Звездни Компромати - Октомври'25

• 63 134
  • 976
  •   72
Отговори
# 945
Е много мъже, не знам си какви и накрая... Тишо! Че и той я не ще Венетка. Кой друг през годините застана и каза: аз съм мъжа до Венета Райкова! Някой един да посочи? На хората зорлем проблеми не им трябват очевидно...

# 946
  • Berlin
Е, тя му е била мечта на Тишо, който държеше много известен ресторант, когато се хванаха. Пак много са издържали, явно са припламнали истински чувства и от нейна страна.

# 947
Излиза ми тази снимка на Кобилкина, с която тя рекламира поредния си семинар за печелене на пари. Аз се чудя как хората се връзват да дадат пари на човек, който ще ги прави милионери и е облечен по този начин. Не става въпрос за вкус, всеки си харесва различни неща, но това ансамбълче е като от левчето. Косата й изглежда неподдържана, маникюрът - евтин. Закачила е Ван Клийфа, но на тази трогателна ризка изглежда по-скоро менте.
Скрит текст:

# 948
Венета си изглежда добре за годините си, на 50 плюс е. Качила е някое и друго кило, не е запусната в никакъв случай.

# 949
Ни щЪ гУ. Ти гУ земи.

Некои звезди родни. Познайте ги.

Скрит текст:

Скрит текст:

# 950
Йорданка в мечтите на Фидел.

# 951
Цецо, фризьора или гримьор на чалга певиците.Беше в ББ.

# 952
Ее, Цецо с четките. Толкова кит слага, че за два дни имаш грим, ако издържиш да не го махаш (както правят някои по-пестеливи певици).

# 953
  • Пловдив
Цъ, на Стефан на Гала ми беше заприличал на мене, ама явно не е той.

# 954
Компроматът е снимката на Йорданка Христова. Защо е позволила да я филтрират така?!? Смешно е. На другата снимка е Иво Аръков - обул си е чорапа на неправилното място, като Икебаната в оня прочут клип за дървесата.

Синът на Аня Пенчева е предложил на приятелката си. От десет години били заедно и си имат момченце, вече ученик. Дано да не чака още десет за сватбата.

Скрит текст:

# 955
Те се бяха разделили, тя беше с друг.

# 956
Много ми беше странна аферата на Венета и Тишо. Той се обяснява в цял сезон Биг Брадър колко е влюбен във Венета, която само е виждал по ТВ... След сезона приема вечеря с него и хайде сватба. Тогава Венета беше във вихъра си, малко след като се снима за Плейбой. Сякаш имаше по-добри перспективи откъм мъже с тогавашната визия и тяло, отколкото Тишо ресторантьора и вечния предприемач от бизнес на бизнес. И накрая Тишката да отиде да подаде молба за развод, без тя да знае...

# 957
То не е само до външност. Да, Венета изглеждаше много добре до скоро, а явно и сега,не знам, но като характер ми се струва пълна махленка, крякаща, неприемаща чуждо мнение и вряща си носа където не ѝ е работа. Аз не мога да вирея дълго време около такъв човек, за мъже не знам. Допускам и възможността да греша, естествено.

# 958
Ами толкова перспективи е имала. Вероятно е имало мъже, които да я канят на среща и да искат да преспят с нея, но нищо повече.

И Кобилкина, и Венета, и всякакви такива похотливи лели може и да имат присъствие на екран, усет за бизнес и въобще да са оправни каки, но мъжете изобщо не искат подобно ехидно, крякащо и врякащо чудо у тях. Какво да го правят?

# 959
То и усета им за бизнес е съмнителен. 🤭 Но поне се опитват, да.
Кобилкина е по-зле от Венета. Тръгнах да търся до къде е летяла невижданите 11 часа и колко милионера е закачила на въдицата, преметната през яхтата, но се разсеях с други неща.

Общи условия

Активация на акаунт