Звездни Компромати - Октомври'25

• 77 159
  • 1 151
  •   42
Отговори
# 930
Ето доказателство, че излезе ли ти име на Лъжливото овчарче, после ако ще харем с дубайски принцове да имаш, никой не ти вярва и никой не ти завижда. Язък за луксозния живот! Тета Венета 😆, дай ако обичаш доказателства, че не си сама в комплекса с чиния кроасани над басейна.

Бен и Джен са ми страхотна двойка на мен. Жалко, че все не им се получава.

# 931
Венета е имала доста години назад, в които е била безработна, без перспективи за екран, особено за национална телевизия, и пр. сдухващи обстоятелства за жена над 50-ака, която някога е била тв звезда. Сега и да няма нищо интересно около нея, каквато ми се струва, че е реалността, тя ще измисли - дали двама олд мъни милиардери ѝ предлагат замъците и островите си, дали източни принцове ѝ пращат самолети, а тя им отказва, все ще измисли какво да пусне в мрежите.

# 932
Жалка картинка...

# 933
  • Glasgow
Кобилкина и тя, отменили и полета вчера и съдба и пратила в новия полет милионер с много компании 🤣По вярвам на Венета, че е забила някой, отколкото Кобилкина, дето сама не си спазва съветите

# 934
Милионер? В уиз еър ли и го е пратила съдбата?  Joy
Истинските си имат свои самолети и яхти.

# 935
А на "гаджето", явно заможен, успешен и супер дупер галантен чужбински джентълмен, какво не му е наред, та е с Венета?

Може да е от другия бряг, с Венета само параван Joy

# 936
Кобилата да не я думне Саймън Левиев с няколко хилядарки в кредити само 😃 Много противна женица, поне да беше хубава.

# 937
А на "гаджето", явно заможен, успешен и супер дупер галантен чужбински джентълмен, какво не му е наред, та е с Венета?

Може да е от другия бряг, с Венета само параван Joy

Егати параванът, ако е под 40, привлекателен и с пари. Точно Венета ли ще вземе за параван?

Такива конфигурации обикновено финансово са за сметка на жената, пък и аз не вярвам да е скочила от някакви, неможещи да си позволят вечеря в пицария, на млад и красив богаташ. Венета със замразените кроасанчета от хипермаркета едва ли ходи да вечеря в луксозни ресторанти с непосилни цени.

# 938
Семейство Плачкови за пореден ден в ПО, Мариана не мож се вреди да каже нещо от мъжа си, а в малкото моменти, в които успява, все го кълве Joy Той голям разбирач и културтрегер, критикува хората, които пътуват в чужбина, ама не ходели по музеи, а в ресторанти и поръчвали кебапчета, а не можа да назове един музей като пример.
Ужасен комплексар, не й е лесно.

# 939
Венета че е проста и мизерна - такава е. Но е хубава жена, запазена за възрастта си, и не виждам защо да не проявяват мъжете интерес към нея. На доста заможни и необвързани мъже им е писнало от старлетки с един и същи вид и две мозъчни клетки. Лично познавам двама около шейсетте, които си хванаха точно такива запазени жени около петдесетте, дори по-малко лъскави от Венета. А предишните им бяха 23-25 годишни.
Та не изключвам възможността да е омаяла някого. Сега, че може да е не по-млад, а по-стар, и да не идва от Дубай, а от Дряново - ясно, че е поукрасила и послъгала. Но генерално хваща окото.

# 940
Семейство Плачкови за пореден ден в ПО, Мариана не мож се вреди да каже нещо от мъжа си, а в малкото моменти, в които успява, все го кълве Joy Той голям разбирач и културтрегер, критикува хората, които пътуват в чужбина, ама не ходели по музеи, а в ресторанти и поръчвали кебапчета, а не можа да назове един музей като пример.
Ужасен комплексар, не й е лесно.

Аз си мисля, че се хвана с него, защото прилича визуално на Ханес. И на мен ми се е случвало, голяма тръпка, раздяла, следващият прилича визуално, но за съжаление коренно различен характер.

# 941
Бен и Джен според мен се обичаха и още се обичат по техен начин. Просто при тях не се получава, той иска да го оставят да си пие и да си живее бавен живот, тя умира за папараци, полуголи рокли, внимание.

# 942
  • София
Венета е имала доста години назад, в които е била безработна, без перспективи за екран, особено за национална телевизия, и пр. сдухващи обстоятелства за жена над 50-ака, която някога е била тв звезда. Сега и да няма нищо интересно около нея, каквато ми се струва, че е реалността, тя ще измисли - дали двама олд мъни милиардери ѝ предлагат замъците и островите си, дали източни принцове ѝ пращат самолети, а тя им отказва, все ще измисли какво да пусне в мрежите.
Добре де, но всеки нормален човек в това положение, би се понапънал да се представи добре, а по прочетенето е пълен провал.
Сега, има и друго, каква е аудиторията на тези шоута? Повечето са домакини с малки деца и пенсионери та би следвало към тях да е насочен сценарият.

# 943
Венета че е проста и мизерна - такава е. Но е хубава жена, запазена за възрастта си, и не виждам защо да не проявяват мъжете интерес към нея. На доста заможни и необвързани мъже им е писнало от старлетки с един и същи вид и две мозъчни клетки. Лично познавам двама около шейсетте, които си хванаха точно такива запазени жени около петдесетте, дори по-малко лъскави от Венета. А предишните им бяха 23-25 годишни.
Та не изключвам възможността да е омаяла някого. Сега, че може да е не по-млад, а по-стар, и да не идва от Дубай, а от Дряново - ясно, че е поукрасила и послъгала. Но генерално хваща окото.
LaughingLaughing хаха яко! Ма екстра си е визуално Венета, нищо й няма, само много млади жени може да си мислят, че след 40+ жените остават без мъжко внимание. Няма и да се учудя, ако е по-млад дубайско-дренският кандидат, както каза приятелка - мен ме харесват или по-млади или по-възрастни, наборите ми зяпят млади момичета. Така е, потвърждавам.

# 944
Яна Маринова в ПО, много добре изглежда за годините си. След Плачкови, тя ми звучи високо интелектуално.

Общи условия

Активация на акаунт