Звездни Компромати - Октомври'25

• 87 934
  • 1 323
  •   39
Отговори
# 60
Гари Олдман ми е любим!!!! Ето го и в екранизация на Алената буква

# 61
Ето го и в любимия ми сериал Slow Horses:

# 62
  • Glasgow
И любим злодей в 'Леон'
Скрит текст:

# 63
Поне разбрахме, че любимите гозби на братята Николови били супа топчета и мусаката на баба им Василка.
Мисирките просто нямат стигане. С неадекватни въпроси и врене на гагата в личния живот на хората. Другите са политиците, които с мръсни ръце бързат да се докоснат до успеха на тези млади и чисти деца, и ако може да го монетизират.
На националите сигурно вече им става неудобно, но от възпитание стоически изтърпяват този цирк.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 12:08 от #Frozen#

# 64
Видях го и аз,благодаря.Понеже когато имам време си гледам Приятели за 3455687-и път преди дни беше епизода в който Джоуи има роля на войник и го плюят като репетират.Плюещият е Гари,чак преди година забелязах този факт.Grinning

# 65
  • Пловдив
Аз пак не разбрах драмата между Роулинг и Ема.Какви тоалетни,какви права на жените е саботирала Ема?
Свързано с транссексуалните - самоопределящи се от другия пол - и тяхното все по-признавано право да бъдат смятани безусловно за принадлежащи към пола, към който се самоопределят. Вкл. при пълно запазване на гениталиите.

Но и аз не мога да разбера за опасностите, за които говори Роулинг тук конкретно, защото другата тенденция днес е повишена, дори хипертрофирана защита на жените, подчертаване колко са различни от мъжете и дискриминирани на всяка крачка. Това се сблъсква силно според мен с идеята за биологични мъже в женски затвори и тоалетни. Биологичните мъже може да ги допускат до конкурси за мис и боксови мачове, но на другите места - не вярвам. Няма вероятно да му кажат на лицето пряко: "ти си мъж", но вероятно биха го отделили в специална категория, де да знам.

П.П. Написаното от Жокер за реалните случаи с обикновени хора не го знаех.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 12:06 от Магдена

# 66
Благодаря за темата!
Много са ми неприятни журналистите с неадекватните си въпроси към младите лъвове и родителите им.

# 67
Гари Олдман ми е любим!!!! Ето го и в екранизация на Алената буква

❤❤❤❤❤❤❤❤❤

# 68
  • Разпиляна във въображението
Аз пак не разбрах драмата между Роулинг и Ема.Какви тоалетни,какви права на жените е саботирала Ема?
Свързано с транссексуалните - самоопределящи се от другия пол - и тяхното все по-признавано днес право да бъдат смятани безусловно за принадлежащи към пола, към който се самоопределят. Вкл. при пълно запазване на гениталиите.

Но и аз не мога да разбера за опасностите, за които говори Роулинг тук конкретно, защото другата тенденция днес е повишена, дори хипертрофирана защита на жените, подчертаване колко са различни от мъжете и дискриминирани на всяка крачка. Това се сблъсква силно според мен с идеята за биологични мъже в женски затвори и тоалетни. Биологичните мъже може да ги допускат до конкурси за мис и боксови мачове, но на другите места - не вярвам. Няма вероятно да му кажат на лицето пряко: "ти си мъж", но вероятно биха го отделили в специална категория, де да знам.

Преди време имаше наказани спортистки в американските гимназии, че отказват да се състезават с момчета, които се определят като момичета.

В профила на Роулинг има доста примери. Ето един
В момента регистрираният сексуален престъпник Ричард Кокс е на съдебно заседание в Арлингтън, където жени свидетелстват, че са видели Кокс гол в съблекалните на момичетата от гимназията в Арлингтън.
Кокс казва, че е жена и помоли съдията да каже на прокурора да спре да го прави неправилни. Съдията каза не.
"Жената" :
Скрит текст:
Една жена свидетелства, когато е влязла в съблекалнята на гимназията в Арлингтън след час по плуване за малката си дъщеря, е видяла Кокс да мастурбира в душ кабина с отворена завеса. Тя каза, че малката й дъщеря била с нея, когато видяла Кокс да докосва еректиралия си пенис.
Държавните училища в Арлингтън позволяват на хората да използват съблекални и бани въз основа на тяхната полова идентичност.

# 69
  • Пловдив
За състезанията знам, разбира се - там се пише и говори отдавна, още преди алжирската "боксьорка" Иман и Лия Томас. Затвори и обществени тоалетни и съблекални имах предвид, но явно и там реалността е надхвърлила моите очаквания.

П.П. А този Кокс как изобщо е допуснат до гимназията? Мъж или жена, ако не е ученичка или учителка (в ж.р., че нали е жена Wink), какво прави там? Flushed

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 12:14 от Магдена

# 70
  • Glasgow
Магдена, в момента има high profile дело, медицинска сестра, която съди тукашната здравна каса за неправомерно уволнение, след като тя отказва да ползва съблекалня с доктор, роден мъж, но идентифициращ се като жена. Пуснах линк по горе, то сега май е война на адвокати и лобита. Медицинската сестра се казва Санди Пеги, болницата е в Дънди, не знам на български дали има нещо.
Има много случки, и по дребни, просто то се губи в превода и някои детайли като не се знаят изглежда прекалено драматично или без смисъл. Както например българките вече имаме израз като 'да свършим в куфар', 'жената в куфара' и подобни, и ние знаем какво стои зад това, за чужденец би било неразбираемо.

# 71
  • Пловдив
Да, явно. Мерси и на двете.

# 72
# 73
Keanu Reeves
Скрит текст:

# 74
  • София
Виктория Бекъм
Скрит текст:
Наталия Водянова