Звездни Компромати - Октомври'25

• 70 485
  • 1 081
  •   76
Отговори
# 1 050
  • на село
Хапнала е бобец Валерия, нали е веганка.

Не разбирам как някой може да гледа амнайсет сезона мутри, честно. И после чалгата е виновна.

# 1 051
Да разгледаме няколко дами на около 50.
Пенелопе, знойната испанска красавица, на дефилето Шанел, се появява със спортен бежов панталон и кожено яке, разпуснати коси, подпъхната физиономия и крива усмивка.
Много жалко. Не е успяла да устои на повика на вечната младост.
Скрит текст:
Ванеса, вечната фр. лолитка. Дребно миньонче, крехко, станало световноизвестно само на 14 с Joe le taxi, оставила се е да старее натурално.
Не мисля, че е пипана или поне не е осезателно.
Скрит текст:
Марион, тези дни рожденичка, на точно половин век, изглежда уникално🙌
С тези дънки - може би е имало дрес код на дефилето Шанел?, минава за не повече от 35 годишна!🌹
Скрит текст:
На снимката е до Angèle, която направи фурор на миналогодишните, олимпийски игри в Париж💪
След малко по-улегналите дами, ето Никол. Великолепна прическа, но прекалено слаба фигура. Дано е здрава!
Скрит текст:
Над 60, Деми, каква е тази физиономия!?
Скрит текст:
Carole Bouquet с dreadlocks :
Скрит текст:
Тази жена не остарява!

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 09:08 от Веселяшка

# 1 052
Джей Ло сякаш за пръв път вижда Бен Афлек и е очарована 😀 Много си ходят тези двамата. Два "лъва", единият опиянен от славата, другият впиянчен в чашата 😆 Може след още 20 години да се вземат пак.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 04:38 от blue🐦jay

# 1 053
Тейлър Суифт през 2014 и през 2025.

Скрит текст:

# 1 054
Освен безплатно паркиране зоните, мисля, че хората с ТЕЛК не плащат данъци за автомобилите си и винетки.

# 1 055
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Харесвам Никол Кидман като актриса, но в лице ми е вече зловеща. Всичко е замръзнало, не може една естествена мимика да покаже, много жалко. За Пенелопе не очаквах, че ще поддаде и тя, дано спре дотук. Тейлър Суифт ми се вижда същата, изобщо не я виждам променена, може би с четири, пет килограма да е отгоре (констатирам, не хейтя), но аз си я харесвам.

# 1 056
Никол Кидман я стилизират за ревюто на CHANEL на който е и посланик, много свежа визия има.
https://www.instagram.com/p/DPhmKOnFW9w/

Валерия не ми изглежда бременна.
Скрит текст:

# 1 057
От българските богаташи единствен Ваньо ми е симпатичен. Мисля, че са много хубава двойка с това момиче Валерия. А Радина е направо…😏 Не мога да я харесам тази жена, а гласът й като го чуя, просто непоносим.

# 1 058
Какъв ли е стимула на жени с черна коса да я боядисват руса?! И остават едни черни вежди и визия на квартален чичка...

Ромина Тасевска е това:

# 1 059
  • Пловдив
Освен безплатно паркиране зоните, мисля, че хората с ТЕЛК не плащат данъци за автомобилите си и винетки.
За винетки (една винетка за лека кола, за парк автобуси няма да стане, да уточня Wink) е така, за данъка не знам. Но това са дребни суми, които не си струват, особено ако си едър бизнесмен, да се напъваш за фалшив или пресилен процент инвалидност.
Може и майтап със стойките и предполагаемите "протези" (импланти върху мускулите) на вуйчо да е било.

_____

Тасевска прилича на тризначките на тая снимка.

# 1 060
  • София
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Лиан Раймс и Еди Сибриан
Скрит текст:
Крис О'Донъл
Скрит текст:
Рита Уилсън
Скрит текст:
Дуейн Джонсън
Скрит текст:
София Буш
Скрит текст:

с приятелката ѝ

# 1 061
С повдигнати стъпала и тези напрегнати “баджачки” дето вика Жаки, Вуйчо наистина изглежда все едно нещо не е съвсем както трябва и затова го майтапят за ТЕЛК.

Преди няколко месеца видях Ромина. Не е намирам за красива, но лицето й изглеждаше много добре, със свежа и гладка кожа като съвсем млада жена.

# 1 062
  • София
Фийби Тонкин
Скрит текст:
Тина Кунаки
Скрит текст:
Елена Перминова
Скрит текст:
Оливия Джейд
Скрит текст:
Гуинет П.
Скрит текст:
Джесика Алба
Скрит текст:
Шакира за Cosmopolitan
Скрит текст:
Наоми Уотс за списание FLAUNT
Скрит текст:

# 1 063
Сега гледах Радина. Ако не бяха нелепите зъби, щеше да изглежда доста по-добре. Устата не и е толкова голяма, колкото зъбите. Едва си затваря устата от тях, направо захапката и е променена.

# 1 064
Венета че е проста и мизерна - такава е. Но е хубава жена, запазена за възрастта си, и не виждам защо да не проявяват мъжете интерес към нея. На доста заможни и необвързани мъже им е писнало от старлетки с един и същи вид и две мозъчни клетки. Лично познавам двама около шейсетте, които си хванаха точно такива запазени жени около петдесетте, дори по-малко лъскави от Венета. А предишните им бяха 23-25 годишни.
Та не изключвам възможността да е омаяла някого. Сега, че може да е не по-млад, а по-стар, и да не идва от Дубай, а от Дряново - ясно, че е поукрасила и послъгала. Но генерално хваща окото.

Ако е толкова вървежна сега, значи доста са се променили нещата. Ето мемоарите на Георги Неделчев, много захаросано, ама си личи, че е нямала опашка от мъже:
https://joronedelchev.wordpress.com/2007/08/20/%D0%BC%D0%B8%D0%B … 0%B5%D1%82%D0%BE/

Общи условия

Активация на акаунт