Звездни Компромати - Октомври'25

• 42 188
  • 683
  •   101
Отговори
# 600
  • софия
Скрит текст:

Доп. Венета, по нейни думи, има някакъв митичен мъж в момента, чието основно качество е, че е по-млад от нея 🤣

По вътрешна информация, която имам от човек, който работи в ПО, бил депутат от ДПС Ново начало, обаче не можах да изтръгна името.
На Тошев му било наредено да я вземе, затова й казва, че той й е звънял. Заповедта идвала от шефката на бТв, която и да е тя.
Договорът на Венета бил за 6 месеца с опция за преподписване, докато Тошев сега щял да плаща неустойка на бТв.
Целият екип искали да напускат, но по-голямата част щели да останат до изтичане на договорите им през юни точно заради неустойки.
Също по вътрешна информация, Деси Стоянова е напуснала, заради конфликт с Тошев и концепцията му за жълто предаване.
Зейнеб сама се била отказала. Омръзнало й ранното ставане и искала да има повече време за децата.
Развали ореола на интелектуалеца с високи журналистически стандарти, избрал светлината.

# 601
Аз си мисля, че и онова момиче дето го освободиха от предаването на Спортния тотализатор по същата причина е махнато така изненадващо. ДПС превземат всичко.

# 602
  • Варна
Хайде малко  по-различно ,,Херцогинята на Съсекс направи бляскаво завръщане на европейската сцена, като в събота вечер присъства на ревюто на Balenciaga по време на Седмицата на модата в Париж."
 ,,Появата на Меган не остана незабелязана – в залата се чуха възгласи, когато тя влезе в компанията на охраната си. След дефилето тя позира за снимки заедно с Пичоли, а по-късно бе забелязана да разговаря с Анна Уинтур и режисьора Баз Лурман. Херцогинята беше придружена от своя близък приятел Маркус Андерсън."
https://www.edna.bg/izvestni/ekskluzivno-megan-markyl-s-shokiras … ama-video-4681968

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 09:50 от Пеева

# 603
  • Пловдив
Цитат
Развали ореола на интелектуалеца с високи журналистически стандарти, избрал светлината.
Венета идва явно в повече дори на любителите на Гала и понасящите триото кудкудякащи дами преди нея. За любителите на Албена Вулева пък и липсва злобничкото, нали се мазнела на гостите, и то аудитория не остана. Wink

# 604
Погледнах профила на Палома - наистина ги няма снимките с мъжа и неговите деца. Странно, той я обсипваше с лукс и грижи.

# 605
  • До морето
Аз мислех, че това, че Деси Стоянова се е махнала заради посоката, в която пое ПО беше ясно и не е никаква новина.
"Интелектуалецът" лъсна като тиган на месечина!

# 606
  • на село
Хайде, хайде, времената на соц-труженичката  отминаха! Няма нужда да разпъваме масите на другарския съд, а да пуснем тези времена да си отидат.

# 607
Погледнах профила на Палома - наистина ги няма снимките с мъжа и неговите деца. Странно, той я обсипваше с лукс и грижи.
Намирисва на друга жена. Тия позиции са проветриви.

# 608
  • Бургас
Не го обичат колегите му Тошев. Определено не се изказват ласкаво за него. Както и за Венета де.
Но например за Зейнеб не казват лоша дума. Да, семпла била, но не се занимавала с интриги и ходела с голямо желание на работа. Била и доста изпълнителна.
Оля била любимката на Тошев. За нея също не споделят добри неща.
Деси Стоянова поддържала много добри отношения със старите си колеги.
И да: бтв в момента се ръководела изцяло на подчинени на голямото Д.
Ние у дома вече ги канселирахме.

# 609
  • софия
Хайде, хайде, членовете на кралските семейства не са българи и не живеят тук!

# 610
Намирисва на друга жена. Тия позиции са проветриви.

Наистина. Тя от известно време пускаше едни глупави предизвикателни клипчета и изглеждаше да е на пазара, ама мислех, че е от скука.

# 611
Кейт Мидълтън във военно-въздушна база, страхотна.

# 612
  • До морето
Отворих профила на Палома. Преди време пак бях го отворила заради коментари в темата и ми стана много мило, че очевидно има връзка с дечицата му. Всички бяха отгоре й и я гушкаха по снимките, а малки деца не можеш да ги накараш да направят нещо такова насила. Та заради тези моменти, Палома ми беше симпатична.
Сега като е изтрила тези снимки, е останал само целият кич и пластмаса. Изумително е как жена с толкова възможности, изглежда като евтина шантонерка.....

# 613
За Пипи да кажа - справяше се добре като водеща на Coolt. Те затова и я върнаха. Пренавитото поведение точно за това предаване е ок 😀 независимо кои са родителите й, ако не се справяше добре, щяха да намерят друг човек

За снимките от Париж - не е ясно колко са законни, защото има европейски закон, който забранява да се снимат хората в дома им. Не съм адвокат, де, та може да ме поправите ако греша

# 614
  • Sofia
Пипи участваше в някаква театрална постановка заедно с Аня.

Деси Стоянова вече трета неделя вечер е на екран в Трейтърс.

Общи условия

Активация на акаунт