Звездни Компромати - Октомври'25

• 151 399
  • 2 040
  •   82
Отговори
# 1 800
Божанов. Но не го знам кой е и какъв е.

# 1 801
Къци изобщо не е беден. Преди повече от 2 десетилетия имаше статия за него в хартиен вестник за имотното му състояние и палата, в който живее, спомням си, че бях впечатлена. Пишеше, че струвал милион.

# 1 802
Наредил ги е стабилно, то пърхот, то марули.
Срам. Тотален срам.

# 1 803
Мисля, че е компромат…
Синът на Сано и Нели, Карамански, и съпругата му, известна с балон, вече не искат домашните си животни и са ги обявили за осиновяване или както е модерно - рихоум. Когато е правила апартамента, Нели явно не е предвидила и обичаните любимци… Или не знам…
Скрит текст:

Скрит текст:
Не са на Пепе и Иво тези кучета, нали отдавна вече са в новото жилище, а преди пак са били пак в апартамента дето Филип Датски спонсорира за пълен ремонт.
Поне така мисля, щяха да се спукат от сторита и постове, ако бяха техните.

# 1 804
И в коментарите под поста твърдят, че са техни.
Даже, че Иво бил пуснал публикация, но я изтрил, тъй като хората го направили на нищо.

# 1 805
  • София
Точно техните са, дори по имената и снимките се вижда, но и в коментарите жената е потвърдила.

Жалка история, в по-малкия апартманет не им пречеше, даже второто взеха, видео се направи да осиновяваме, сега в новия станаха проблем, няма място...

# 1 806
Майко мила, наистина!
Всичко е фейк в тези Пепе и Иво. Горките животни, нещо е станало, това е много грубо, досега си живееха с тях.
Верно са техни, миличките душици!
[url https://youtu.be/q9ljMISJwsE][/url]

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 00:24 от помбер

# 1 807
  • Glasgow
И другият комик, Тръмп със "смешки" днес, сякаш не отиде там да приключва война дето още е на 1ва фаза от примирие,
https://youtu.be/3Hdqy7krXkg?si=3_mIMpqf0EKqrzSg

# 1 808
  • София-в сърцата на моите деца
А Къцито как точно продължи?! Изтупва от нафталина славата и се появява някъде, ама защо той не знае.

Ивана станала по- възрастна Галена. И тя ли с вълшебни инжекции постигна тази трансформация?
     Къцито има трима сина, които са доста успешни. Асе Вапцаров пише музика за филми в Холивуд, средният учи в Германия, а малкият е в музикалното училище доста успешен пианист.
   И  на Къцито в момента му излиза на 7.11. премиерата на  първият му филм " Добри родители" с 18 награди от разни фестивали.  Та, като пишете и говорите за Къцито ,вземете се информирайте малко кой кого е  изтупал от нафталина!!

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 01:52 от didiela

# 1 809
Кучетата (конкретно Лару) са на Иво, още преди да станат гаджета с Пепе  и живееха в дома на Нели и Сано, Сано многократно е разхождал Лару. Не разбирам защо не могат да продължат да живеят там.

Намирам за страшно безотговорно Иво Карамански да има кучета, за които се грижат родителите му, а после да се опита да пренесе отговорността на жена му, която има 4 деца и накрая да им търси осиновител. Домът на Пепе е съвсем малък и тесен, в него тя, Иво и бебето спаха в хола на дивана. Другите 3 деца деляха стая.

# 1 810
Нека не се обръща темата, все едно хората, които споделяме някакво положително мнение за Къци, че апелираме за такова и от другите.
Не съм му фен, нито призовавам някой да му е фен. Просто ми направи добро впечатление, че не е злобар, въпреки че многократно е срещал повече от ужасно отношение и унижения.

Борисов и Тръмп са като братовчеди по Байганьовщина. Жалко, че нямат много допирни точки, щяха да си допаднат по простотия.

На който и да са кучетата на Иво, толкова ли не могат да им дадат дом? Нели-Санови, майката на Балонка, приятели... Очаква се да са ги обичали. С каква лека ръка търсят по-добър живот при други хора...

# 1 811
  • До морето
Ми те явно са на Карамански кучетата. Като нищо Балонет да ги е търпяла до сега и вече да й е писнало и да е издала команда!
Още на представянето на имота се виждаше едното куче,  затворено на тясна тераска. Надявах се да е там само докато се снима клипът, но ....

# 1 812
И аз помня това за кучето на тераската, която изглеждаше дори без навес.

Ние в старата квартира бяхме с новородено, куче и ние в една стая. Не си мислехме дори да отиде в коридора/кухня, да го дадем на родители временно и т.н.   

Сега кошарата на бебето за игра е точно до кучешкото легло.

Това, дето ще кажа, е тъпо, несравними са по важност, ама щом младежът приема всички обстоятелства около нея, следва и кучетата да бъдат приети.

Бас държа, че някой има "алергия" вече.

# 1 813
  И  на Къцито в момента му излиза на 7.11. премиерата на  първият му филм " Добри родители" с 18 награди от разни фестивали.  Та, като пишете и говорите за Къцито ,вземете се информирайте малко кой кого е  изтупал от нафталина!!
За 20+ години един филм направи Къцамун. Това ли е голямото постижение? Да не е взел Оскар за цялостно творчество?😀

# 1 814
Не, беше издавал и книги Къци, занимава си се постоянно с нещо. Дори и детското предаване "Кой е по-по-най" се излъчваше нетолкова отдавна. "Риск печели, риск губи" по едно време също беше възродено в ТВ7.

Общи условия

Активация на акаунт