Звездни Компромати - Октомври'25

• 98 761
  • 1 450
  •   44
Отговори
# 975
Преди няколко години я виждах наживо тази мацка на Ангел, много беше готина. Ма от снимката изглежда че и тя джуки е пълнила.
Иначе тя с една друга мацка предлагат уроци по дрифт на пистата при Сапарева баня.Тя е дрифт-пилот.
Пък Аня дали е случила не знам, и Ангел не е баш цвете 🤣 нали беше влизал с мотори в някой от моловете

# 976
Емилия
Скрит текст:

# 977
  • София
Нина Добрев
Скрит текст:
Малкото Бийбърче
Скрит текст:

# 978
Вергов няма ли вече да се покрие, навсякъде е, Disappointed
Много ми е антипатичен.

Радина изглежда  добре в ролята, да видим как ще е на екран.

# 979
Само заради Радина бих го гледала
Много добра актриса е
Тая роля не би я приела по времето на Деян

# 980
Цитиридис отново дребнав и злобен. Показа си грозната същност. И двамата с Вергов - дребни, завистливи, егоцентрични. И двамата се зоват актьори, единият даже претендира за комедиант (въпреки, че вицовете му са на ниво Къци Вапцаров), но когато срещнаха един истински актьор си показаха истинската същност.

https://www.youtube.com/watch?v=JL4o1Bysgxw

# 981
Радина хич не е добре с този цвят на косата.
Нина Добрев пък е много състарена

# 982
И Цитиридис , и Вергов са ми безкрайно антипатични-високо самочувствие , високомерие , покритие-нула . Вергов след скандала с Диана ми е тотално дъно , а далеч не и симпатизирам и на нея.
Излезе ми в тик-ток клипче от България търси талант-ами голямо дъно са и двамата , колко нагъл трябва да си , за да не подкрепиш и дадеш шанс на младото момче ? Момчето е в пъти по-талантливо от Цитиридис , много долни и дребни душички .

# 983
Емилия и тя изтупана от нафталина. Не бяха ми хит тези кожени якета в зората на демокрацията? Преди 30+ години от Капалъ черши много ги купуваха.

# 984
Героят на Бахаров в Под прикритие (Иво Андонов) не го ли убиха в последния епизод или бъркам? Защо пак ще участва Thinking

# 985

Още Радина от Под прикритие. Чакам с нетърпение.

Много скочиха срещу Вергов и Цитиръдката, дето отрязаха Ей Бо, момчето е талантлив актьор, говореше за каузата не на смъртта по пътищата.
Пуснах 100 тъпанра, а това момче посякоха.
Лицемерният грък вика- не ме кефи, че си облечен като бе жена?! абе, агапимо, май забрави като друсаше баджаци в чоароогащнкк в Капките?!? 🫣🙃🙃🤪

# 986
Радина е много добра актриса
За мен беше много странно как след Стъклен Дом не участва в нито един сериал, и се е снимала в 1-2 филма...

# 987
Радина в Стъклен дом сякаш себе си игра. Не я познавам лично разбира се, но винаги съм си мислисла че в ежедневието си е точно копие на героинята ѝ от сериала.

# 988
Цитиридис що такава дребна душица? Гледах едно интервю с него наскоро, преди това не съм го знаела кой е. И от интервюто разбрах, че е имал собствено шоу. Но, защо такава малка личност е?

А Венета Райкова и Кобилкина разбират от мъже толкова, колкото аз разбирам от ядрена физика.

# 989
Добра актриса е Радина, но в какво недоразумение са я облекли?
Цитиридис е толкова лигав и нахален, че не се търпи. Вергов не му отстъпва.

Общи условия

Активация на акаунт