Звездни Компромати - Октомври'25

• 55 293
  • 860
  •   98
Отговори
# 780
А какво ще се случи на 24 октомври? За Круз питам.

Гришо въобще да го докарали като ге* с този аутфит. Този модел панталони не са за него.

# 781
Днес предаването "Преди обед" е много приятно за гледане с водещи Петър Дочев и Яна Донева.. Най добре е Венета да не се връща на екран, явно е усетила че стола и се клати и затова си е взела болничен..

# 782
  • София
Джоди Фостър
Скрит текст:
Бен Стилър
Скрит текст:
Мат Дилън
Скрит текст:
Даниел Радклиф
Скрит текст:
Фран Дрешър
Скрит текст:
Нина Добрев
Скрит текст:
Джесика Симпсън
Скрит текст:

Лили Джеймс за списание Hollywood Authentic
Скрит текст:

# 783
Ужасно е облечен Григор, прилича на чичка с тези дрехи. Блуза мода от 70-те-80-те, панталона е ужасен. Може да е ултрамодерно облеклото, но не му отива и го състарява.

# 784
Ужасно е облечен Григор, прилича на чичка с тези дрехи. Блуза мода от 70-те-80-те, панталона е ужасен. Може да е ултрамодерно облеклото, но не му отива и го състарява.

Григор е рекламно лице на LACOSTE и марката го облича с последните си актуални модели, така че това е акцента в мъжката мода в момента..

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 11:07 от SHE_IS

# 785

Григор е рекламно лице на Lacosta и марката го облича с последните си актуални модели, така че това е акцента в мъжката мода в момента..
На мен много ми харесва пуловерчето, но не и в комбинация с панталона. Изобщо не е чичовски пуловера. Просто не му отива този модел, нищо че е висок и атлетичен.

# 786
  • Пловдив
На много грозни дрехи се нагледах на тази седмица на модата. Пък нека да е най-висшата Grinning

# 787
  • Berlin
На мен много ми харесва на Гришо ансамбъла. Simple Smile Много свежо, модерно, лятно дори, с ретро полъх, отива му, само грозно жълтите пътъци не са ми в тон с цялостното излъчване.

# 788
  • София
Панталонът на Гришо е покъртителен. При условие, че той е толкова висок, представям си как би стоял на по-средностатистически мъж.

# 789
LacostE

Ако ще говорим за акценти, в такъв случай Мичка е баш модната икона, понеже е цяла в Balenciaga, които са отново на върха, съдейки по гостите на ревюто им.

# 790
LacostE

Ако ще говорим за акценти, в такъв случай Мичка е баш модната икона, понеже е цяла в Balenciaga, които са отново на върха, съдейки по гостите на ревюто им.

Тя е комичната "модна икона", каквото и да облече е гротеска Мара "отварачката"!

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 16:54 от SHE_IS

# 791
Панталонът на Гришо е покъртителен. При условие, че той е толкова висок, представям си как би стоял на по-средностатистически мъж.

Загледах се и аз, то на панталон за бременни мяза. Даже леко бременен изглежда Гришо, без намек за мъжки атрибути. Сега, не казвам, че трябва да са пристегнати и на показ като при Вуйчо Ваньо, ама чак толкова прикрити е прекалено

# 792
И пуловерът, и панталонът сами по себе си са свежи и ми харесват, но не и в това съчетание заедно.
За мен най-голям потрес в аутфита на Гришо са обувките...какво е това модно извращение?!

Скрит текст:

# 793
Без да следя Григор много, кефи ме как си гледа живота. Побеждава, понякога губи, стига върха, после си почива. Пътува, облича се в някакви дизайнерски дрехи, спи със страхотни жени. Има някаква лекота в него, която разбира се дразни балканското разбиране, че вече трябва да се е оженил с всички салтанати и натоварил с две-три деца, които (в идеалния случай) да е кръстил с прабългарски имена.

# 794
Гледах клипа. Жени истеряса и се изнерви от провокиращата Венета. Миската има дар слово и се аргументира, а Венета като папагал повтаря едни и същи тъпотии с цел провокация и скандал. Ами, не става такъв човек за сутрешен блок. Одеве загледах малко, течеше си нормално с леки закачки, без крякащата пуйка Венета и нейните вечни провокации и истерии. Много е натоварваща, сигурна съм, че в Бтв си бият вече главите за "страхотния" им избор, но тя има договор и ще драпа поне до лятото.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 11:38 от #Frozen#

Общи условия

Активация на акаунт