Звездни Компромати - Октомври'25

• 62 005
  • 958
  •   61
Отговори
# 810
За мен спираща дъха с красота и сексапил от бг актрисите е само Бойка Велкова. Аня ми изглежда като секси провинциалното момиче до нея, но нищо повече…

Бойка Велкова е хубава жена, но няма особена мярка. Или прекалява с опити да демонстрира сексапил (то са придихания, то са прехапани устни, то едни отметнати коси, то са заголени крака или паднали презрамки...), или е облечена като учителка от соца и омотана до ушите.
Ако се посъветва със стилист и се облича и държи според възрастта си, може да докара класа и достойно излъчване.

# 811
На красивите жени по цял свят, всичко е разрешено. Се ла ви (C’est la vie), точно френски лаф си е и те най-точно го прилагат!
Ето приказната красавица (за своето време), Катрин Деньов:
Скрит текст:

Красавица наистина! И естествена при това!

С Марчело

И тяхната Киара

С къса коса в кадър от Индокитай, където направи страхотна роля и взе награда Сезар за нея, в самото начало на 90те.

С Vincent Lindon се снимаха в “Belle-maman” (“Тъща”), където той е пометен/увлечен/влюбен/загубен в тъща си.
Тя беше на 55 тогава, прекрасна, ето я:
Тук вече е на години :
Скрит текст:

И съвсем наскоро, в интервю, сподели :
Скрит текст:
« Свободата ли? До този момент, винаги съм си я взимала, без никога да плащам за нея.”
Така правят красивите жени.
Взимат си всичко без да питат, наслаждават се на живота, грабят от него с пълни шепи и всички го приемат за нормално.

Помня реплика на майка ми към баща ми, бяха си разсъждения на висок глас пред лика на Адриана Скленарикова :” Пред такава съвършена жена, не ти остава нищо друго освен да гледаш, въздишаш и да се възхищаваш! Да не би да искаш от съвършенството да готви, чисти, да ти пере чорапите и да ти слугува?” Беше риторичен въпрос, но бях малка и си помислих : “ Я виж ти, някои с едната външност, се уреждат до живот.”
Французите са го казали, Се ла ви.
Така и с Аня Пенчева.
На красивите жени, всичко е позволено.

# 812
Аня е капризна и не особено умна, но и Бойка хич не й отстъпва! Такава претенция се лее от нея, винаги ми е била много неприятна.

# 813
Бойка каква мъчителна роля направи в Под прикритие - направо не ставаше за слушане, много зле.

# 814
Нина Добрев -  Miu Miu / Седмицата на модата в Париж
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 15:21 от intheroom

# 815
  • София
Деми Ловато
Скрит текст:
Ема Уотсън
Скрит текст:
Наоми Кембъл
Скрит текст:
Ема Корин
Скрит текст:
Попи Делевин
Скрит текст:
Ева Херцигова
Скрит текст:
Джоуи Кинг
Скрит текст:
Наташа Поли
Скрит текст:
Фийби Тонкин
Скрит текст:

# 816
  • Glasgow
На Ема Корин всичко по отделно ми харесва и е каквото носят у нашенско, но така накуп бих я объркала с типажа пред Сентръл стейшън "any spare change, pal?"

# 817
А какво става с Виолета Марковска сега като я споменахте?

# 818
Аня има това излъчване на “вечната жена” - може и да не е най красивата, но толкова прелъстителна, че всичките мъже биха кръстосали мечове за нея.

Простичка е, но то нещата ако се съчетаят - и ум, и голяма красота - не е здравословно.

# 819
Жени като Аня, Мичка и Елвира Георгиева го умеят това с женските енергии и да позволяват на мъжете да ги глезят като котки. Не са амбициозни, все са беззащитни, все имат нужда от помощ. Ето защо било важно да не отваряме шишета и буркани, а да се правим, че не можем и да търсим мъжко съдействие...

# 820
А какво става с Виолета Марковска сега като я споменахте?
Тя е дипломиран клиничен психолог и йога учител. Има дори профил в superdoc. Няма да я познаеш
Скрит текст:

# 821
  • Glasgow
Ами тя нали Кобилкина преди да мине на кукумбери това съветваше "ни мога, ни знам" и така те водят на Мальдиви и обгрижват🤷🏻‍♀️

# 822
То не е лошо,  а "аз всичко знам  и мога " е, ставаш магаре.

# 823
Аня има това излъчване на “вечната жена” - може и да не е най красивата, но толкова прелъстителна, че всичките мъже биха кръстосали мечове за нея.

Простичка е, но то нещата ако се съчетаят - и ум, и голяма красота - не е здравословно.

Колкото повече остарява, с толкова по-голяма глава ми изглежда, или такава прическа си прави.

# 824
Бойка беше много зле в лице преди около 5 г. Мачкан лак, ама много мачкан. После си направи корекции и сега не е плашеща, но пък поведението и е все едно е минимум София Лорен и Елизабет Тейлър взети заедно

Аня кога да има време за домакинска работа? От креват на креват да не е лесно? Колко и е акъла да си разказва житието....Помня, че Пипито беше казала, че някои неща никоя дъщеря не трябва да научава

Херцигова и Кембъл са извънземни.

Общи условия

Активация на акаунт