Звездни Компромати - Октомври'25

• 37 133
  • 577
  •   18
Отговори
# 540
Е, Пепа и Йосиф поне са актьори. Въпреки липсата на усет и в Александра. Може да няма патос, но понякога така заяе, че язък й за визията и гена.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 20:58 от *Sugar*

# 541
  • Пловдив
Аня може да е станала известна, защото беше хубава, дори и аз го вярвам, но Сашо Диков, хубав, лош, няма как с хубост да си е докарал известност. Може да не е с класически журналистически качества, може да е защото е напорист или защото реагира правилно като водещ, може друго, но някакви негови умения са.

# 542
Messika fashion show по време на Седмицата на модата в Париж

Demi Lovato
Скрит текст:

Eva Herzigova
Скрит текст:

Taylor Hill
Скрит текст:

Carla Bruni
Скрит текст:

# 543
Когато имаше "Канал 3", Диков беше известен със своята директност.
Не бих го определила като добър журналист с подход, усет към детайла и високо ниво. Но не беше цензуриран, което му донесе успех.

# 544
Сравнен с наличните сега, Диков е голяма работа, или беше.

# 545
Гледам Биг брадър. Обаче Александра Петканова е облечена ужасно. Последните й визии грам не ми допадат. Тази сега, една червена преди няколко дни.

# 546
  • София
Сашо Диков беше спортен журналист преди промените и беше много добър. Като бивш ски състезател, коментираше прекрасно ски състезанията. Нещо като Вера Маринова за художествената гимнастика.

# 547
Сравнен с наличните сега, Диков е голяма работа, или беше.
С какво е по- голяма работа? Пелтечеше нон стоп, държеше се все едно си е вкъщи, дрънкаше глупости, но пък по всички въпроси! Едно скиорче от село, което четеше спортните новини, когато шеф беше Иван Славков. Това му беше шансът. Чак се чудя голямата Убавица от Народния какво е видяла в него.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 22:07 от Г-жа Рамацоти

# 548
  • До морето
100 пъти съм го писала тук, но на мен Пипи ми стана симпатична точно след като видях колко токсична към нея е майка й във Вип Брадър. Правеше я на 2 стотинки, и тя, милата, като бито куче я гледа в очите. И при Гала помня навремето обясняваше, че като ученичка се прибирала в голямото междучасие да направи закуска за мама. И майка й седи отстрани и се "пуйчи"  доволно.
Дори съвсем наскоро честити РД на майка си с думите: "Казват, че природата почива през поколение, нека е така! ....."
Това момиче цял живот живее в сянката на хубавата си и ултра бездарна майка. И най-лошото е, че самата майка го приема за правилно....
Имат хубаво семейство с Илиян. Дано се справи с демоните си и да не й повлияят и на личния живот.

# 549
  • Пловдив
Те май са от Троян и двамата с голямата убавица от Народния, може оттам да са се загаджили.

# 550
  • Glasgow
Това пожелание и вметката как природата почива през поколение и аз го забелязах, тя вече е на около 40 и още трябва да се отбележи как мама е най хубавата 😔 това като дъщерите на хубави майки в социалните мрежи, като някой им напише комплимент и те отговарят - "но не толкова хубава като мама" или нещо подобно 😔

# 551
Сашо Диков е от село Бели Осъм, Троянско, Аня е от Смолян. Само 220 км. ги делят.

# 552
  • Пловдив
Троян и Аня Пенчева, Гугъл.
Интервюто от факсимилето го прочетох с голям интерес, падам си по препрочитането на стари материали.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 21:49 от Магдена

# 553
Clooney Foundation For Justice's The Albies

Emma Thompson
Скрит текст:

Donatella Versace
Скрит текст:

Isla Fisher
Скрит текст:

Felicity Jones
Скрит текст:

Shailene Woodley
Скрит текст:

Meg Ryan
Скрит текст:

George Clooney и Amal Clooney
Скрит текст:

Meryl Streep
Скрит текст:

John Legend
Скрит текст:

Stella McCartney
Скрит текст:

# 554
За мен А. Пенчева е "странна" като личност: детето се ражда и "праща по разпределение", нейни думи, Петя отгледана от бабите, на 7 я връщат в София да учи...епизод с кафето за мама в голямото междучасие, писали сте..
После мъжът й, забравих му името, след Диков, обесняваше как Аня не знаела къде се плащат сметки, спи по минимум 10 часа, изобщо само с театъра се занимава, останалите да му мислят...
Дори я бъзика, че много много не са й поверявали малките (внуците), дори за кратко, евала на Пили и Илиян, че са се оправяли с две породени.

Общи условия

Активация на акаунт