Звездни Компромати - Октомври'25

• 310 615
  • 3 743
  •   2
Отговори
# 2 775
Палома само едно нейно дете ли има? Не бяха ли две или бъркам с каките от първия брак?

Eдно - Доника.

# 2 776
А Паломови защо са се разделили знаем ли?

# 2 777
Ким няма да коментирам; редовно е по гащи, обаче Кейт Мос е направо страшна.

https://www.the-sun.com/entertainment/15386025/kate-moss-isla-fi … h-birthday-party/

О не. Кимката в рокля на Одри - е това вече ще е слон да мине през иглени уши 😁.

# 2 778
Сигурно има нова звезда, но това е само мое предположение. 😀
Тя тази Палома, ако бяха продължили, вероятно щеше да го фалира, въпреки многото пари. Човекът е помислил практично и за бъдещето. 😅

# 2 779
Мен ми е жал за големите момичета, които смятам свикнаха с Палома...
Доста жестоко за тях, ако сега не са близо до нея и сестричката си.
Момченцето също не е много малко вече.

# 2 780
  • In The Middle Of Nowhere

Не знаем официално, но понеже се споменава че той я е натирил, аз пък се чудя за вариант той да е обеднял и тя да го е напуснала.. Чували сме и за такива ситуации, само предполагам..

# 2 781
Скрит текст:
Явно иска да внесе яснота Паломка

И покрай нея се сетих за тази Пенелопе/Петя, дето беше моделка на Мегз и отиде да живее в Мексико и има момченце от някакъв висок, едър господин. Скоро постваше за физически и психически тормоз и че ще продължава да се бори, нещо от този род.
https://www.instagram.com/penelope7878/

# 2 782

Не знаем официално, но понеже се споменава че той я е натирил, аз пък се чудя за вариант той да е обеднял и тя да го е напуснала.. Чували сме и за такива ситуации, само предполагам..

Жена, която пуска постове как кошчето за боклук ѝ напомнящо за бившия, надали е намерила първа нещо по-добро/с по-висок стандарт, пък и апартаментчето доста скромно.

# 2 783
Тази Палома е толкова семпла умствено и с толкова зле направени корекции, че кой не би я сменил. Жалко за детето.

# 2 784
В Лос Анджелис на прожекция на последния филм на Ема Стоун Bugonia, са пускали безплатно хора с обръснати глави или там на място обръснати. Нейната героиния е с гола глава във филма. Явно доста навитаци е имало, жени също, понеже в един момент е станало много дълго стригането, та са давали bald caps (приличат ми на ония шапки за кичури от едно време 😂). Хората яко изтрещяха…

Скрит текст:

https://9gag.com/gag/aQzBnBe?utm_source=9GAG_FB_page&utm_medium= … L4Hcv-cAO9aLQPgWA

# 2 785
Е, той като я е взел не е била професор по китайска поезия от династия Тан. И корекции също имаше. За Палома говоря.

# 2 786
За Петя (пенелопе) се говори, че мъжът ѝ бил виден наркомафиотите от Мексико... Изпуснала съм тези съобщения за тормоза, какво е писала?

# 2 787
За Петя (пенелопе) се говори, че мъжът ѝ бил виден наркомафиотите от Мексико... Изпуснала съм тези съобщения за тормоза, какво е писала?

А българин ли е?
Добавям, че това беше преди повече от месец.
Даже бях забравила, че ги скрийншотнах, доста се учудих, защото щастливи изглеждаха до преди тези постове.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 788
Драгана Миркович (едва я познах) е станала баба на внучка.
Скрит текст:

# 2 789
Даа, Ксения се роди на 20.10, на рождения ден на Лепа Брена.

Общи условия

Активация на акаунт