Звездни Компромати - Октомври'25

• 32 924
  • 509
  •   66
Отговори
# 360
Само да кажа, че според ИИ и в България се произвежда зехтин - надолу в южната част. Та не говори съвсем глупости Мария

# 361
Ще ми липсва Мария и обясненията как се мери гола на кантара. Изобщо при нея тази дума гола е нещо като нарицателно. Гола на дивана, гола на кантара… 😆

# 362
Мария около всяка сватба се стяга и си обира простотиите малко и след сватбата се отпуска и започва да дрънка глупости и си връща махленския изказ.

# 363
А, стяга се. Избира си ги със същия акъл. Все пак вкъщи не може да е все стегната…

# 364

Днес Мишел Мороне става на 35. Балоните са от предишния РД, може би ще пусне нещо късно.

# 365
Тошев е много хлъзгав. Не бил предложил Венета, но и се е обадил....😂
Блаткини са празнували рожден ден на Благойчо. Майка му е с официалната нощница.
Скрит текст:

# 366
С тия бради ми приличат на отварачки.

# 367
Ама защо детето се казва Благойчо? А не Благой?

# 368
Благой е, Златка така му казва на галено.

# 369
Само той липсваше в тази вселенска драма Simple Smile

Стана съвсем ясно какъв калпав пиар е. Моли се на приятели да го поканят някъде и пак не го канят. Да си беше замълчал, та поне да си мислим, че просто няма желание да удостои с височайшото си присъствие телевизиите.

# 370
  • София
Джон Бон Джови, Брус Спрингстийн и Скот Купър.
Скрит текст:
Хайди Клум
Скрит текст:
Ева Херцигова
Скрит текст:
Барбара Палвин
Скрит текст:
Роузи
Скрит текст:
София Вергара
Скрит текст:
Ники Хилтън с майка си
Скрит текст:
Марион Котияр за списание Marie Claire France
Скрит текст:
Кристин Скот Томас за L'Officiel USA
Скрит текст:

# 371
Ами Георги Тошев много добре го е обяснил: завъртяло се е името на Райкова, той не я е познавал лично, но, като продуцент й се е обадил. Тя го е уверила, че харесва концепцията на предаването и той я предлага на ръководството. После много бързо госпожа Имам менструация Пукнете са от яд, е показала как точно ги вижда нещата и Тошев е информирал ръководството, че няма да се получи с нея. Предложил е доста оригинална идея за подбор на водеща. Но… Ето още един пример, как простотията и глупостта са предпочитани. Въпреки, че аз вярвам, че има много повече умни хора от прости хора. И Райкова ще си тръгне също.

# 372
  • на село
Много ме кефи Венета как влезе на бял кон, разтури кокошарника и седна на трона 🤣  
И защо Мичето да не е коментатор? Във всички реалитита има фолк-певци. Галена, Азис мернах в едно за пеене също. При Гала май още няма щатен фолк-изпълнител - да се поправят! Само един Юлиан Забравихмуфамилията, виден певец-интелектуалец, който не знам дали и къде пее, но определено е на заплата в 5-6 предавания.

# 373
Grinning Щом Тошев лично се е обадил на Мария да я кани, сега няма какво да се превъзнася колко е хай и против траш телевизията. Бил против певици като Мария в неговото предаване, обаче го казва чак след като я е поканил, минали 3-4 дни и най-вече - след като двете с Венета са му се подигравали в ефир. Друго си беше с Белослава...
Много му се иска да е човекът с достойнството, но е закъснял с около месец и нещо.

# 374
Пише ли някъде освен него, кой друг се маха?

Общи условия

Активация на акаунт