Звездни Компромати - Октомври'25

• 86 874
  • 1 320
  •   88
Отговори
# 1 245
  • Glasgow
Деян Неделчев или може да бъркам с брат му има една хубава, това преди да изтрещи с икебаните и съчките "Аз назаем не съм те прегръщал...аз назаем не съм те мечтал🎵🎶🎵

# 1 246
  • София
Деян Неделчев се прочу с "дървесата", но от едно време "Като лъвовете" е негов хит. Има си талант човека. Това, че сега е избрал да прави песни за кукумицини..

# 1 247
"Обич за обич" също е песен на Икебаната, а гласът му е страхотен всъщност, ама всеки си башка луд.

# 1 248
Деян Неделчев или може да бъркам с брат му има една хубава, това преди да изтрещи с икебаните и съчките "Аз назаем не съм те прегръщал...аз назаем не съм те мечтал🎵🎶🎵

"Обич за обич" по текст на Евтим Евтимов. Веселин Маринов също я изпълнява.

"Аз назаем не съм те прегръщал
    и назаем не съм те мечтал,
    всяка ласка под брой да ми връщаш.
    Мен ми стига, че нещо съм дал.
    Може днес да не дойдеш на среща,
    но след ден,
    но след два,
    но след три
    да потрепне в душата ти нещо
    и за мен да преминеш гори,
    над които небето поклаща
    обгорено от бури платно.
    Може дълго писма да не пращаш,
    но да сложиш две думи в едно,
    та за двеста писма да вълнува
    и за двеста да има цена.
    Може само веднъж да целуваш,
    ала тази целувка една
    до последния ден да гори,
    до последния дъх… и до гроба.

Стига заеми! Стига везни.
    Искам обич за обич."

https://www.youtube.com/watch?v=aNBnHogkj40

# 1 249
Истината е, че Кичка Бодурова е една доста успяла жена и то не с пеене. Аз много уважавам такива жени. Аз я хяресвам и как се държи. За разлика от Ритон, които са страхотни певци и това е всичко.

# 1 250
На Аврамов не му ли викаха "Гласът" навремето.
Не мога да си изкарам една бира, ама поне за пяната брои ли се Joy

# 1 251
  • Разпиляна във въображението
Една красива принцеса Катрин днес. В костюм на Виктория Бекъм e,
Скрит текст:

а днес започва излъчване на документалния сериал на Вики по Netflix

# 1 252
  • на село
Краси Аврамов го слушах в един подкаст наскоро - ако не знаете, той имал някакви уникални певчески възможности, които само една шепа хора в света притежавали (не помня бройката, но думите са негови). Аз няма да отворя линка, който сте пуснали, щот ме е страх.

# 1 253
  • Glasgow
Той наистина като че ли има, но не може да го контролира. Както на Софка някой ѝ беше казал в брадъра, може би Преслава, тя нали също с незнамсиколко октави, но като не го контролира не е приятно за слуха

# 1 254
Около 600 билета са продадени за концерта на Краси Аврамов. Не ми се брои точно, но са толкова горе долу.

https://www.youtube.com/watch?v=ulJoSaH3WqQ
600 ми се видя много и реших да ги преброя. Единият сайт е продал около 150 билета, другият - около 200. Не знам какъв е общият капацитет на Зала 1.

# 1 255
Около 600 билета са продадени за концерта на Краси Аврамов. Не ми се брои точно, но са толкова горе долу.

https://www.youtube.com/watch?v=ulJoSaH3WqQ
600 ми се видя много и реших да ги преброя. Единият сайт е продал около 150 билета, другият - около 200. Не знам какъв е общият капацитет на Зала 1.
5000

# 1 256
Жива да не бях, колега гледал подкаст със Светлана Василева и в потрес ми разказва, Светлана дала 100 000 кеш (?!!!!!) и още толкова по банков път на някакво нейно гадже!!!!!!!

Специално след работа ще пусна да го чуя със собствените си уши, че има такива безмозъчни същества!!!!

# 1 257
Аз знам онази виещата за Евровизия, за текст не се сещам, само как вие, гив ми гив ми нещо си беше 🤣

Да, да, и аз нея знам, ама за съжаление не печелим бира.
Иска се точно име. JoyJoyJoy

# 1 258
  • софия
Жива да не бях, колега гледал подкаст със Светлана Василева и в потрес ми разказва, Светлана дала 100 000 кеш (?!!!!!) и още толкова по банков път на някакво нейно гадже!!!!!!!

Специално след работа ще пусна да го чуя със собствените си уши, че има такива безмозъчни същества!!!!
Защо му ги е дала? Джобни?

# 1 259
  • гр.Пловдив

Тя това още в ББ го е разказвала,че я е запалил като не ги й е върнал ,била е много добре материално и съжалява,че всичко е профукала за парцали и живуркане,вместо да си купи имот и да не е на квартира в Правец ....
После с гущера пак същата простотия ,вместо куфари и полюлеи за 20к ,да си беше опекла нещата ,че кранчето не капе вечно

Общи условия

Активация на акаунт