Звездни Компромати - Октомври'25

• 318 487
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 360
Дрога, оръжие, принуда( бил е завързан). Това не е ли достатъчно? Дори да е гей и по собствено желание да е отишъл там. Историята щеше да се заемете, ако майката не беше потърсила бТВ да разкаже. Не искам да знам колко подобни партита си остават скрити и покрити. Нали е ясно, че не разбираме за всяко престъпление. И без това са ми в повече, особено в последните дни

# 3 361
Момъкът не е стоял на балкона един месец...

# 3 362
Според мен има разлика между задържане и данни за повдигане на обвинение.
При наличие на насилие и показания за извършените деяния, може да съдържат лицата посочени за извършители, но им трябват доказателства, за да могат да повдигнат обвинения. А това става с изчакване и наблюдение.
Когато са го спасили от терасата, той е бил в неадекватно състояние, после в болницата, докато се свести, после шок, стрес, колебание какво да прави... Не ме учудва, че се е оплакал след месец, ако периода е коректно съобщен. Според мен се е оплакал 10тина дни след случилото се и още седмица и малко са ги разработвали. Но всичко, което коментираме е на база недоказани факти.

# 3 363
  • софия
А хасърджиев и компания защо не са се покрили? На какво са разчитали?

Моля, в този въпрос да не се влага смисъл, че не са виновни!

# 3 364
  • София
Мичка вдига левъла - на някакво събитие на Уницеф в Съдебната палата. И бая облечена😂
С Николина Ангелкова, която изглежда много добре. За какво ли са говорили?.
И Мария Илиева изглежда добре.
С три думи - всички ми харесват. На Мичето много добре ѝ се отразява Теодор IV. Браво. Но пак си е Мичка.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 21:32 от ADENA

# 3 365
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
А хасърджиев и компания защо не са се покрили? На какво са разчитали?

Моля, в този въпрос да не се влага смисъл, че не са виновни!
Е как? Хора с положение, уж, срещу 20 годишен гей, който вероятно проституира...
Нали и тук това се обяснява, знаел е къде отива и какво ще прави, какво се оплаква сега?

# 3 366
  • София
Звънче, според мен твърде много пъти им се е разминавало и са се отпуснали. Явно има някакви протекции, съседите нали казаха, че много сигнали са подавани.

# 3 367
  • София
И да не е гей, повечето мъже не биха се оплакали, че някой е упражнил сексуално насилие върху тях и да рискуват да станат известни с това.

# 3 368
  • софия
А сега какво се е случило с протекциите или твърде много е загрубяло? Или момчето има сериозен гръб?
Имам огромни съмнения по отношение на защитата от съответните органи и се чудя. Както пишете и четох, чуваше се, хасърджиев отдавна е отвързал синджира. Нямам нищо общо с тези среди, но се говореше. И нищо. Сега, обаче, месец след случая, го арестуват. Нещо е станало.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 21:45 от zvаnchе

# 3 369

Добре, че дрогираният младеж не се е пребил, скачайки. От петия на четвъртия етаж - вероятно долната тераса е леко издадена спрямо горната.

Ако снимката на блока е реалното местоположение на инцидента, то НЕ е издадена. Има такъв блок в цитирания квартал. Не знам ако си в неадекватно състояние, дали може да се нацели.

# 3 370
  • На морето!
Кога момчето се превърна в гей, че и проституиращ? Не разбирам желанието на някои да оневинят тази гнусна група. Съседи, колеги, доказателства, всичко показва, че докторът е извратен изнасилвач, тук обаче, за някои е домакин на гей парти, набеден в насилник от недоволен гей жиголо, който се оплакал на майка си. Жестоки сте.
Ако французойката, с мъжа-изверг, който я друсал и т.н. беше българка, случаят във форума щеше да се категоризира като семеен скандал с невинен възрастен господин и истеричната му жена.

# 3 371
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Кога момчето се превърна в гей, че и проституиращ? Не разбирам желанието на някои да оневинят тази гнусна група. Съседи, колеги, доказателства, всичко показва, че докторът е извратен изнасилвач, тук обаче, за някои е домакин на гей парти, набеден в насилник от недоволен гей жиголо, който се оплакал на майка си. Жестоки сте.
Ако французойката, с мъжа-изверг, който я друсал и т.н. беше българка, случаят във форума щеше да се категоризира като семеен скандал с невинен възрастен господин и истеричната му жена.
В никакъв случай не оневинявам тези ... хора, напротив. Обяснявам, поне според мен, защо досега не се е разчуло.
Младия мъж е жертва на перверзни гнусари.

# 3 372
И нещо хубаво се случи: Григор се завърна с победа в Париж!

Скрит текст:

# 3 373
Мичка няма да е тя, ако не се ****** на метеното с нелепа снимка със заголен бедър.

# 3 374
Медицината направи чудеса с Ангелкова! Превърна я в Гала.

Общи условия

Активация на акаунт