Звездни Компромати - Октомври'25

• 21 679
  • 349
  •   71
Отговори
# 45
Кремовете се ползват преди всичко за хидратация.
На кой му хрумна да тури туй чудо Мара до проф.Мермерски, тя явно не чувства неудобство, но е толкова нелепа в старанието си да изглежда на ниво, та дрънка глупости.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 10:35 от #Frozen#

# 46
Ох Мария с тоя гердан и се сгоди, и се омъжи, и на телевизора с него. Ма нали е милионер бе Марийо, купете още нещо за разнообразие.

# 47
Невероятен първи пост, благодаря за ценната и изчерпателна информация!🌹
Какви прекрасни, натурални красавици!
А родната, 15 годишна девойка, буквално спира дъха! Като статуетка е!

Идвам с информация за голям мой любимец, 67 годишния изумителен британец, роден в Лондон, Гари Олдман, награден с особени почести от цялото кралско войнство 👑, с титлата SIR, Сър Гари Олдман🙌
Особено трогнат, Гари споделя, че това отличие е много специално за него, по-ценно дори от спечеления Оскар за превъплъщението му в Чърчил, в The Darkest Hour. (Принц Уилям споделя как с удоволствие гледа Slow Horses💪)!
За мен, Гари си остава най-невероятния Дракула в цялата филмова история!
Скрит текст:

# 48
  • До морето
Благодаря за темата, Кактусче 🌵

Фен до гроб съм на Хари Потър вселената. Следя всичко, което се случва с канселирането на Роулинг. В един момент наистина бяха минали всякакви граници и не е вярно, че масово хората са я подкрепяли. Напротив , аз съм с усещането, че в интернет повечето бяха срещу нея. Дори и във фен страниците на поредицата имаше коментари от сорта на "онази ужасна жена", призоваваха да й отнемат правата върху книгите (?!?!?!), за да не ги "омърсявала", имаше десетки хиляди последователи на идеята да не я допускат до снимките на новия сериал, който започва да се снима по поредицата и още, и още....

Напълно заставам зад това, което е написала и наистина в превода се губи част от ефекта на думите й.
Крайно време е махалото да тръгне в обратна посока. Аман от тая либеращина!

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 10:32 от Boho chic

# 49
  • Glasgow
Тя дори не е точно анти-транс, те са 'приятелки' с бащата Кардашиан/Дженър дето стана жена, той/тя я подкрепя също. Тя просто е за правата на родените като жени, в спорта, в персоналните помещения и т.н.

# 50
Claire Foy на 21 Филмов фестивал в Цюрих
Скрит текст:

# 51
Богданска на седмицата на модата в Париж, явно по покана на бранда за бельо Етам
Постът ѝ е коментирала и Глория Петкова, явно се харесват
Скрит текст:
https://www.instagram.com/p/DPQfhp4jFPb/?img_index=1

# 52
  • София
Кактус, благодаря за труда! Flowers SunflowerFlowers SunflowerFlowers Sunflower
Голямо удоволствие беше за мен да си припомня красивите естествени жени от близкото минало.

# 53
Сър Гари Олдман ми е любимец. За първи път го гледах в "Розенкранц и Гилденщерн са мъртви". В шашави роли е страхотен💕

# 54
Аз не гледам волейбол и не познавам звездите на България, освен Любо Ганев. Но, много ми е смешно, как сега се изказват бабите, чичовците, гаджетата на спортистите😄 Да вземеш интервю от бащата, майката-да. Но, от чичото, лелята, бабата, гаджето…За мен лично това е много смешен компромат.

# 55
Скрит текст:

# 56
  • Glasgow
JoyJoyJoy още може, бивши съученици- какви бяха в училище, съседи- поздравяваха ли, добри деца ли са

# 57
Сега ще дойде учителката от шести клас да обясни как винаги си е пишел домашните.

Предобри се работата, но пък моментът е хубав 😌.

# 58
Къде го Гари Олдман,абсолютен мой любимец!
Богданска всеки път по-гола и по-гола.

# 59
Charlie Hunnam
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт