Звездни Компромати - Октомври'25

• 77 066
  • 1 150
  •   49
Отговори
# 1 125
  • Glasgow
Няма да се изненадам ако са подписвали празни ведомости и да не могат да подадат жалба, в някои хотели беше практика като започваш сезона наравно с документите за започване да подписваш и напускане по взаимно съгласие, без дата, и то уж "от белия списък" работодатели🤷🏻‍♀️ надявам се сега вече да няма такива тарикатщини.

# 1 126
  • Пловдив
Може и празни ведомости, но съм сигурна, че има и такива, които - ако не намерят подкупен служител от инспекцията на него да му платят, за да покрие нарушенията - просто не плащат ни заплати, ни глоби, ни изпълняват предписания и им дреме на шапката.

# 1 127
Няма да се изненадам ако са подписвали празни ведомости и да не могат да подадат жалба, в някои хотели беше практика като започваш сезона наравно с документите за започване да подписваш и напускане по взаимно съгласие, без дата, и то уж "от белия списък" работодатели🤷🏻‍♀️ надявам се сега вече да няма такива тарикатщини.
Има, има. Даже по държавните дружества има. Номенклатури от миналото са на ръководни постове, там няма "'лабаво", работи се по тодорживковски почин, школата е голяма работа.

# 1 128
Е, в старите си години херцогиня Алба беше предОбрила с процедури.
Но като млада е била хубавица. Преди 10-ина години почина.

Богата, с благородно потекло, хубава, ексцентрична и освободена. Муза за творци, но и меценат.
Една от най-известните благороднички, но и жената с най-дълго име.
Това е тя.
https://eva.bg/article/9382-XVIII-khertsoginya-na-Alba-vlyubena-na-85
Приживе и най-титулувана.
Сега мисля, че е друга испанска херцогиня.

Коя?

# 1 129
Виктория Елизабет фон Хоенлое-Лангенбург

# 1 130
Кичка Бодурова

Скрит текст:
''Тъжно ми е, много ми е тъжно…, защото не очаквах представител на такава институция като НДК да се отнесе толкова неуважително. Миналата година преди концерта ми там през ноември, исках да запазя датата 29.11. 2025( моят ден рожден) за последен мой концерт на тази сцена. (през 2006г. поставих началото на една традиция и после други колеги ме последваха) Беше ми отговорено че 28,29 и 30 ноември са кинопрожекции и е абсолютно невъзможно.
Настоявах, помолих се, но уви.
Вчера бях много разочарована като разбрах, че всъщност датата е дадена -  и то за концерт .
Благодаря ви за съвместната
работа на всички мои концерти там- винаги с взаимно уважение! Но много ми е мъчно! Това исках да бъде моят последен концерт в НДК, в деня на моя сериозен житейски юбилей! 🥲''

Скрит текст:

# 1 131
  • До морето
Е, може ли такава работа?! Точно на нейния ден рожден?!?! Тъжно.....много тъжно......

# 1 132
Е, може ли такава работа?! Точно на нейния ден рожден?!?! Тъжно.....много тъжно......
Сигурно Панайот Панайотов е резервирал залата за тази дата.

# 1 133
Скрит текст:
Синът на покойната испанска херцогиня Алба, Каетано Мартинес де Ирухо, 62, се ожени за наследница на милиардерско състояние, Барбара Мирхан, 29. Имали 10-годишна връзка  😐

Херцогинята приживе:

Бившата му жена и тя не стои, имаше неотдавна афера с датския крал. Тогава още принц, майка му абдикира, за да потуши скандала.
На кого е бивша жена любовницата на Фродо (датския принц/настоящ крал) , че не се разбира много?

На Азис какво му се връзвате. Нека си се филмира, нали не ви иска пари за билети.

# 1 134
В момента по bg on air излъчват сериала “Тайфуни с нежни имена”, в който участва и Аня Пенчева.Ами като кукла е била, много  хубава, естествена красота.

Скрит текст:

Нямаше ли някакъв скандал навремето с Калина Паскалева и тези двамата (сдържам се да дам определение) псевдо хотелиери, които уж и в затвор лежаха?

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 20:37 от bjk85

# 1 135
Сигурно Панайот Панайотов е резервирал залата за тази дата.

И пак резултатът -
мижав интерес.

# 1 136
Защо се изтри коментара на Слави за снобарите от Елените?

# 1 137
Кичето миналата година само където не опакова цялата сграда на НДК с образа си..
Дали Сизър Палас е свободен за РД на Кичка?

# 1 138
ТЪкмо и аз това щях да кажа. Не си пее в Сизър Палас в Колизеума ами с НДк ще се разправя....

# 1 139
  • Пловдив
Малко си е обидно, ако след нейното запитване са дали датата на друг, разбирам я.

Общи условия

Активация на акаунт