Звездни Компромати - Октомври'25

• 34 235
  • 536
  •   83
Отговори
# 495
  • ВАРНА
При Наталия "членчик" е пораснал до "кукумбер".

# 496
Адам не е красив, обаче има нещо в него, което го прави много привлекателен и очарователен в моите очи. 🤣 Не знам какво е обаче. 🤣

# 497
Ако приемем, че Пипито( колко нелепо за жена 40+) има добро образование, както твърдите, за какво точно го ползва?! Пробва се като преводачка при Марияна Хил, която реве и се смее и може би от там е прихванала този неадекватен патос. И без образование пак същата работа щеше да има, защото мама и тате това са и постлали. Ако е кадърна защо не постигне нещо сама? Интервюта със сръбски певачки! Страшно нужно е било скъпото образование, сигурна съм. И кога щеше да и позволи някой точно на нея да взема интервюта от звезди, ако не беше точно на тези хора дъщеря Stuck Out Tongue Winking Eye Само Диана Любенова се е доближавала до звездите и то защото тя пък е жена на..... Ни образование, ни рейтинг виреят в ефира.

Някоя добра душа ще нахрани ли клюкарката в мен като ме информира Венета вчера как коментира Тошев

# 498
  • София-в сърцата на моите деца

Някоя добра душа ще нахрани ли клюкарката в мен като ме информира Венета вчера как коментира Тошев

Никак. Въобще не е коментирала казуса с Георги Тошев! Просто си мълчеше по отношение на този скандал.
 Иначе пак врякаше, като приклещена коза!

# 499
  • София
Ако приемем, че Пипито( колко нелепо за жена 40+) има добро образование, както твърдите, за какво точно го ползва?! Пробва се като преводачка при Марияна Хил, която реве и се смее и може би от там е прихванала този неадекватен патос. И без образование пак същата работа щеше да има, защото мама и тате това са и постлали. Ако е кадърна защо не постигне нещо сама? Интервюта със сръбски певачки! Страшно нужно е било скъпото образование, сигурна съм. И кога щеше да и позволи някой точно на нея да взема интервюта от звезди, ако не беше точно на тези хора дъщеря Stuck Out Tongue Winking Eye Само Диана Любенова се е доближавала до звездите и то защото тя пък е жена на..... Ни образование, ни рейтинг виреят в ефира.

Еми постелете и вие на вашите деца.

# 500
Те нашите сами си постилат, спокойно.

# 501
Барак за рождения ден на Мишел :
Скрит текст:

# 502
  • Glasgow
Годишнина от сватбата имат Обамови

# 503
Годишнина от сватбата имат Обамови
Така било😅
Мен ме заблуди Happy Anniversary🤣

# 504
Те не се ли разведоха?
Чак сега видях Кобилкина. Голям смях. На тази мамаша само милионери са и в главата. Защо не ги съчетаят с Венета,  ама в някакво късно шоу, за да не скандализират домакините.

# 505
Пипи не ми е сред телевизионните любимки, но не мога да открека, че си върши работата пред камера и зад кадър, благодарение и на образованието си и отличния си английски, нищо, че тук се омаловажават толкова Simple Smile Подготвя се, влага усилия и старание.
Не знам кога е била при Мариана Хил, но владеенето на език не е достатъчно, за да станеш преводач, особено пък симултанен.
А и Пипи не е единственото дете, поело по пътя на родителите си. Безброй такива примери има, в редица професии си е направо традиция. С всичко това не твърдя, че майка й и баща й не са й дали някое рамо и не са й помогнали.

# 506
Petula Clark, на 92, издава книга:
Скрит текст:
Памела парадира как чете книга (за Пиер Паоло Пазолини):
Скрит текст:

И си почива от толкова четене :
И Кристин Скот Томас, великолепна :
Скрит текст:

# 507
Реално Пипи не прави нищо лошо или грешно, просто от желание да се справя много добре в работата си започва да говори с един фалшив патос. Напъва се да покаже различна емоционалност от нейната си естествена и затова често хората я определят като фалшива. Надявам се да придобие увереност и да почне да се отпуска повече. В моментите, когато не е пренавита като пружинка е приятен водещ.

# 508
Ровейки за любимата ми Венета, разбрах, че Тошко Славков и бил предложил годеж?! Кой предлага годеж? Може би и се е искало...
Но! Сега била с млад чужденец 😜 Богат, разбира се.

# 509
  • Пловдив
Николай Славеев и син...
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт