Звездни Компромати - Октомври'25

• 77 717
  • 1 151
  •   22
Отговори
# 30
Благодаря за поредната прекрасна нова тема Revolving Hearts Влюбих се в корицата Heart Eyes
Няма нищо по-хубаво от естествената красота! Глътка свеж въздух са тези Мис, разгледах  с интерес.
А нашата Бранимира е толкова сладка като момиче, това трябва да се толерира... Но има ли останали?

# 31
  • Glasgow
Аз пак не разбрах драмата между Роулинг и Ема.Какви тоалетни,какви права на жените е саботирала Ема?

Благодаря за прекрасната тема!
Предишните мис Красота изглеждат чисти.Няма го бруталното и пошло излъчване.
Бранимира е прекрасна!
Тя е шотландка. В Шотландия имаше скандален случай, който коства поста на Никола Стърджън, мъж изнасилил няколко жени решава, че вече е жена- без операция за смяна на пол или хормонална терапия, но покрай закона за самоидентифициране беше ок, и го сложиха в женски затвор с жени. Беше голям скандал, протести и от двете страни, заплахи за живота на Роулинг.
Друг случай от Шотландия, все още текат делата, медицинска сестра отказва да се съблича в една и съща съблекалня с лекар, който се възприема като жена. Сестрата е уволнена, съдят се още, доколкото знам, но вече има повече шансове сестрата да ги осъди, както казва Роулинг тази мода отмина . Има и много други случаи, Роулинг много интересно си играе с думите, на български се губят някои неща. Но просто не знам с какъв акъл бяха се коалирали срещу писател и то толкова добър, направо ги размазва, по британските форуми оргазмират от кеф.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 10:06 от Jokerr

# 32
Страхотен е постът на Роулинг, аз повечето факти не ги знаех и чак сега разбирам какво има предвид.

# 33
Благодаря за темата,Кактусче!Прекрасен първи пост,започваме темата с естествена красота,която сякаш е на изчезване..
Не знам каква е драмата с Роулинг,не съм чела Хари Потър.Но съм чела за Корморан Страйк и да,тя е добър писател.

# 34
По мои впечатления по форумите и преди бяха на страната на Дж. Р., но медийната среда беше коренно различна и налагаше позицията на противниците ѝ. Сега климатът се промени и е лесно да се присламчват към нейните тези, но преди беше съвсем друго Simple Smile

# 35
  • Glasgow
"Вакантен пост" е много хубава, и аз обичам да я препрочитам. И преди не я разбирах много добре, защото просто ние нямаме тези разделения или поне не в този им вид, хората от общинските жилища, хората от работническата класа и ъпър класата

# 36
По темата за естествената красота, бих казала, че повечето естествени красавици в момента бихме ги причислили към така наречената от форума “селска хубост” Simple Smile. Един вид, сладка е, ама трябва да поизпили камбата и да свали едни десетина килограма. Просто има прекалено много инстаграм великолепия, за да се върнем към “естественото”.

# 37
Naomi Watts
Скрит текст:

# 38
По темата за естествената красота, бих казала, че повечето естествени красавици в момента бихме ги причислили към така наречената от форума “селска хубост” Simple Smile. Един вид, сладка е, ама трябва да поизпили камбата и да свали едни десетина килограма. Просто има прекалено много инстаграм великолепия, за да се върнем към “естественото”.

Съгласна съм.
Даже не мисля, че ще отмине и модата на корекциите.
Да, може да не са толкова явно направени, но винаги ще се търси съвършенство.

Благодаря за темата, Heart Eyes

# 39
  • София
Много интересен първи пост. Бранимира Маринова е все още красива жена, също така младее, а казва, че дори кремове не използва. Впечатляващо.

# 40
И аз сега погледнах оригиналния текст на Роулинг и оставам с впечатлението, че примерите далеч не са толкова хипотетични, а са провокирани от конкретни събития, описват реално случили се неща. Както, когато казваме "някои хора" в някаква примерна ситуация и имаме предвид точно конкретен човек в конкретна случка и ситуация, която не пречи да се случи още много пъти с хора, които изобщо не познаваме.

# 41
  • Glasgow
Не са хипотетични, тя даже не е изброила всички, а най популярните
https://www.bbc.co.uk/news/uk-scotland-64796926.amp

https://news.sky.com/story/consultant-believed-dispute-over-fema … nal-told-13400167

# 42
Много интересен първи пост. Бранимира Маринова е все още красива жена, също така младее, а казва, че дори кремове не използва. Впечатляващо.

Честно казано, аз не съм виждала жена, използваща кремове, да се е подмладила от това. На мен даже хората с корекции не ми изглеждат по-млади, а само по-окълцани.
Но виж, за хора с хубави гени и позитивно мислене наистина съм се изненадвала, че са на повече години, отколкото изглеждат.

Благодаря за темата, Кактус! ❤️‍🔥

# 43
  • софия
Кактус, Sparkling Heart

Мичка-умната с френско "р" от време на време в ПО:
Мермерски: "Това количество (храна) отговаря на около половин кг."
дамата: "Е, чак на половин кг не, но на около 500 г."
Скрит текст:
Предаването е станало яка чалга. В момента представят новия клип на умната дама.

# 44
Благодаря за новата тема!

Мда, Мария с поредната си умност.
И в 10 часа сутринта по национална телевизия гърми чалга. Найс.

Общи условия

Активация на акаунт