Звездни Компромати - Октомври'25

• 94 292
  • 1 420
  •   78
Отговори
# 75
  • Sofia
Две естрадни звезди,които не приемат  нормалните промени във външността си 🧐
Скрит текст:

# 76
Ужасен ужас са тия двенките.
Мимито е накичила 100 гердана на шушляковата грейка.
Другата едва я познах, ако е тя де.
Мисля си за Вили Гюлмезова.
Що за нокти, вежди и прочие!?
Така да харесвах дует Шик.

# 77
Много обичам да гледам снимки преди и сега
Скрит текст:

# 78
  • София
Благодаря за новата тема, Кактусче
Прекрасна корица и 1-ви пост.
Само вижте разликата между черно-белите снимки от миналото и цветните от настоящето.
'ЗА' естествената красота. НЕ на корекциите. Или ако има корекции, нека са леко подчертани.

Много се радвам, че Гари Олдман са го 'съросали' - един от любимите ми актьори.

Аз винаги съм бил за Роулинг и я защитавах в Редит през тъмните години, в които това беше много сложно... Сега вече е по-лесно.
Ема не ми се коментира. Дребно и неблагодарно същество, за което никой нямаше да е чул ако не беше Роулинг.
Романите за Хари Потър са в топ 3 на най-любимите ми книги изобщо в историята наред с Фондацията на Азимов и Песен за огън и лед на Мартин.
Вакантен пост също е шедьовър.

# 79
  • София
Благодаря за темата!Както винаги на ниво ❤️ Мария добре изглеждаше,но само толкова...😮‍💨

# 80
Когато журналист задал въпрос на Том Холанд за приятелката му Зендая, той веднага го поправил : “Годеница, не приятелка!”
И се вижда от снимките на Зендая на дефилето Louis Vuitton в Лувъра - ние гледахме безкрайните й крака, тя пък показвала годежен пръстен🙈
Скрит текст:

Ето и Сър Гари Олдман, на официалната церемония :
Скрит текст:

Поздравления за този великолепен талант🙌

# 81
Красив е пръстенът на Зендая, ама не мога да си представя да съм с мъж, една глава по-нисък от мен.

# 82
Красив е пръстенът на Зендая, ама не мога да си представя да съм с мъж, една глава по-нисък от мен.
net worth-a му ми е важен, ако иска да ми стига до глезена.

# 83
Кралица Letizia
Скрит текст:

обувките

# 84
Благодаря за новата тема!

Притесних се, че съм бъгната. Никоя от 'убавиците мис-ки не ми хареса Close

Но пък корицата е топ! Джулия е страхотна Heart Eyes

# 85
Кралица Letizia
Изключителна е тази жена! Класа, изисканост и стил! А обувките са разкош!
Не виждам нищо изкуствено по нея, а и да има нещо е с мярка.
Нещо, което рядко се вижда у нас в публичните личности на нейната възраст.

# 86
Кога изписахте вече 6 страници....
Благодаря за новата тема и както винаги интересен първи пост!
Много добра ретроспекция на критериите за красиво през годините, за естествената красота и за многото корекции, не винаги сполучливи.

# 87
Джаред (Лето) няма нужда от преди и след Grinning той е абсолютен хамелеон, като Чарлиз, Матю Макконъхи и Хоакин.

При него година за година трябва да се отразяват нещата

# 88
  • Berlin
Много я бяха погнали Дж. К. Роулинг в интернета, а и децата-актьори. Дори не присъства на голямото събиране, което ХБО (май) направиха, а все пак тя е човекът, създал света на Хари Потър. Не знаех за последните новини около този случай.

# 89
  • София
Точно така, не я поканиха на годишнината, беше много тъпо. После излезе някаква игра от света на Хари Потър и имаше постоянни призиви за бойкот на играта, че да не спечели тя нищо. Играта избухна де, никакъв бойкот  не я хвана Simple Smile Талантливото си е талантливо.

Общи условия

Активация на акаунт