Звездни Компромати - Октомври'25

• 318 418
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 495
Абсолютно съгласна със Звънче.
Йотовска вместо да печели симпатии и съпричастност с този пост, само демонстрира колко е семпла.
Що за безхаберие е да търпиш години наред подобно отношение към себе си!?
Стоят, стоят мирно и тихо и като потънат в забвение вземат, че изплискат легена и станат за смях.

# 3 496
Тя Йотовска хубаво отишла при този по препоръка, но защо се е върнала, че и ходила години наред при него?

# 3 497
Йотовска у мен печели съпричастност. Може да не е била наясно как работят другите лекари, че имат сестра, документация, всичко се пази, следи и т.н. Лекарят е простака в случая.

# 3 498
Съгласна съм с горните мнения, но да не почваме с “тя си е виновна”. Ходила-ходила, толкова й е акълът. Правоспособен лекар, препоръчан от друг. Сега са избили нещата, сега е изокала.

# 3 499
  • софия
Йотовска у мен печели съпричастност. Може да не е била наясно как работят другите лекари, че имат сестра, документация, всичко се пази, следи и т.н. Лекарят е простака в случая.
Защото ходи само при този лекар. Тя други лекари в живота си не е виждала.
Няма нужда глупостта да се извинява. Единствено пожелавам този ѝ избор да не е определящ за здравословното ѝ състояние.

# 3 500
  • Пловдив
Лекарят е простака в случая.
Абсолютно; а и все има пациентки, попаднали за пръв път при него - те със сигурност също го отнасят, ако се почувства предизвикан.
Съобщенията от втория пост са си пиянски или друсани.

# 3 501
  • София
Хайди Клум  за списание Tush
Скрит текст:
Синтия Ериво за Harper's Bazaar
Скрит текст:
Ел Фанинг за списание iD
Скрит текст:

Риана често си "крадяла" чашите с алкохол от заведенията, които посещава.
Скрит текст:

# 3 502
Всичко хубаво,ама тия татуси на пръстите не са на убаво. Не се стърпях. Yum

да, доста е мърлява Глория. въобще не я намирам нито за хубава, еле пък за умна.
като я гледах в трейтърс сякаш и в тялото не е добре.

# 3 503
Палуна май май е завъртяла ново гадже с Ферари. Интересни сторита качва в инстаграм…

# 3 504
Не става въпрос за вина и невинност.
Става въпрос, че се старае да покаже някаква гражданска позиция, а реално създава предпоставки за злоупотреби.
Най-вероятно не го е направила съзнателно, затова споменах думата безхаберие в предишния си пост.

# 3 505
Йотовска поне даде гласност на проблема и разбуни кошера -няма отчетност ,няма касов бон ,няма досие ,няма проследяемост ,а само кой те праща....Доколкото разбирам ходят МНОГО жени при него и си го търпят ...сега хубаво се разрови в .....
Аз лично съм и благодарна ,въпреки ,че темата пряко не ме засяга ,изискванията вдигат стандарта .
Много са грозни коментарите  как тука е така.и тя е тъпа щот ходи при него...

# 3 506
  • Варна
Пълно е с лекари, най вече от по-старото поколение, които ако отидеш в техните (частни) кабинети те питат "какво беше?" и ти трябва да им разкажеш наново какво-що.
А тоя ми прилича на перверзник и цицоман след като изгледах клипчето от Господари на ефира - "до обяд щял да оправи 30 жени"

# 3 507
  • Пловдив
Става въпрос, че се старае да покаже някаква гражданска позиция, а реално създава предпоставки за злоупотреби.
Е, не. Предпоставките за злоупотреби не са създадени сега с опита за показване на позиция, а отделно и преди. По-добре късно, отколкото никога, независимо дали си дава сметка, че и до момента не е било съвсем наред.

# 3 508
По принцип аз като напиша, че човек трябва да използва пространството между ушите не за да крепи екстеншъните, а да мисли понякога с него (съответно да не ходи Йотовска при тоя дърт перверзник с години), веднага се обяснява как не трябва да се напада жертвата, та ще кажа, че съм доволна, че все пак й е писнало да я опипва (което май е станало) и сигнализира най-после.

# 3 509
  • София
Преслава и сестра ѝ като деца с еднакви дрешки. Дъщеря ѝ е одрала кожата.

Общи условия

Активация на акаунт