баджачки” дето вика Жаки, Вуйчо наистина изглежда все едно нещо не е съвсем както трябва и затова го майтапят за ТЕЛК.

Преди няколко месеца видях Ромина. Не е намирам за красива, но лицето й изглеждаше много добре, със свежа и гладка кожа като съвсем млада жена.

# 1 057
  • София
Фийби Тонкин
Скрит текст:
Тина Кунаки
Скрит текст:
Елена Перминова
Скрит текст:
Оливия Джейд
Скрит текст:
Гуинет П.
Скрит текст:
Джесика Алба
Скрит текст:
Шакира за Cosmopolitan
Скрит текст:
Наоми Уотс за списание FLAUNT
Скрит текст:

# 1 058
Сега гледах Радина. Ако не бяха нелепите зъби, щеше да изглежда доста по-добре. Устата не и е толкова голяма, колкото зъбите. Едва си затваря устата от тях, направо захапката и е променена.

# 1 059
Венета че е проста и мизерна - такава е. Но е хубава жена, запазена за възрастта си, и не виждам защо да не проявяват мъжете интерес към нея. На доста заможни и необвързани мъже им е писнало от старлетки с един и същи вид и две мозъчни клетки. Лично познавам двама около шейсетте, които си хванаха точно такива запазени жени около петдесетте, дори по-малко лъскави от Венета. А предишните им бяха 23-25 годишни.
Та не изключвам възможността да е омаяла някого. Сега, че може да е не по-млад, а по-стар, и да не идва от Дубай, а от Дряново - ясно, че е поукрасила и послъгала. Но генерално хваща окото.

Ако е толкова вървежна сега, значи доста са се променили нещата. Ето мемоарите на Георги Неделчев, много захаросано, ама си личи, че е нямала опашка от мъже:
https://joronedelchev.wordpress.com/2007/08/20/%D0%BC%D0%B8%D0%B … 0%B5%D1%82%D0%BE/

# 1 060
Французите много си тачат Марион.
По повод на кръглия й юбилей, ето какво споделя в днешния брой на популярното женско списание Мари Клер :
Скрит текст:

“Ставам на 50 и това ме разтърси повече отколкото си го представях. Виждам се, че остарявам и това е факт, който трябва да приема.”
Скрит текст:

“Ако не можех да играя и да се превъплъщавам в различни роли, не виждам къде бих могла да вложа цялата си лудост. Това е моя начин да бъда на тази земя.”
Скрит текст:

« Като по-млада, се възхищавах на личности, които нямаха особено благоприятно влияние върху мен. Има нещо обсесивно и страшно болезнено в подобен тип отношения, споделя тя.”

# 1 061
Плача от смях с вашите Уили Лонка и Умпа Лумпа ака Валето и Ваньо!

Ще ме изгонят от работа...

Като намесихте и Уили от Алф, пък и че Валето хапнала повече бобец, направо ме съсипахте Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Според мен не е бременна, но има резон вуйчи да се напъва да покаже, че още става......а и напук на Цветка.

# 1 062
Интересно ми беше да прочета този откъс за Венета, макар че не обичам снизходителното писане за други хора тип “Венета от Попово”. Аз не познавам Венета лично, но доколкото съм я гледала и слушала, съм съгласна с Неделчев, че тя е малко объркан човек.

# 1 063
  • Разпиляна във въображението
Смъртта на Котиар в Батман води моята класация за най-нелепо изиграна на екран. Иначе е сладурана. Харесва ми. Сега ще я гледам в новия сезон на ‘The Morning Show’ .

# 1 064
  • Sofia
Деса Ц.
Скрит текст:

Със сина ѝ Янчо

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 13:52 от Doli

Общи условия

Активация на акаунт