Звездни Компромати - Октомври'25

• 37 041
  • 577
  •   37
Отговори
# 525
Гала е по-голяма от Венета, но изглежда в пъти по -добре. Лично аз, намирам патология в характера на Райкова. Определено има нещо нездраво при нея. Мания за величие ли е, комплекс ли е, незадоволеност ли е...но е не хубаво поведението и.
Комплексарка?

# 526

Майката на Пъф Деди

# 527
Адам не е красив, обаче има нещо в него, което го прави много привлекателен и очарователен в моите очи. 🤣 Не знам какво е обаче. 🤣

Да, не е красив, нито хубав, но е висок, със страхотна фигура, мъжествен, има интелигентно излъчване и топли, добри очи. Направо е жесток! 😍

Адам е много готин и интересен мъж, според мен. Интелигентен, интересен, различен. И е А категория артист. Гледах го преди няколко години в един подкаст, бяха го поканили заедно с Робърт Дениро, Шон Пен и още няколко други подобни да говорят за професията си и стоеше на място до тях. Те също го слушаха с интерес и го приемаха за един от тях.

# 528
  • на село
Гала беше тръгнала ударно с филърите - а-ха и тя да се отопчи в лицето, но май се усети и спря. Може да е сменила клиниката. Но на фона на всички с огромни бузи и бради, тя изглежда повече от чудесно. Не мога да кажа същото за Венета. Която също си беше хубавица.

# 529
Ровейки за любимата ми Венета, разбрах, че Тошко Славков и бил предложил годеж?! Кой предлага годеж? Може би и се е искало...
Но! Сега била с млад чужденец 😜 Богат, разбира се.

След някой и друг ден сигурно ще се пише, че след като не му приела предложението за годеж, той 20 години след това е ходел потънал в любовна мъка по нея. Нали умре, вече всичко може да си измисли Венета.

Имах някакъв смътен спомен, че покрай някакъв Вип брадър Тодор Славков се изказване неособено ласкаво за Венета, за едно фелацио, ама явно съм объркала персонажите, с Ванко 1 е било фелациото, Тошко се оплакваше, че си правила реклама на негов гръб, след рандъм интимно преживяване:
http://www.bsstruma.bg/news/25691/%D0%92%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%82 … D1%82%D0%B5%D0%B2

# 530
Мира на Емилия е станала на 9.

Скрит текст:

# 531
Ясмин Леви (певица) отседнала в някакъв хотел в Хамбург и била настанена точно до апартамента, в който отсядала често Мария Калас. Апартаментът носи нейното име и Ясмин се развълнувала много. Другият път щяла да си наеме точно този апартамент.

# 532
Да, Ванко 1 лично си беше казал покрай ВБ, едната от двете страни на свирката, дето беше. За другите случаи на орална любов не коментирам, но това го помня.

# 533
Maluma
Скрит текст:

# 534
  • гр.Пловдив
Гала беше тръгнала ударно с филърите - а-ха и тя да се отопчи в лицето, но май се усети и спря. Може да е сменила клиниката. Но на фона на всички с огромни бузи и бради, тя изглежда повече от чудесно. Не мога да кажа същото за Венета. Която също си беше хубавица.

Не съвсем...докарала се е в скулите като младата Стоянка Мутафова ..

# 535
Преди няколко месеца видях Пипи Дикова и бях приятно изненадана - възпитана, любезна жена, с добър изказ и без фалшивия патос от екрана. Защо е така пренавита пред камерата, не знам.

# 536
Преди няколко месеца видях Пипи Дикова и бях приятно изненадана - възпитана, любезна жена, с добър изказ и без фалшивия патос от екрана. Защо е така пренавита пред камерата, не знам.

Защото е дете расло с комплексите на известна и красива майка и  баща, който не искам да коментрам, които на всичкото отгоре, освен, че са известни са и в раздяла.
Пипи има комплекс на детето, което се опитва да се хареса на родителите си и се бори в сянката им.
Лично на мен ми е симпатична, дори закръгленка такава , сладка е.
Иначе по време на интервю си и личи, колко се опитва да е нещо друго.

Поздравления за новата тема, аз не мога да наваксам с всички мнения - близо 550 за 4 дни...Уау

# 537
Лично аз, намирам патология в характера на Райкова. Определено има нещо нездраво при нея. Мания за величие ли е, комплекс ли е, незадоволеност ли е...но е не хубаво поведението и.
Много точно. И аз така, просто не можех да го формулирам. Има нещо много дразнещо в нея. Някакви комплекси непрекъснато извират, мислех я за интелигентна, но уви.

# 538
Аня Пенчева не знам каква актриса е била като млада, но й се наложи да играе (импровизира) в едно предаване, е въобще не се справи... За мен тя не е добра актриса. Просто е била красива. Пипи може да не е такава красавица, но пък си направи по-здраво семейство, което е по-важното в живота. Всичко друго е до време.

# 539
  • София
Аз пък между Пипи и майка й, избирам Пипи. Скоро бях на постановка с Аня Пенчева, едва й изтърпях маниерниченето.
То това не е труден избор. Не мога да се сетя за по-бездарна актриса от Аня. Точно като журналистическата дарба на Диков.
Та, коментирайки Петя и Сърчаджиева, щото те двете често са описвани подобно, трябва и да се отбележи на какъв ген могат да разчитат.

Общи условия

Активация на акаунт