Звездни Компромати - Октомври'25

• 72 516
  • 1 103
  •   77
Отговори
# 1 080
  • Glasgow
Това облекло за бийч бар ли е извинете, или за сумо тренировка

# 1 081
Той и Николета беше описал доста кофти в "мемоарите" си, а уж бяха приятелки. Някак беше хем да я изчетка- как като я видял и си казал- ето това е, това ще е новата звезда, хем каква провинциалистка била, фризьорите трябвало да и оправят косата, че развалена от евтини шампоани, едни такива клюки дето жените си пишем в паралелния чат към женската група, но знаем че не са за пред хората😅

Той и Венета я описва така - четка я, че била много популярна, после пуска една кофа жалки намеци за провинциалния й вид и т.н. Много недостойно да дрънкаш зад гърба на някого, който ти е имал някакво доверие.

Ей това изречение на въпросния Жоро НЕтошев обяснява всичко за него, мненията и разказите му:

" ...Или пък наистина си падам по по-млади и по-обикновени жени. Например сервитьорки, барманки, фризьорки и продавачки. Луд съм по тях. ... "

# 1 082
Не знам с какво се занимава сега Жоро Неделчев, но едва ли има достъп до нещо различно от "сервитьорки, барманки, фризьорки и продавачки", така че сигурно е доволен.

# 1 083
Супер тъпашко изказване на Неделчев, просто заговорихме за друго и не ми се влизаше в тая глупост. Пълен комплексар.

Я има достъп, я не.

# 1 084
  • Пловдив
И не е задължително всичко, което е написано да е самата истина.

# 1 085
Пролетната колекция на Готие
Скрит текст:
Ау, как ще му отива на Вуйчо!

# 1 086
Пролетната колекция на Готие
Скрит текст:
Ау, как ще му отива на Вуйчо!

Ужас ужас, не давай идеи, защото ни четат 😂

# 1 087
Цялата колекция на Готие е престъпно грозна. Разбирам, че сега е модерно да правиш някакви стейтмънти, обаче аз съм стара и въздишам по времената, в които мода се правеше за хората, които ще носят дрехите, а не за надпревара кой е най-креативен в скандалността.

# 1 088
Този Неделчев е голям комплексар, наистина. Сетих се кой беше, има наглостта да коментира и външността на жените, като той е меко казано непривлекателен, особено с тези увиснали бузи. Демонстрира завидно самочувствие на откривател на красиви жени, които обаче не го привличали, защото гледал на тях като на свои деца.
Има една камара изисквания към жените вкл. да се поддържат и т.н., същевременно ги критикува, че гледали марки и външни белези за стандарт. Противен тип, меко казано.

# 1 089
  • Пловдив
Аз пък Георги Неделчев го знаех само като автор на "Уикенд" (нелош, между другото, особено като за такъв вестник, да се пробвам малко в същия стил Wink) и не бях подозирала, че е такъв важен плейбой.
Ето с тази снимка го изобразяваха там.
Скрит текст:

# 1 090
Синът на покойната испанска херцогиня Алба, Каетано Мартинес де Ирухо, 62, се ожени за наследница на милиардерско състояние, Барбара Мирхан, 29. Имали 10-годишна връзка  😐

Херцогинята приживе:

# 1 091
Каетана Алба е абсолютна легенда. Вече не правят такива.

# 1 092
Аз пък не знаех коя е Мадлен Пенева. Едва сега покрай темата научих за нея и я проверих. Нправо съм си пропиляла младостта LaughingLaughingLaughing Ама други неща явно са ме вълнували през 2004г.
На Георги Неделчев съм чела само анализи на филми. Има доста жлъчен език, който те държи буден до края на текста и понякога казва верни неща.

# 1 093
  • София
A цялото име на въпросната херцогиня е  María del Rosario Cayetana Paloma Alfonsa Victoria Eugenia Fernanda Teresa Francisca de Paula Lourdes Antonia Josefa Fausta Rita Castor Dorotea Santa Esperanza Fitz-James Stuart y de Silva, Falco y Gurtubay

# 1 094
Един кратък обзор на кариерата на Вълчо Арабаджиев и жена му. Досега на съвестта им тежаха финансови измами, измамени работници, а от скоро и няколко човешки живота. От алчността тяхната и на тези , на които са дали рушвети, за да строят в сухо дере. Думи нямам за такава измет, Бог ще ги съди, яхтите, колити и луксозният им живот са платени със смърт. Статията е от ФБ, нядявам се тук да бъде прочетена от още повече хора!

Ветко и Маринела - торпеда на прехода

Ветко и Маринела (Вълчо и Маринка преди 1989 г.) са истински торпеда на прехода и, колкото и си приказват и да се надъхват политиците и министрите, никой не може да ги хване днес за нищо за потопа в “Елените". Историята им накратко е класическа - като служител в месокомбинат, той е и агент "Стефан" на Държавна сигурност, като продължава да й служи и след демократичните промени. После започва дивия преход и Вълчо върви плътно по ключовите стъпки в олигархичната схема. Голям заем от Хебросбанк - милиони, които обаче пропуска да върне. За да фалира банката, хиляди българи вложители да изпият по една кана ледена вода, а той да скочи като кредитен милионер със спестените от схемата пари в масовата приватизация. Там през добре познатите РМД-та придобива КК “Елените”. И започва да строи, въпреки че още при проектирането на комплекса през 70-те години на миналия век мястото е обследвано и описано като поройно дере. През 2009 г. басейнова дирекция образува преписка за незаконното застрояване на дере Козлука. И тогава тази преписка е прекратена с резолюция на Районната прокуратура в Несебър. Това, което сега трябва да се провери, е подписът на кой прокурор стои зад прекратяването на преписката. Не че нещо ще произлезе от този факт - просто да го знаят близките на 4-имата загинали при потопа - на прокурора отговорност не може да се търси, нито на съдиите, отменили глобите за незаконното сметище над курорта. А комисиите, издавали разрешителните за строежите, са колективен орган - и тях никой не може да ги пипне за нищо. Така че схемата на Вълчо и Маринка е изпечена и те започват да си купуват самолети, ролс-ройси, хотели, между които и “Кемпински Зографски”, за да отсекат емблематичните вишни отпред и да забучат изкуствени палми. Какви ти закони, да живее кича…
Отговорност от Вълчо и Маринка не може да се търси - те 10 години не могат да ги накарат да си платят глоба от почти 8 милиона лева за незаконната пречиствателна станция на “Елените”. 6 години вече не могат да ги осъдят за данъчни измами, укриване на данъци и пране на пари. А в “Елените” Ветко е просто акционер и директор, той не е собственик, както съвсем намясто напомня адвоката му. Дружеството вече е на сейшелска офшорка с управител кипърец. Така че, правосъдието отново фатално закъсня - никой не може да спре Вълчо и Маринка - торпедата на прехода.

Общи условия

Активация на акаунт