Звездни Компромати - Октомври'25

• 39 084
  • 614
  •   100
Отговори
# 570
А кой е Асен и защо го вика Сашо Диков да се върне?

# 571
Аня преди десетина години изкарваше едни чудесни маратони по столичните казина, 10 часа сън не виждам къде ги е събирала

# 572
Аз за Кристина Димитрова съм чувала, че е залитала по хазарта.

# 573
  • Пловдив
А кой е Асен и защо го вика Сашо Диков да се върне?
Не да се върне той, ами да върне записа назад. Асен е някой от техническия персонал на телевизията, който по време на излъчване поставя и превърта записите. Диков му е казвал да върне назад записа да видят пак момента от някой мач например.

Потърсих нещо повече за Асен и не намерих, но намерих шегички, че старата система ВАР се казва "Асене, върни".

# 574
Хехе, не Асен да се върне отнякъде, а въпросният Асен да върне записа, за да се види отново някаква част от него Simple Smile

# 575
Хм това с казината не беше ли Богдана?

# 576
Аня Пенчева е била съученичка на майка ми в Троян (съседния клас). Още оттогава си е била така по-екстравагантна в облеклото.

# 577
Мъжът на покойната Гери от огледала дали се е разделил с новата си жена? Гледам, че е махнала пръстена, но още бръмчи из Дубай.

# 578
Хм това с казината не беше ли Богдана?
Публични тайни са, че и тя, и Аня, и Кристина Д., и Муки…

# 579
  • Glasgow
Концертът на Роби Уилямс в Турция, планиран за 7 октомври се отменя, заради мерки за сигурност. Обвиняван е за подкрепа към Израел, неговата съпруга е еврейка. Не му върви на Роби на Балканите, в България му рекетират шофьорите, в Турция заплахи за живота.
Скрит текст:

# 580
Loewe fashion show по време на Седмицата на модата в Париж

Liv Tyler
Скрит текст:

Parker Posey
Скрит текст:

Sarah Paulson
Скрит текст:

Emma Chamberlain
Скрит текст:

Tracee Ellis Ross
Скрит текст:

# 581
Веселяшка, много хубави снимки! Нещо да питам - тия апартаменти в Париж с парно ли са, как се отопляват? Ако реша да си купувам, да знам Joy

А моята единствена забележка към мъжа е жената до него - можеше да не е толкова млада. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 582
За апартамента Аня Пенчева сама е разказвала, че е поканила Тодор Живков на танц. Било на някакво събитие и докато танцували, тя го попитала "Другарю Живков, мога ли да ви помоля за един апартамент?" Тогава след "Време разделно" всички бяха ахнали по нея, Първият явно също. Апартаментът в зона Б5 си го получила бързо. После тя публично го защити, докато го съдеха.
Пипи ми е симпатична, мога да я гледам, а аз рядко гледам бг телевизии.

# 583
Сутринта в реклама на предаването Трейтърс  участваше и Деси Стоянова, която ще го води тази вечер в 10 часа.

# 584
Е, хайде сега, това, че не знае къде се плащат сметки и се спи по десет часа, не е престъпление.

Разбира се, че не е и евала, че децата и мъжът до нея са ок с това. Просто за мен е странно, уважавам жени, които не са принцеси; например Радина К., играе като звяр в Народния, после се прибира, пазаруване, деца 2 броя, които гледа, защото Деян открива Мерилин с Кошко… Еми…
🤩

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 09:58 от помбер

Общи условия

Активация на акаунт