Звездни Компромати - Октомври'25

• 46 758
  • 744
  •   133
Отговори
# 585
  • София
Мъжът на покойната Гери от огледала дали се е разделил с новата си жена? Гледам, че е махнала пръстена, но още бръмчи из Дубай.

Има нещо май,изтрила всичко с мъж и неговите деца 🙄

# 586
Радина точно е пример, който не е нито за уважаване, нито за следване. Гледа си децата, така е. Обаче в каква среда, докато Деян беше с нея.
Аня Пенчева е другото крайно състояние на махалото. С поведение на напълно безпомощна принцеса. Как им се връзват мъжете на такива глезли цял живот не мога да си обясня. Захапали сте Пип, но пренавитото й държане до някъде ми напомня инфантилизъм на майка й. Или е генетично, или усвоено и не може да избяга от него.

# 587
Незнам как така пипи не е актриса... По стъпките на великата и майка

# 588
  • софия
Не мога да уважавам човек, който постоянно изтъква като висше свое качество,това, което не може, обичайно е най-елементарна ежедневна дейност (пазаруване, готвене, нарязване на салата), защото е... мързелив или просто не го интересува. Напр. Венета. Госпожата е станала на 51 г., има дете, имала е нещо като семейство, а сега има цикъл, няма дете, няма семейство, нямаше работа, приемана е с условности. Пенчева е подобен типаж, но е била по-хубавка и е успяла да намери мъже, които да ѝ уйдисват на "неможенето".

Доп. Венета, по нейни думи, има някакъв митичен мъж в момента, чието основно качество е, че е по-млад от нея 🤣

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 09:20 от zvаnchе

# 589
  • Glasgow
Ами тя Вихра на Иван преди да се появи Стрина не беше ли същата, аз с това я помня, фокусиране на това как не готви и подобни. Еми...Стрина пък готви, че пушек се вдига

# 590
А...ако Вихра готвеше ,а Стрина -не -дали щеше да е различен крайният резултат и Ванката да седи до печката с Вихра? Или щеше да води Стрина по ресторанти...и да разправя как му е омръзнало от яхниите на Вихра Joy
Стрина прави това ,което обича и това и вдига вибрациите ,дали ще е готвене или гмуркане -без значение ... а и връзката им е малко -майка -син ...

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 09:48 от No_frame bitch

# 591
Като стана дума за втория мъж на Аня - май Ивайло се казва, Караньотов; се сещам за неговата дъщеря Карина, която ми носи същия вайб на не много талантлива, но безкрайно бутана и пренавита

За мен А. Пенчева е "странна" като личност: детето се ражда и "праща по разпределение", нейни думи, Петя отгледана от бабите, на 7 я връщат в София да учи...епизод с кафето за мама в голямото междучасие, писали сте..
После мъжът й, забравих му името, след Диков, обесняваше как Аня не знаела къде се плащат сметки, спи по минимум 10 часа, изобщо само с театъра се занимава, останалите да му мислят...
Дори я бъзика, че много много не са й поверявали малките (внуците), дори за кратко, евала на Пили и Илиян, че са се оправяли с две породени.

# 592
  • До морето
Ами тя Вихра на Иван преди да се появи Стрина не беше ли същата, аз с това я помня, фокусиране на това как не готви и подобни. Еми...Стрина пък готви, че пушек се вдига

Което е поредното доказателство, че ако ще да си превзела света, повечето мъже обичат като се приберат вечер до им е чисто, топло и уютно! Те пак може да те водят по ресторанти и по света.....едното не пречи на другото.

# 593
  • София
Звънче, в какъв смисъл Венета няма дете? Бившият й ли го гледа сега? Пропуснала съм явно...

# 594
  • Glasgow
Ясно де, но тя фокусираше на какво Не обича/Не може да прави, и то нещо толкова базово като готвене.

# 595
  • софия
Така писаха в темата. Патрик бил при Тишо.

Вихрето и тя в групата, изтъкваща се не с това, което може, а с това, което не може. Сигурно се възприемат като нещо повече, като се обясняват как не могат да сготвят една проста супа на детето си, щото е много сложно, времеемко и т.н., а те едни извисееениии...

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 09:25 от zvаnchе

# 596
  • Glasgow
Той Тихомирът нещо с хазарт ли се занимава сега? Казина? Излизал ми е покрай общи познати във ФБ, по добре изглеждаше, отколкото на младини, много е несправедливо как на някои мъже им отива остаряването

# 597
  • Пловдив
Според мен кокетирането с "аз не мога" най-често съдържа намек за "аз мога и правя по-важни и трудни неща, затова не се занимавам с такива скучни работи за домакини.
Може и да е "толкова съм хубава и нежна, че мъжът и близките ме ограждат от всичко затрудняващо", но по-често според мен ако съдържа някакъв подтекст, е първият.
Иначе, пак да кажа, щом няма недоволни, няма лошо.

# 598
  • До морето
Ясно де, но тя фокусираше на какво Не обича/Не може да прави, и то нещо толкова базово като готвене.

Именно и това в дългосрочен план на никого не е помогнало.
Няма човек, на който да не му е приятно да се чувства обгрижван. Мъжът ми осигурява финансово спокойствие и лукса да гледам себе си, децата и дома и вечер се прибира от работа и аз му заявявам - Ооооо, аз съм от жените дето не готвят и чистят! Защо?! Какво демонстрирам?! Че не ми пука?! Че не ми трябваш ти, а парите ти?!
 И там е разликата между такива като Вихра и такива като Аня (образно казано). Едните нищо не правят и парадират с това, което в крайна сметка наистина в един момент почва да дразни и води до въпроса - Е, ти за какво си ми?! Вторите пак нищо не правят, но знаят как да се грижат за мъжете си, да ги глезят, да ги хвалят.... А мъжът, като един рицар,  е готов на всичко за своята безпомощна любима.

# 599
  • Бургас

Доп. Венета, по нейни думи, има някакъв митичен мъж в момента, чието основно качество е, че е по-млад от нея 🤣

По вътрешна информация, която имам от човек, който работи в ПО, бил депутат от ДПС Ново начало, обаче не можах да изтръгна името.
На Тошев му било наредено да я вземе, затова й казва, че той й е звънял. Заповедта идвала от шефката на бТв, която и да е тя.
Договорът на Венета бил за 6 месеца с опция за преподписване, докато Тошев сега щял да плаща неустойка на бТв.
Целият екип искали да напускат, но по-голямата част щели да останат до изтичане на договорите им през юни точно заради неустойки.
Също по вътрешна информация, Деси Стоянова е напуснала, заради конфликт с Тошев и концепцията му за жълто предаване.
Зейнеб сама се била отказала. Омръзнало й ранното ставане и искала да има повече време за децата.

Общи условия

Активация на акаунт