Звездни Компромати - Октомври'25

• 74 425
  • 1 137
  •   69
Отговори
# 1 110
  • Glasgow
Ветко си е Вълчо на младини, дори единият му син е Вълчо, на него кръстен, най малкият и приятният. А за Маринка не знам.

# 1 111
Синът на Давид Холидей, Камерън, внук на нашата Силви, днес навършва 21г 🎂🥂
Скрит текст:
Майка му е Александра Пастор, стилист, втората съпруга на Давид, заедно са и до днес.
Скрит текст:

# 1 112
  • Пловдив
Софка като древна египтянка. Не просто египтянка, нали, а именно древна.

# 1 113
Ветко си е Вълчо на младини, дори единият му син е Вълчо, на него кръстен, най малкият и приятният. А за Маринка не знам.

Той май е единственото им общо дете. Как си намират персонал по хотелите тия хора? Един човек не съм чула да каже добра дума за тях. Познати се бяха настанили в Маринела, бяха им дали духалка от рецепция, щото в стаята било студено и с това разполагали. Февруари беше мисля, по светия валентин.

# 1 114
А на Вълчо не му ли се случиха едни не много приятни неща по време на престоя му в затвора?

Ддз, за мен това отдавна не са хора. Но да съществуват те, всички ние им позволяваме, уви.

# 1 115
  • Glasgow
Те дъртите не го ли прецакаха, а те се покриха извън България, имаше нещо неприятно по роднински

# 1 116
Голяма фантасмагория сме, надминахме Латинска Америка. Духалка в 5 звезди, френски лукс, сменени имена, но синът носи същото, вилно селище у дерето и т.н. и т.н.

# 1 117
Аз Ветко, имах предвид. Имам бегъл спомен, че някаква непоискана "любов" му се е случила. Или поне покрай арестуването на Божков някой се беше поразприказвал с детайли.

# 1 118
  • Пловдив
Голяма фантасмагория сме, надминахме Латинска Америка. Духалка в 5 звезди, френски лукс, сменени имена, но синът носи същото, вилно селище у дерето и т.н. и т.н.
Т.е. ние СМЕ Ветко и Маринела.
Аз съм някой друг. По-добре вуйчо Ваньо и Валерия да съм. Wink

# 1 119
# 1 120
Т.е. ние СМЕ Ветко и Маринела.
Аз съм някой друг. По-добре вуйчо Ваньо и Валерия да съм. Wink
Фигуративно казано. Нито Маринела, хеле пък Валерия искам да съм. И мъжете им не ща.

# 1 121
  • Пловдив
Какво казва? Flushed
"Who are navy?"

# 1 122
  • Glasgow
Точно това, което е написано казва 😅hooyah, било някакъв военен сленг

# 1 123
Ох, добре, че не го казва на български военни, че само на Мелания щеше да ми стане. 🤕

# 1 124
За Ветко се знае в родния му край, че е Вълчо. Честно, на мен Ветко ми звучи по-тъпо.
За Маринела не знам, но като нищо може и тя да е преименувана.
Преди 17-18 години приятелка работеше в техен хотел на Елените. Месеци наред не можеше да си вземе парите, пътека направи, накрая така и не знам дали й платиха всичко дължимо. Спомням си, че спяха в някакви кофти тавански стаи, в които течеше при дъжд.

Общи условия

Активация на акаунт