Звездни Компромати - Октомври'25

• 46 758
  • 744
  •   133
Отговори
# 510
  • Sofia
Хубавец е сина 😍

# 511
  • София
Аз пък между Пипи и майка й, избирам Пипи. Скоро бях на постановка с Аня Пенчева, едва й изтърпях маниерниченето.

# 512
ASAP Rocky и Rihanna
Скрит текст:

# 513
ПипитУ я бутаха къде ли не като млада. То не бе бай брадър, не бе меломания (или както там се казваше). Даже по едно време я бяха сложили в БНТ да коментира мачове. Съща Андреа (онази, дето беше при Гала). Където можаха, бутаха мама и тате. И я добутаха до бтв-тУ. Нека напъва момичето, няма лошо. Но аз не виждам у нея абсолютно нищо интересно - нито има впечатляваща външност, нито е по-интелигентна от останалите телевизионерки, а пък като закряка във фалцет от превъзбуда, направо ме хваща срам, дори не мога да й се подиграя. Криндж

# 514
  • София
Не харесвам Пипи, дразнещо ми е това винаги да се подмазва на гостите си, но поне не ме натоварва като я слушам или гледам.

# 515
И аз не харесвам пипи, подмазване и боготворене на всеки гост
И това говорене на вие не ми е ок
Не ме кефят  интервютата и и направо сменям канала като я видя

# 516
  • София
Венетка избухнала:

# 517
Ми те хората трябва да кажат, не тя сама да си се хвали

# 518
Представям си, ако можехте да й се подиграете Grinning

Весела Бабинова е публикувала снимки от премиерата на "Код жълто". И майката на Пипи е там. Много симпатична снимка със Зомбори, който не ми допада особено с тази прическа
Скрит текст:

# 519
JoyJoyJoy
Значи ...олелчила си  се като почнеш да си постваш "секси" снимки и пишеш колко си опасна ....хахах класика
Всичко може да е ,но Гала е класи над Венета и винаги е била обрана за личните си качества и себе си като цяло.

# 520
Jessica Alba  на световната премиера на "Valentina" на 48th Mill Valley Film Festival
Скрит текст:

# 521
Адам не е красив, обаче има нещо в него, което го прави много привлекателен и очарователен в моите очи. 🤣 Не знам какво е обаче. 🤣

Да, не е красив, нито хубав, но е висок, със страхотна фигура, мъжествен, има интелигентно излъчване и топли, добри очи. Направо е жесток! 😍

# 522
  • София
Венета беше хубава като млада. И естествена. Не мога да кажа на бялото черно.

# 523
Венета намира повод да си пусне тази снимка
Скрит текст:

# 524
Гала е по-голяма от Венета, но изглежда в пъти по -добре. Лично аз, намирам патология в характера на Райкова. Определено има нещо нездраво при нея. Мания за величие ли е, комплекс ли е, незадоволеност ли е...но е не хубаво поведението и.

Общи условия

Активация на акаунт