Звездни Компромати - Октомври'25

• 153 085
  • 2 061
  •   69
Отговори
# 1 920
Лайфа на ВС - https://www.youtube.com/watch?v=SdSSPF1S-Uc PopcornPopcornPopcorn

Допълвам в движение:

Шоуто го откри бременна моделка Heart Eyes За първи път мисля, че е. Много красива и ефирна, скрийншот макар и малко размазан:

Скрит текст:

Всички участнички в паспортен стил Grinning
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 03:02 от *Sugar*

# 1 921
  • София
Модно ревю на Victoria's Secret

Ирина Шейк
Скрит текст:
Адриана Лима
Скрит текст:
Кандис
Скрит текст:
Барбара Палвин
Скрит текст:
Лила Мос
Скрит текст:
Джиджи
Скрит текст:
Бела Хадид
Скрит текст:
Палома Елзесер
Скрит текст:
Але Амброзио
Скрит текст:
Бехати Принслу
Скрит текст:
Емили Р.
Скрит текст:
Стела Максуел
Скрит текст:
Нийлам Гил
Скрит текст:
Мадисън Биър
Скрит текст:
Ашли Греъм
Скрит текст:
Даутцен Крус
Скрит текст:
Имаан Хамам
Скрит текст:
Айрис Лоу
Скрит текст:
Прешъс Лий
Скрит текст:
Джоди Търнър-Смит
Скрит текст:
Сара Джесика Паркър
Скрит текст:
Патрик Шварценегер
Скрит текст:
Амелия Грей Хамлин
Скрит текст:
Хелена Кристенсен
Скрит текст:
Райли Киоу
Скрит текст:
Клои Севини
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 08:31 от The only one

# 1 922
  • София
Айде Венета и днес не е в ПО.

# 1 923
Жената има цикъл все пак, може днес да се е паднал.

# 1 924
Кандис и Емили Ратайковски са страхотни! Але Амброзио на едната снимка много странно са ѝ излезнали краката, може би е от ъгъла за снимка.
Прави впечатление, че почти всички са с добре тренирани тела, а не изключително слаби с нестегнати крака като солети. Браво, така трябва, да се рекламира здравословното здраво тяло, постигнато с физически труд и с храна, а не с гладуване.

# 1 925
Годишнина от смъртта на Тоше Проески, загинал в автомобилна катастрофа през 2007 година.

Скрит текст:

И годишнина от смъртта на Лиъм Пейн, починал вследствие на падане от балкон в хотел в Буенос Айрес през 2024 година.

Скрит текст:

# 1 926
Коментар то темата за Филип Пшей и Лусия. Май месец тази година я видях с децата в Лугано, купуваше им сладолед и беше на опашката пред мен.Децата изглеждаха нормално, тя също.Караше количка и имаше и тротинетка за по-голямото. Та от това което аз съм видяла, тя изглеждаше нормална майка, която води децата си на разходка. Това, което чета ми изглежда повече,че той я провокира и в Швейцария всичко става с пари  особено ако единият родител има такива...
Е тя е на публично място за кратко време, какво точно се очаква да се види - как ги бие или им вменява нещо ли?
Той изглежда крив, ама от едно скив, дали тя е права, не може да се каже. Иначе интересно.

# 1 927
Току-що се разминах с Валерия. Абсурд да е бременна.

# 1 928
Жената има цикъл все пак, може днес да се е паднал.

Сещам се за още няколко евентуални причини:
1. Назначеният служебен шофьор да се е успал
2. Полетът от Дубай да се е осуетил по някаква причина
3. Гаджето-слънце да не е нацелил правилните лекарства и подходящата супа

# 1 929
  • София
https://blitz.bg/shoubiznes/malniya-btv-i-veneta-raykova-se-razd … _news1112814.html
Венета приключи авантюрата в ПО. Съобщение от БТВ.

# 1 930
Илииии, да й се наложило да прави тежкия избор - любовта или кариерата. И тя да е "избрала".

Хо. Хо. Сега прочетох последното мнение. Да си отдъхнем, както се казва. Може да си изтрие от визитката в инстаграм "автор и водещ в ПО".

Радвам се, че зрителите бяха чути. И не се позволи простотията какина да надделее.

# 1 931
Кандис и Емили Ратайковски са страхотни! Але Амброзио на едната снимка много странно са ѝ излезнали краката, може би е от ъгъла за снимка.
Прави впечатление, че почти всички са с добре тренирани тела, а не изключително слаби с нестегнати крака като солети. Браво, така трябва, да се рекламира здравословното здраво тяло, постигнато с физически труд и с храна, а не с гладуване.
Прекрасни са, съгласна съм с горния коментар! Прегледах видеото и съм толкова озадачена как може там възприятията за красота да е толкова изящна, женствена нежна..? Почти не видях силикон, не видях и грозни корекции.
Тук на Балканите "красотата" е толкова пошла, травеститска и мъжествена.
Александра Амборзио и Лима са божествени, а са над 43 години! Много са вдъхновяващи!

# 1 932
  • софия
Това ѝ появяване беше като на комета - бързо, кратко и "блестящо".
Eкипът е актуализиран своевременно. Толкова са бързали, че под името на Венета Георгиева са сложили снимка на Петър.
Скрит текст:
Хахахахаха, голямо бързане е било. Разменили са и снимките на Мария Вълдобрева, Цвета МакГрегър и Антония Йорданова.
Скрит текст:

Извинява се! Имат алтернативна подредба - снимка, представяне, име накрая. Все пак текстът и снимката на Петър са за  Венета Георгиева 😁

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 10:20 от zvаnchе

# 1 933
Най-бързото сгромолясване, излъчвано в ефир.
Какво се носи от Дубай в този случай?

# 1 934
  • Враца
Поредната футболна драма!
Венета падна от високо!
Май това е най-краткото гастролиране в тв- ефир! Рекорд!
Но така е, защото се показа като абсолютно не-гъвкава, не-адаптивна и изобщо непораснала през годините!
Аз възлагах надежди на нея, защото с професионалния опит зад гърба си, както и с житейския опит вече, можеше да покаже нещо ново, различно, разчупено, да покаже че е умна, пораснала, и да се задържи. И хората, които са я наели, са очаквали същото.
Тя се показа като една вдлъбната, истерична тетка, която ръси простоии  н килограм в 10 сутринта и се обгражда с мутреси и фолкаджийски простакеси. Еми, сори, ама наистина трябваше да я разкарат в спешен порядък.
И правилно детето е при баща си! То това нейното поведение е ненормално!

Общи условия

Активация на акаунт