Звездни Компромати - Октомври'25

• 142 103
  • 1 918
  •   75
Отговори
# 1 785
Мисля, че е компромат…
Синът на Сано и Нели, Карамански, и съпругата му, известна с балон, вече не искат домашните си животни и са ги обявили за осиновяване или както е модерно - рихоум. Когато е правила апартамента, Нели явно не е предвидила и обичаните любимци… Или не знам…
Скрит текст:

Скрит текст:

# 1 786
Къци май притежава някаква част от земята на Южния парк. Цирк май искаше да си прави. Върти ми се в главата, че никак не е беден.

Затвърждава ми се мненинето, че Ивчо е пълен бебешор. Как така ще се откаже от кучетата си. И то не просто да ги даде временно в Рударци, дето са родителите на пепе, ми на разни непознати хора. То че е трудно с 4 деца и 2 кучета, трудно е. Но да си поеме отговорността за тях.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 21:44 от Bella Ella

# 1 787
Все едно са някакви вещи. Много кофти говори за хората.
Дано животинчетата попаднат на хора, които няма да ги изоставят отново.

# 1 788
Да отделиш куче от стопанина му... Това е травма за животното, но и за хората, с които е живяло. Не бих го причинила.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 07:09 от anra

# 1 789
Чудесно! Техните кучета се конкурират за стопани със страдалчета спасени в изключителни ситуации.
Така е, трябва конкуренцията да става по-голяма!

При положение, че това са хора с възможности, с имоти, с пространства... Могат да измислят алтернативи, ако имат желание и обич към животните. Най-лесно е да ги прехвърлиш на друг. Да не говорим, че те имат приятелски кръг и огромен брой последователи. Защо пращат някакво непознато 3то лице да пуска обяви, защо не го обяват те... От 200 хиляди верни почитатели, се 1-2ма могат и да се намерят....

# 1 790
Имаше въпрос:
"Където види празник на роза, на ягода, на череша, на слива, на джанка, на маруля - заминава там да се показва, камо ли ако има нещо мач, волейбол, то е чудо", казал ББ.

# 1 791
Празник на маруля 😂😂😂

# 1 792
  • Glasgow
Аз помислих, че е meme това и му преиначават думите😂🙈

# 1 793
Май не е меме,   марулята идва в повече, на поне е честен този път.
 И нещо казва ,че една година и стига.

# 1 794
Оправи ми деня, не го бях чула, има и клипче, той крачи, отзад слушат.

# 1 795
Каза ги, каза ги😂сега ще са meme форевър

# 1 796
  • Glasgow
И аз видях откъс, то е като сякаш някой прави скеч, правейки се на него 🤦🏻‍♀️😂Бай Ганьо политик

# 1 797
Жокерче, то баш си беше като стенд ъп комеди по новините😂

# 1 798
Изслушах го, трябва медал да ми дадат. Обаче накрая гледах онзи розовия как го слуша и гледа в очите и успява да не се засмее на простотиите му.

# 1 799
  • Glasgow
Но не разбрах кой сипе пърхот 🤣😂🤦🏻‍♀️Omg, това е толкова криндж

Общи условия

Активация на акаунт