Звездни Компромати - Октомври'25

• 25 364
  • 413
  •   78
Отговори
# 345
Новият велик херцог на Люксембург Гийом - баща му Анри абдикира в негова полза.
Скрит текст:

# 346
Летисия защо така упорито не иска да си боядиса тези бели кичури…

# 347
Аз нещо не мога да оправя колко жени смени след Белучи. Тина му роди дете, след нея май имаше друга, сега тази?
Тина и тази, за сега няма други. Те са почти еднакви, та трудно се различават. И от двете има деца вече.

# 348
Последната жена на Касел син ли му роди?
Все екзотични и секси мадами си намира

Дамата малко е закъсняла с гръцкия зехтин. Стринка преди години беше го подхванала този бизнес, но вече си взема зехтин от италианския магазин.

# 349
Да, син има от Нара.
"...самият актьор вече е баща на четири деца - 20-годишната Дева и 14-годишната Леони от първия му брак с Моника Белучи, и петгодишната Амазони от брака му с Кунаки."
Амазони
Скрит текст:

# 350
Евгени за скандала с Венета и Георги. 😆

Скрит текст:

Алекс и Мони в реклама на Ina Essentials
Скрит текст:

# 351
Чета коментарите във ФБ-профила на Георги Тошев. Много са. Пишат и публични личности, и обикновени хорица. Подкрепят го.
Аз също не одобрявам в какво се превърна настоящият Преди обед по БТВ.
Добре де, кой стои зад всичко това - кой покани Венета Райкова, кой одобрява гостите, темите? Кой прави анализ на всяко излъчване за деня? Аз оставам с усещането, че Венета сама решава всичко, което не вярвам да е така.
Кои са имената на хората, които стоят зад нея и одобряват нещата, които прави и говори?

# 352
  • София
Ох бе, ватманът верно много сериозно се взима. След това и Венетка няма да го покани 🤣

# 353
Само той липсваше в тази вселенска драма Simple Smile

# 354
https://www.novsport.com/lyubopitno/maykata-na-qmal-vzima-po-800 … -snimka-i-vecherq

А вие се оплаквате, че родата на волейболистите се изявили по веднъж. Хората пари правят.
.
Само той липсваше в тази вселенска драма Simple Smile

🤣🤣🤣

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 13:08 от Beauty queen

# 355
  • София
Вчера ми попадна интервю но Тошев, в което твърди, че Венета е обсебила предаването и е неконтролируема. Правела и говорела, каквото си иска, без да отразява главния режисьор в слушалките. Най-отдолу в статията е интервюто. https://www.24chasa.bg/biznes/article/21418305

# 356
  • Glasgow
Това за майката на Ямал е много смешно😅той не че бащата не намазва от славата де, все е с някакви тийнейджърки гаджета. Майката интересно име има🙈

# 357
Пуснах да чуя Мара в ПО, много ме кефи как казва нормално Р, обаче от време на време замазва с фРрренско такова.. 😂

# 358
Да дадат на Мария щат, мери в грамове, но ръси лафове на килограм.
Найената простотия например ми е забавна. Виж това по-ниско вече ще ме дразни.

# 359
Евгени за скандала с Венета и Георги. 😆
Скрит текст:
Тоя па! Laughing Само чака нещо скандално да се появи и да го яхне и той, белким изтупа нафталина, с който вече е поръсен.

Общи условия

Активация на акаунт