Звездни Компромати - Октомври'25

• 318 429
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 465
Това сигурно ще е да изхарча едни пари.

# 3 466
Крис Евънс и Алба Баптиста са станали родители на момиченце - Алма
Скрит текст:

# 3 467
Джеф Безос искал Сидни Суини да играе момичето на Бонд в предстоящия филм за Джеймс Бонд на Amazon MGM и Дени Вилньов. А на жена му каква роля ще даде?
Има си хас. Мисля, че и други неща му се искат със Сидни Суини.

# 3 468
Аз се бях подготвила, че Лорън Безос ще играе момичето на Бонд. 😀 Поне такива бяха първоначалните слухове, че набутвал нея за тази роля, а сега пък какво стана.

# 3 469
Сидни Кроуфорд е от жените, които просто винаги ще са красиви.

А Вера Уанг... Лице на анорексията

# 3 470
  • София
Джеф Безос искал Сидни Суини да играе момичето на Бонд в предстоящия филм за Джеймс Бонд на Amazon MGM и Дени Вилньов. А на жена му каква роля ще даде?

Имат пари угаждат си, мислех че са се отказали след 300 милиона за 6 серии на това подобие на Джеймс Бонд  история.
Скрит текст:
https://www.imdb.com/title/tt9794044/

# 3 471
  • софия
Само, ако и Безоска е съгласна. Не ми изглежда като жена, която позволява да не се взема нейното мнение по въпроса.

# 3 472
Биляна Йотовска разказва за неприятна случка с мамолога Миглен Цанов, който й е пращал някакви заплашителни като пиянски съобщения след преглед и неуважително отношение.

# 3 473
  • София
Ванеса Хъджинс....Thinking
Скрит текст:
Емили Р.
Скрит текст:
Елизабет Олсън
Скрит текст:
Ема Робъртс
Скрит текст:

# 3 474
Елизабет Олсън е толкова красива. Този цвят коса и бретон обаче изобщо не ѝ стоят добре.

# 3 475
Мила на Сами Хосни пуснала в инстаграм да си продава част от дрехите и обувките . Едните бяха разлепени , а едни бели останах в потрес като ги видях в какво състояние ги продава . Хич не ми е симпатична тая мома .

# 3 476
Мария със сезонен съвет
Скрит текст:

# 3 477
И това същата, чийто клип ми излизаше в ИГ, как прави вежди за по 2000к… ами докато има балъци,  ще има и тарикати. Така и с обувките, вероятно ще се намери някоя непретенциозна жена.
На мен двамата с мъжа ѝ са ми много антипатични. Негови видеа са ми излизали във фб за сравнение на храни и такива глупости говори, че нямам думи.

# 3 478
Блу Айви на 13 години

Скрит текст:

И Норт Уест на 12 години (за хелоуин)

Скрит текст:

……

# 3 479
С тези красиви татковци… това е 😁

Общи условия

Активация на акаунт