Звездни Компромати - Октомври'25

• 308 157
  • 3 743
  •   3
Отговори
# 3 015
Мисля да спра тв, да не чета дори и тук, защото последните страници ми идват вече too much!
Какво става с хората???? Потресена е най-безобидната дума за всичко това, а дори не знам зная ли по-подходяща. Речникът ми е беден за света, в който живеем Sad

# 3 016
# 3 017
  • Glasgow
Както скоро прочетох едно мнение в ИГ "Всички ние умряхме  от Ковид през 2020г и това, което ни се случва в момента е Ада".
Веселяшка, да, но защо преустанови контакт с майката ми беше интересно, нали и двете са жертви, не би ли трябвало да се обединят.
Има спекулации, че може да заточат Андрю в Шотландия на север😅Че то този имот по добре изглежда от настоящия му, Какво наказание е това😅
Скрит текст:

# 3 018
  • София
alethea, Палома е, а Blair е родена в България (или поне е с бг произход), така че може по тази линия да ѝ е попаднало видеото на Палома.

Да изкарат името и на гръцкия модел и да разследват злоупотребите с НПО, не може той сам да е източил сметките, кога е станало това и кога са разбрали.

# 3 019
От разискваната назад актьорска школа са писали, че отстраняват Росен Белов до пълното изясняване на случая.
https://www.facebook.com/arcadiafusionart?ref=embed_post

# 3 020
Сигурно дъщерята е бясна И на майка си, задето я е поставила в тази позиция, да живее с този психо баща. Може би не е справедливо, но е съвсем разбираемо за мен.

# 3 021
Добро момче. Винаги поздравява. Маратони печели

# 3 022
  • Варна
Да изкарат името и на гръцкия модел и да разследват злоупотребите с НПО, не може той сам да е източил сметките, кога е станало това и кога са разбрали.
Да кажат и името на бившия френски легионер!

# 3 023
  • Glasgow
Да кажат и името на бившия френски легионер!
има го името в статията на 24часа- Симеон Дряновски

# 3 024
Дословна копирачка, а акцентът ѝ е един път 🤦🏼♀

# 3 025
В инста ми излезе клипче на Бачорски - строят нова къща или някакъв голям пентхаус ремонтират . На клипчето изглеждаше доста голямо .

# 3 026
Палома е необразована и оттам слабия английски и акцент на чистачка от Филипините

# 3 027
В инста ми излезе клипче на Бачорски - строят нова къща или някакъв голям пентхаус ремонтират . На клипчето изглеждаше доста голямо .

Гледката е супер,
Скрит текст:

# 3 028
но защо преустанови контакт с майката ми беше интересно, нали и двете са жертви, не би ли трябвало да се обединят.

Обикновено става точно обратното. Хората се разделят и не могат да се гледат повече, защото всичко им напомня за трагедията, която са преживяли. По-лесно им е да продължат с нови хора, нова обстановка, а не да са заедно и само за това да си говорят и да потъват в травмата.

# 3 029
На Палома джуките вървят 10 метра пред нея. Не мога да повярвам, че жена може да се харесва с такива устни и брадичка, според мен се е примирила и се опитва да компенсира с показност и луксозен живот.

Общи условия

Активация на акаунт