Звездни Компромати - Октомври'25

• 34 392
  • 537
  •   81
Отговори
# 480
  • софия
Чакаме да акостира с яхта на милЬонер във Варна.

# 481
Да, тя така Наталия вече трети милионер хваща.

# 482
Чакам да видя колко време ще и трябва да Кобилкина да прозре за Дюбай и да хване натам.
Марчето милионерите ги лови по улиците.
Да вземе да я пита за хитрости. При нея поне има 4 сватби и то веднага след развода.

# 483
Дано не си прави стречинга на Влас.

# 484
  • софия
На Влас няма толкова милионери и са все баджанаци. Там тя няма да върви. Нейде по чужбинско по би ѝ вързало. Евентуално.

# 485
  • Glasgow
Ама е забавна Кобилкина с нейните примери и щуротии, оняден някакъв стол снимала на някаква изложба или шоурум "зис чеар ис лайк а емпти чеър ин зе сабвуей, самхинг из ронг уиз зис, мен ин хис 40 иф сингъл сейм ес зис чеър, мейби кукумбер нот уоркинг🤣🤐

# 486
Като гледам и наш муж няма да върне.

# 487
Наталия е започнала да има Венета вайб - само кюкамбъри са им в главата, но не е ясно огрява ли ги на практика.

# 488
  • Glasgow
Ами уж имала нов млад бойфренд, във фитнеса се запознали, и бил мъж и тя му давала лидерство. И дава пример- на някакъв плаж имали проблем с шезлонгите, муж отишъл при шезлонгаджията и решил проблема🤣🤣🤣🤣не, ако я гледате като комеди шоу е забавно

# 489
Тя доскоро за млади бананчета говореше, явно вече на дърти кукумбери е минала. Много е забавна, да.

# 490
  • София
Паднах от смях с Кобилкина и стола 😂😂😂 аз си представях, че ще каже как да вържем муж на стол, пък то за кукумбер говореше 😂

# 491
И мен (ще го нарека) патоса на Пипи ме дразни. Намирам го не на място. Човек трябва да има умение и усет, когато води. Пипи, ако имаше второто, нямаше да личи в какво точно количество е първото.
Но пък като двойка с Илиян ми харесват. Илиян е човек, който има ценности и държи на единицата семейство.
В днешно време такива хора са прецедент. Всичко е от ден до пладне и "времето ще покаже" , така не се създават животи.

# 492
  • на село
Между другото, попадна ми клипче на Пипи с баща ѝ - тя правеше коремни преси с негова помощ, и като стана, се видя, че е оформила добро тяло. Не е вече пухкавка.

# 493
Adam Driver
Скрит текст:

# 494
Наталия Кобилкина дава съвети нагледно къде да си търсите милионери. Не трябвало в ресторанти и подобни, ами да отидете на някое пристанище, в спортно облекло, да правите упражнения пред яхтите, да пръскате женска енергия и да чакате милионер да ви види. Лесна работа LaughingLaughingLaughing

И жени дават пари за това? .... потрес е!
Те яхтите докато са на пристанище само екипажа е там. Милионерите като се качат и плават. Кои ти стои вързан на пристанище....а и те сами не ходят ама тя от къде да ги знае тези неща

Общи условия

Активация на акаунт