Звездни Компромати - Октомври'25

• 80 620
  • 1 213
  •   72
Отговори
# 15
  • Бургас
Аз пак не разбрах драмата между Роулинг и Ема.Какви тоалетни,какви права на жените е саботирала Ема?

Благодаря за прекрасната тема!
Предишните мис Красота изглеждат чисти.Няма го бруталното и пошло излъчване.
Бранимира е прекрасна!

# 16
Благодаря за темата , Кактус!

# 17
Благодаря за новата тема!

И на мен ми стана кофти  като разбрах за раздялата на Н. Кидман и К. Ърбан.

# 18
Аз пак не разбрах драмата между Роулинг и Ема.Какви тоалетни,какви права на жените е саботирала Ема?

+1 WTF ...какви женски килии с мъже изнасилвачи....изобщо не я разбирам тая драма...големи крайности...

# 19
Джоан Р. стоеше на медийно непопулярна позиция в години, когато това означаваше канселиране, заплахи и пр., за което има моите уважения. За разлика от други, които и сега, и тогава се въртят според посоката на вятъра.

# 20
Предишните мис Красота изглеждат чисти.Няма го бруталното и пошло излъчване.
Да, съчетано с вечно кахърни или отегчени физиономии.
Супер е темата за ретроспекция на красотата! Благодарности за темата Кактусче!

# 21
  • София
Джони Деп
Скрит текст:
Хелън Мирън
Скрит текст:
Парис Джаксън
Скрит текст:
Кара Делевин
Скрит текст:
Робин Райт
Скрит текст:
Кийран Кълкин
Скрит текст:
Крис Пайн
Скрит текст:

# 22
  • 🌊
Изключително права е Роулинг. Ема видя, че климатът се променя и почна да обръща палачинката, но бавно и нежно, че да не я канселират някои групи.
Самата Ема пък ми е една толкова бездарна актриса, която си яхна образа на Хърмани и така цял живот - всичките ѝ по-известен и роли са на читанка, която не е като другите момичета, а в останалите седи безизразно

# 23

+1 WTF ...какви женски килии с мъже изнасилвачи....изобщо не я разбирам тая драма...големи крайности...

Някои неща не са излезли в превода, затова не схващате. В оригиналът е описано подробно.

Става въпрос за килия в женски затвор, в която е попаднал изнасилвач, защото се самоопределил като жена. Хипотетична ситуация.  И другите са такива.

Гари Олдман вече е рицар.

# 24
Да ...разбрах ,че ситуацията е хипотетична и никога не се е случвала, но как Ема е потенциално виновна за тази хипотетична ситуация .Голяма манипулация ...

# 25
Да ...разбрах ,че ситуацията е хипотетична и никога не се е случвала, но как Ема е потенциално виновна за тази хипотетична ситуация .Голяма манипулация ...

Щом така ти идва, коя съм аз да противореча.

# 26

Роулинг беше подложена на яростни критики, защото застана на страната на биологичните жени и беше против това, всеки мъж определил се като жена, да ползва женски съблекални или тоалетни. Стигна се до крайности дори изнасилвачи да могат да бъдат затваряни в женски затвори, стига да се определят като жени. Хич не беше хипотетично. Ема и Даниел я нападнаха тогава, беше модерно и носеше позитиви. Сега обаче махалото тръгна леко в обратна посока и те бързо се преорентираха.
Роулинг беше наричана трансфоб и имаше опити за канцелирането й. Нито за секунда тя не промени възгледите си.

# 27

Изобщо не е хипотетично. От една известна плувкиня (жена по душа, иначе мъж) имаше много сериозни оплаквания за реални ситуации в съблекалнята, колко дискомфортно са се чувствали истинските жени.

# 28

Роулинг беше подложена на яростни критики, защото застана на страната на биологичните жени и беше против това, всеки мъж определил се като жена, да ползва женски съблекални или тоалетни. Стигна се до крайности дори изнасилвачи да могат да бъдат затваряни в женски затвори, стига да се определят като жени. Хич не беше хипотетично. Ема и Даниел я нападнаха тогава, беше модерно и носеше позитиви. Сега обаче махалото тръгна леко в обратна посока и те бързо се преорентираха.
Роулинг беше наричана трансфоб и имаше опити за канцелирането й. Нито за секунда тя не промени възгледите си.
Доста заплахи имаше срещу Роулинг. В обществото, в което се движат тези хора, предполагам, че е направо смело от страна на Роулинг да говори за нормални неща.

# 29
Харесвам Роулинг. Тя е истински писател, а не просто човек, който реди някакви параграфи там и сипе думи. Вакантен пост е една от най-добрите й книги, различна от поредиците. Много тъжна и сурова.

Общи условия

Активация на акаунт