Звездни Компромати - Октомври'25

• 104 963
  • 1 542
  •   48
Отговори
# 1 440
Не може ли да се научи да си готви, след като го е докарал дотам?

# 1 441
Понеже там гледа как му приготвят храната ли?

Ако отровят храната в някоя верига, рискуват да отровят стотици хиляди хора в един ден. Само там му е сигурно.

https://youtube.com/shorts/9gEbTyxGdgk?si=33rgWv2zHNUgRLJ8   (копи и пейст)

# 1 442
Горкият, не му е лесно Grinning

Силвена Роу почетен професор на УХТ Пловдив, ще разработват съвместно магистърска програма “Храна за дълголетие и биохакинг”
Скрит текст:

# 1 443
  • Варна
Да си наеме новоизлюпената професорка Силвена Роу да му готви.

# 1 444
Е, бързото хранене със сигурност ще му донесе дълголетие😄 Тези, които ги пишат тези глупости…Господарят на народа яде Бъргър Кинг. 😄 Ето как се спестява за Шанель и Дьоррр.
Иво Сиромахов не влезе в политиката, което на мен много ми хареса.
Между другото, гледах откъс от едно интервю на Невена Цонева и Венко, не знам второто му име. Е, този Венко разправяше, че имал връзка с балерина, която се оказала на 14. Не само тъпи са и двамата, но и отвратителни като присъствие.

# 1 445
Преди малко по БНТ1, дъщерята на Вергов-Алена и някакъв инфлуенсър Red boy, с който били направили дуетна песен. Вергова както винаги хапе устни, върти очи и гледа надменно. Момъкът я пита дали ще правят и второ парче, а тя му изсъска да не я пита в ефир.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 13:03 от #Frozen#

# 1 446
Дженифър Лопез на снимачната площадка на нов филм. Героинята й се шматка около Рокфелер Център със сако Диор и токчета на Маноло Бланик, някаква шапка и сатенени ръкавици. В ролята на богатия й съпруг щял да бъде Николай Костер-Уалдау.

Скрит текст:

# 1 447
Венета пише в Инстаграм, че е в болничен до 15.10 - отит била имала... Няма да я бъде явно.

# 1 448
  • Враца
Мернах новина, че Бандата на Оушън ще има още един епизод, който ще се снима догодина.
https://www.tialoto.bg/a/35-kino-i-muzika/134815-brad-pit-dzhord … bandata-na-oushan

# 1 449
  • софия
Когато организъм ти е отвикнал от климатиците в студиото, така става. Ех!

# 1 450
  • Бургас
Няма да е капо, дори да я махнат-ще прибере пари за неустойка. С този скандал, който й произведе Тошев, ще й дадат ново профилирано клюкарско предаване все някъде.

# 1 451
То, 15.10 ей го- дей го.

Разчитат времето да поразмие страстите и тихо и кротко кака да се върне.

# 1 452
Няма да се върне.

# 1 453
Или играе много рисково, или не й дреме.
Ако не е помолена да си почине.

# 1 454
  • гр.Пловдив
Дано да се върне ,тя изкара 2 седмици всичко на всичко или ,ако са я изгонили да поканят Ирина Тенчева -липсва ми като водеща ,харесвам я и мисля,добре ще се впише в обстановката на ПО Blue Heart

Общи условия

Активация на акаунт